Bildirim
Ankara veya İzmir'de en ucuz psp satan yer
Bosch Akülü Matkap Vidalama UniversalDrill 18 (2 Akü, 18 Volt Sistemi, Takım Çantası İçinde) : Amazon.com.tr: Yapı Market
https://www.amazon.com.tr/dp/B08LP6MB7H
geçen yıl paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
izmir çankaya bitte var -
JAPON ARMAĞAN OYUNCAK
Kızılay armağan pasajı alt kat -
izmirde çankaya bit pazarından yüksek pazarlık farkıyla satıyorlar üstelik taksitli veriyorlar, ben haziranda 500 ytl'lik psp'yi 425'e almıştım üstelik 9 taksit.. Sen yeterki pazarlığını yap.. -
izmirde karşıyaka bostanlıda emrah elektronikte 390 ytl spot war almadan önce ölü pixel çıkarsa deiştirebilirmiyim die sor ama sonra sakata gelme -
Ben KArşıyaka Ugur Elkt. aldım gayet memnunumYardımcı oluyorlar ,güler yüzlüler Emrah gibi değil:) -
ARMAĞAN OYUNCAK
KOÇBANK YANINDA ESKİ ÇARŞI MAĞAZASININ YANINDA KIZILAY ANKARA 0312 417 81 68
BU FİYATA ANKARA DA KİMSE VERMİYOR. -
uğur elektronik sayılı işi bilen insan gibi diyalog kurabilen yerlerden biri izmirde çankayadaki çakal çukallar gibi deiller
bit pazarında biyerde 380 demişlerdi 2 hafta önce 1.50 versiyon hemen en geniş sokakta ilerde sağdaki dükkan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noob saibot -- 10 Şubat 2006 13:58:16 > -
ben ksk ugurdan aaldım yeni oyun yüklü 2gb hafıza kartı versyon atılmış hepsi 590 iyimi -
Alacaksan az kullanılmış var bende izmirdeyim 5 adet cd vericem yanında 450ytl -
quote:
Orjinalden alıntı: japon alper
ARMAĞAN OYUNCAK
KOÇBANK YANINDA ESKİ ÇARŞI MAĞAZASININ YANINDA KIZILAY ANKARA 0312 417 81 68
BU FİYATA ANKARA DA KİMSE VERMİYOR.
gittigidiyor'da satış yapıyorsunuz oyle degil mi? -
evet orda da ilanım var..
http://www.gittigidiyor.com/php/urun.php?id=1589305
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icecenk -- 24 Şubat 2006 15:49:13 > -
www.kule-teknoloji.com.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X