Şimdi Ara

İzmir Adnan Menderes Civarı Otopark (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
21.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arabayı Gaziemir'de bırakıp taksi ile gidip geldim. 2 gün içinde birşey olmadı. Gaziemir'de baya uygun cadde sokak var arayınca çıkıyor. Gidiş dönüş taksiye 35-40 tl para ödedim.
  • Konuyu güncelleyelim arkadaşlar, yakın zamanda park yapan var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: VoLKaN067

Konuyu güncelleyelim arkadaşlar, yakın zamanda park yapan var mı ?
    kipa avm diye geçen migros olan sarnıç metro durağının oradaki büyük marketin vw servisi ile arasındaki sokağa veya marketin arkasındaki yerlere aracınızı park edip izbanla havaalanında inebilirsiniz. Böylelikle minimum masraf yaparsınız.

İzbanın çalışmadığı saatlerde kipa avm'nin karşısında havaalanına doğru taksi duragı gibi yer var oradan oldukça ekonomik fiyatlara gidilebilir.
  • Sadece Sürücü kullanıcısına yanıt
    Bence çok güzel bilgi sağolun İzmir'de olmama rağmen bu olayı becerememiştim bir türlü. Makul fiyatlar olsa da herkes havalimanında park etse ama maalesef uygun olan bir tane şey kalmadı..
  • Gaziemirde oturduğum için havaalanını kullanacak arkadaşlarım hem taksi hem de otopark olarak beni kullanıyor. Bazen otel niyetine kullanan da oluyor sabah 5-6 ucakları için bende kalıp sabah onları bıraktığım oluyor

Kipa avm içinde aracı bırakmak riskli olabilir. Otoparkı zaten girip çıkarken sıkıntılı o yüzden alışveriş merkezinin otoparkını kullanmamak en iyisi. Şehit Polis ahmet atilla güneş ilkokulu'nun o taraflardaki ara sokaklara da konulabilir. 80. sk'da sıkıntı olabilir park işi ama ara sokaklarda problem çıkmayacaktır. 674.sk veya 80/2. sok'ta problem olmaz sanırım.

İzmir Adnan Menderes Civarı Otopark

• GÜNCEL. 1 ay içinde İzmir havalimanı civarında park edebileceğim bir yer var mı? 15 günlüğüne park edeceğim o yüzden ücretli yerler pahalıya gelir. AVM'Nin açık otoparkları olmazsa ara sokaklarda bir yerlere park etmeye düşünüyorum.
  • gokhankoksal06 G kullanıcısına yanıt
    Gaziemir İşbil Bilgisayar'ın yan tarafında dikine park yapılacak yerler var ve genelde boş oluyor. Sonuçta açık alan, risk alırım derseniz park etmek için uygun bir yer.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.