Şimdi Ara

ANKARA VEYA İSTANBUL GENEL İNGİLİZCE,YDS,TOEFL VEYA IELTS 2 KUR 1000 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar JustEnglish'ten zamanında 3+2 toplam 5 kur almıştım ancak 3 kuru kullanabildim.
    Daha önce hiç YDS'ye girmediğim halde 2,5 ay YDS kursu alarak 81,25 puan aldım.Kesinlikle JustEnglish'i tavsiye ederim.

Artıları;
    -her İngilizce kursu bir kuru 100 saat yapar burada 160 saat.
    -Kurs dışında her gün conversation,grammar,film,kelime(özellikle yds ve IELTS için) grupları mutlaka her gün dolu oluyor istediğinizden yararlanabilirsiniz.
    -Kurların yarısına yerli yarısına yabancı hoca geliyor.80 saat yerli 80 saat yabancı hoca yani
    -İstediğiniz hocadan ücretsiz özel ders
    -Her gün smsle kelime ezberleme
    -Kuru tekrarlama imkanı.

Ben toplam 5 ay gidebildim daha çok vaktim olsaydı daha çok giderdim.Şu anda Siirt'te olduğum için ve 2017'ye kadar burada olacağım için devrediyorum yoksa tekrar devam etmek isterdim kaldığım yerden :)

YDS,TOEFL,IELTS gibi akademik amaçlı kursa gidecek olanlar kesinlikle kaçırmasın.Başarı garantili.
    Tek kur şu an 1200 veya 1400 TL olması lazım ben 1000 TL'ye iki kuru bırakıyorum.İster genel İngilizce ister sınav amaçlı kullanabilirsiniz.
    Herkese iyi çalışmalar,başarılar.

0505 813 65 20

• Merhaba arkadaşlar.. ben İstanbul Lisan Merkezine gittim. genel ingilizce ve yds kurslarına katıldım. konularında uzmanlaşmış, deneyimli gerek yerli gerek yabancı hocalarıyla çok yardımcı oluyorlar. YDS için Intermediate seviyesinde ingilizce yeterli olsa da memnun kaldığım ve ilerletmek istediğim için upper'a kadar aldım ve YDS den hedeflemiş olduğum 83.75 e ulaştım. İLM aynı zamanda TOEFL sınav merkeziymiş. kesinlikle tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.