Şimdi Ara

Ankara veya İzmir'de en ucuz psp satan yer

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
12.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben psp almayı düşünüyorum ve ankara veya izmirden alabilirm . iki şehiri de tanırım . izmir veya ankarada en ucuz psp nerede arkadaşlar?????

• izmir çankaya bitte var
  • JAPON ARMAĞAN OYUNCAK

Kızılay armağan pasajı alt kat
  • izmirde çankaya bit pazarından yüksek pazarlık farkıyla satıyorlar üstelik taksitli veriyorlar, ben haziranda 500 ytl'lik psp'yi 425'e almıştım üstelik 9 taksit.. Sen yeterki pazarlığını yap..
  • izmirde karşıyaka bostanlıda emrah elektronikte 390 ytl spot war almadan önce ölü pixel çıkarsa deiştirebilirmiyim die sor ama sonra sakata gelme
  • Ben KArşıyaka Ugur Elkt. aldım gayet memnunumYardımcı oluyorlar ,güler yüzlüler Emrah gibi değil:)
  • ARMAĞAN OYUNCAK

KOÇBANK YANINDA ESKİ ÇARŞI MAĞAZASININ YANINDA KIZILAY ANKARA 0312 417 81 68

BU FİYATA ANKARA DA KİMSE VERMİYOR.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • uğur elektronik sayılı işi bilen insan gibi diyalog kurabilen yerlerden biri izmirde çankayadaki çakal çukallar gibi deiller
    bit pazarında biyerde 380 demişlerdi 2 hafta önce 1.50 versiyon hemen en geniş sokakta ilerde sağdaki dükkan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noob saibot -- 10 Şubat 2006 13:58:16 >
  • ben ksk ugurdan aaldım yeni oyun yüklü 2gb hafıza kartı versyon atılmış hepsi 590 iyimi
  • Alacaksan az kullanılmış var bende izmirdeyim 5 adet cd vericem yanında 450ytl
  • quote:

Orjinalden alıntı: japon alper

ARMAĞAN OYUNCAK

KOÇBANK YANINDA ESKİ ÇARŞI MAĞAZASININ YANINDA KIZILAY ANKARA 0312 417 81 68

BU FİYATA ANKARA DA KİMSE VERMİYOR.

gittigidiyor'da satış yapıyorsunuz oyle degil mi?
  • evet orda da ilanım var..
    http://www.gittigidiyor.com/php/urun.php?id=1589305

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icecenk -- 24 Şubat 2006 15:49:13 >
  • www.kule-teknoloji.com.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.