Şimdi Ara

Ankara Türk Traktör fabrikasına nasıl gidilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
1
Favori
5.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Pazartesi sabah Aşti'de olacağım ve buradan yol tarifi ihtiyacım var. Hangi dolmuşa nereden binmek lazım?

Teşekkürler

• Aştiden ankaray ile kurtuluşa gidersin, oradan banliyo trenine binerek gidebilirsin.
  • en uygun vasıta banliyö treni.
    otobüs, dolmuş geçmeyen ters bi yerde gideceğin yer,
    eğer taksi tutmayacaksan (bence taksi de bir seçenek, çok fazla tutmaz aslında, en fazla 10 km.dir aştiden),
    en uygunu
    diğer arkadaşın dediği gibi
    aşti den ankaray a bin-kurtuluş durağında in-yukarı çıkıp banliyö istasyonuna geç
    kurtuluşta,sincan yönüne bineceksin ama, unutma, kayaş yönü değil,
    ama banliyöye bindikten sonra hangi istasyonda inceksin, onu unuttum, baya oluyo gitmeyeli.
    trende sor, söylerler,
    aklımda kaldığı kadarıyla,
    kurtuluş-sıhhiye-ankara (ana istasyon)-hipodrom-gazi mahallesi-çiftlik (Atatürk Orman Çiftliği)-ondan sonraki istasyondu sanırım, adını unuttum, bir ihtimal, marşandiz
  • teşekkür ederim arkadaşlar
  • kozmikdalga K kullanıcısına yanıt
    En güzel çözüm bu. İstasyonun adına kadar doğru yazmışsınız. Otogarda 4-5 kişiye sordum hepsi başka bir şey tarif etti sonunda fabrikaya kadar yolumu bu tarifle buldum çok teşekkür ederim.
  • turketna T kullanıcısına yanıt
    Foruma girmeyeli epey zaman olmuş, cevabınızı yeni gördüm, faydalı olabildiysem ne mutlu bana :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende gidicem yakında... marşendizmi neydi o en iyisi sanırım.. bu arada ik girişi nereden yapılıyor bilen varmı
  • İK girişi misafir girişinden yapılıyor önünde küçük bir otoparkı bulunan giriş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.