Sıralamam mf4 158 bin. Ankara Jeoloji Mühendisliği geliyor %99. Başka Ankara Üniversitesine gidecek var mı?
%95 DTCF- Halkbilim
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-808F6A904
%95 DTCF- Halkbilim
Burdan yardımlaşalım.
Öncelikle Hazırlık binası Gölbaşı'ndaymış. Arkadaşlar ulaşım sanırım sorun olabilir ilk yıl.
quote:
Orijinalden alıntı: geogenior
Burdan yardımlaşalım.
Öncelikle Hazırlık binası Gölbaşı'ndaymış. Arkadaşlar ulaşım sanırım sorun olabilir ilk yıl.
Alıntıları Göster
Geçen sene kayıtlar Eylül'ün ortasında olmuş. Numara esasına göre bu tarih şu saatte gel demişler.
Kaıtlardan 1 hafta önce hazırlık atlama sınavı olmuş.
22 Eylül'de hazırlık dersleri başlamış. Hadi hayırlısı
quote:
Burdan yardımlaşalım.
Alıntıları Göster
%90 ankara tıp hazırlık zorunlu ama geçmeye çalışıcam ki geçerim gibi gözüküyo bakalım ama çok pişmanım keşke yds ye girseydim 60 yapınca direk muaf oluyomuşsun :(
quote:
Orijinalden alıntı: XtremeTechLover
%90 ankara tıp hazırlık zorunlu ama geçmeye çalışıcam ki geçerim gibi gözüküyo bakalım ama çok pişmanım keşke yds ye girseydim 60 yapınca direk muaf oluyomuşsun :(
Alıntıları Göster
Gelde gör...
quote:
Orijinalden alıntı: 1.1.1.1
Gelde gör...
Alıntıları Göster
Ankara üniversitesinin hazırlığı nasıl? zorunlu değilken okumak zaman kaybı olur mu yoksa gerçekten öğrenebilir miyim?
quote:
Orijinalden alıntı: ozggnr
Ankara üniversitesinin hazırlığı nasıl? zorunlu değilken okumak zaman kaybı olur mu yoksa gerçekten öğrenebilir miyim?
Alıntıları Göster
benimki zorunlu değil, gölbaşı çok kötü bi yer üstelik
XtremeTechLoverX
kullanıcısına yanıt
Hazırlık esnasında YDS'den 60 alsak ikinci dönem muaf olur muyuz ki? Gider evimde otururum 6 ay
geogenior
kullanıcısına yanıt
malesef o kadar bilgim yok kardeşim arayıp sormak lazım ama büyük ihtimal olur gibi geliyo bana ;)
quote:
Orijinalden alıntı: XtremeTechLover
malesef o kadar bilgim yok kardeşim arayıp sormak lazım ama büyük ihtimal olur gibi geliyo bana ;)
bende yazdım 7. tercih hacettepe fln olmassa ankara istitatistik yada jeoloji
quote:
Orijinalden alıntı: ozggnr
Alıntıları Göster
Gölbaşı kampüsünü gören gezen varmı ? Kaç tane fakülte var ? Kırtasiyesi kafeleri yeşil alanlar falan varmı gölbaşın kampüsünde?
%95 Ankara tıp
MaXRaP
kullanıcısına yanıt
Ben gezdim. baya büyük bir kampüs. ama çok uzak. otobüsle ulaşım sıkıntılı
quote:
Ben gezdim. baya büyük bir kampüs. ama çok uzak. otobüsle ulaşım sıkıntılı
Sincandan gidicem üniversite servisleri varmıdır sincandan
gölbaşında oturdumğum için sıkıntımda yok :D
MaXRaP
kullanıcısına yanıt
Hımm. Servisler akademik kadroya var. Öğrenci var mı bilemedim. Metro ile enerji bakanlığına gidip ordan otobüse binilebilir ama o da en az 2 saat yapar.
quote:
Hımm. Servisler akademik kadroya var. Öğrenci var mı bilemedim. Metro ile enerji bakanlığına gidip ordan otobüse binilebilir ama o da en az 2 saat yapar.
eniyisi sen sincanda aştiye gel ordan bi dolmuşla gölbaşı okula kadar gider
quote:
Orijinalden alıntı: shelp
eniyisi sen sincanda aştiye gel ordan bi dolmuşla gölbaşı okula kadar gider