Şimdi Ara

ANKARA VS GAZİ ÜNİ. MÜHENDİSLİK (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
1
Favori
4.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: agulli

Elektrik -Elektronik Mühendisliğinde hangisinin olanakları daha iyidir? Kampüs , eğitim , mezun oluncaki durum vs bilgisi olanlar paylaşırsa makbule geçer

Dostum ben odtu eem mezunuyum kardesim ile benzer durumdasın konuyu gördum sana yardımım dokunsun diye yazıyorum. Bize mantıklı gelen acıklama su ankara eem tavan puanı 454 ve kontenjan 40 kişi okul mezunlarını havelsana gönderiyor genel olarak şimdi düşün 454 puanla adam niye girsin ve ögrendiğim kadarıyla 15tane de 440 küsür adam varmıs.(tanıtım günlerinde söylendi).gazi kpss ye adam saglar.200 kişi lab derslerine bölünerek 2 hafta da girer.aynı şekilde yurtdışı olanakların aynı ölçüde azalır,smm belgesinden haberin var mı bilmiyorum fakat odtudeki gibi paket ders yöntemiyle bu belgeyi veren üniversite.bu belge elektrik mühendisliğinde de çalışmanı sağlar ki sana imza yetkisi verir.bir imza 100 ₺ karar senin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• pighunter P kullanıcısına yanıt
    Sen öyle diyosun ama ankarada eğitim dili İngilizce değil ve 40 kişi doğru. Öte yandan bu sene gazide eem, inşaat ve endüstri mühendisliklerinde ingilizce bölümler ekstra olarak açılcak 25 er kişi istersen klavuzdan bakabilirsin bu durum hakkındaki düşüncen nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: agulli

Sen öyle diyosun ama ankarada eğitim dili İngilizce değil ve 40 kişi doğru. Öte yandan bu sene gazide eem, inşaat ve endüstri mühendisliklerinde ingilizce bölümler ekstra olarak açılcak 25 er kişi istersen klavuzdan bakabilirsin bu durum hakkındaki düşüncen nedir?

Internet sitesini incelersen bu sene yüzde yüz ingilizceye geçeceğini görebilirsin şunu önce bilmen gerek ingilizce oldukları için 25 kişi sadece calculus fizikleri ayrı alır lab dersleri senin okulda göreceğin tek uygulamalı dersleri yine 200 kişiyle boluserek alacaksın ODTÜ zaten uygulamaya daha çok önem verdiği için bu kadar ileri de demek istediğimi anlamissindir inşallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pighunter -- 11 Temmuz 2015; 13:52:51 >
  • Gazi muhendislikte daha iyidir,kokludur.Ayrica Ankara Uni muhendislik Golbasindadir

• loser11 L kullanıcısına yanıt
    Sen kimsin kimlerdensin

• up
  • son up
  • Up

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.