Şimdi Ara

ANKARA VS GAZİ ÜNİ. MÜHENDİSLİK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
4.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Elektrik -Elektronik Mühendisliğinde hangisinin olanakları daha iyidir? Kampüs , eğitim , mezun oluncaki durum vs bilgisi olanlar paylaşırsa makbule geçer

• up
  • up
  • gazi daha iyi. ankaranın genel olarak mühendislikleri hakkında pek iyi yorumlar almadım
  • dönüm noktası kullanıcısına yanıt
    sağol kardeşim
  • Bende merak ediyorum. Gazi'ye gittim geçenlerde. Kampüs denen bir şey yok zaten ama Ankara'da yaşıyorsan çok sorun değil, Sıhhıye yürüyerek en fazla 10 dakika sürüyor. Yani merkezde bir yerde. Her şeye rağmen Ankara'dansa Gazi mühendislikte daha iyi deniyor.
  • ankara mühendislik gölbaşında haberin olsun
  • hayır tandoğan emek te kardeşim
  • Ankara mühendislik fakültesi Gölbaşı'nda. Diğerleri merkezde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: agulli

https://www.google.com/maps/search/ankara+%C3%BCniversitesi+m%C3%BChendislik+fak%C3%BCltesi/@39.933579,32.8364623,15.75z allahını seversen bak bi

Sana yalan borcum mu var? O gösterdiğin dekanlık büyük ihtimalle. Dekanlıklar merkezde olur genelde. Okuyan arkadaşım var orda, ara sor ama inanmıyorsan fakülteyi

• gazide bilgisayar mühendisliği arkaşlarım var gazi mühendislikte hacettepeyle kafa kafayaydır
  • talha-25 kullanıcısına yanıt
    ankara üni hazırlık bölümleri gölbaşında bölümler merkezde diye biliyorum ama ank üni biraz dağınık gölbaşınada koymuş olabilirler
  • Gerçekten yüzde 100 eğitimi vs gazinin o muhteşem mühendislik kampüsü mezun oluncaki istihdamları gazinin harika
  • sercan.23 kullanıcısına yanıt
    Ankara dan vazgeçtim kardeşim sağolasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: talha-25

quote:

https://www.google.com/maps/search/ankara+%C3%BCniversitesi+m%C3%BChendislik+fak%C3%BCltesi/@39.933579,32.8364623,15.75z allahını seversen bak bi

Sana yalan borcum mu var? O gösterdiğin dekanlık büyük ihtimalle. Dekanlıklar merkezde olur genelde. Okuyan arkadaşım var orda, ara sor ama inanmıyorsan fakülteyi

tamam kardeşim gölbaşı olsun vazgeçtim ordan zaten :)

• agulli A kullanıcısına yanıt
    Nereye karar verdin peki?

• talha-25 kullanıcısına yanıt
    Hacettepeleri başa yazacağım çünkü gazide yüzde 100 ee, inşaat ve endüstrinin ekstra 25 kişilik bölümleri açılacak hacettepenin bu yüzden sıralama düşme ihtimali var.Hacettepeden sonra da thk üniversitesini belki yazabilirim yarın o okulu bir ziyaret edeceğim ardından gazi ee ve inşaatı yazacağım.
  • quote:

Hacettepeleri başa yazacağım çünkü gazide yüzde 100 ee, inşaat ve endüstrinin ekstra 25 kişilik bölümleri açılacak hacettepenin bu yüzden sıralama düşme ihtimali var.Hacettepeden sonra da thk üniversitesini belki yazabilirim yarın o okulu bir ziyaret edeceğim ardından gazi ee ve inşaatı yazacağım.

thk yazma hocam gazi iyidir thk yı katlar thk nın pilotaj dışı bölğmlerini tavsiye etmiyorum hacettepe gazi ankara yaz bu bnm görüşüm ama bizim bilgisayar hocası hoca dediğime bakma prof oda şöle diyor hacettepe ankara gazi
  • hocam siz nerdesiniz?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.