Bildirim
ANKARA VS GAZİ ÜNİ. MÜHENDİSLİK
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
up -
up -
gazi daha iyi. ankaranın genel olarak mühendislikleri hakkında pek iyi yorumlar almadım -
sağol kardeşim -
Bende merak ediyorum. Gazi'ye gittim geçenlerde. Kampüs denen bir şey yok zaten ama Ankara'da yaşıyorsan çok sorun değil, Sıhhıye yürüyerek en fazla 10 dakika sürüyor. Yani merkezde bir yerde. Her şeye rağmen Ankara'dansa Gazi mühendislikte daha iyi deniyor. -
ankara mühendislik gölbaşında haberin olsun -
hayır tandoğan emek te kardeşim -
Ankara mühendislik fakültesi Gölbaşı'nda. Diğerleri merkezde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
quote:
Orijinalden alıntı: agulli
https://www.google.com/maps/search/ankara+%C3%BCniversitesi+m%C3%BChendislik+fak%C3%BCltesi/@39.933579,32.8364623,15.75z allahını seversen bak bi
Sana yalan borcum mu var? O gösterdiğin dekanlık büyük ihtimalle. Dekanlıklar merkezde olur genelde. Okuyan arkadaşım var orda, ara sor ama inanmıyorsan fakülteyi
gazide bilgisayar mühendisliği arkaşlarım var gazi mühendislikte hacettepeyle kafa kafayaydır -
ankara üni hazırlık bölümleri gölbaşında bölümler merkezde diye biliyorum ama ank üni biraz dağınık gölbaşınada koymuş olabilirler -
Gerçekten yüzde 100 eğitimi vs gazinin o muhteşem mühendislik kampüsü mezun oluncaki istihdamları gazinin harika -
Ankara dan vazgeçtim kardeşim sağolasın -
quote:
Orijinalden alıntı: talha-25
quote:
https://www.google.com/maps/search/ankara+%C3%BCniversitesi+m%C3%BChendislik+fak%C3%BCltesi/@39.933579,32.8364623,15.75z allahını seversen bak bi
Sana yalan borcum mu var? O gösterdiğin dekanlık büyük ihtimalle. Dekanlıklar merkezde olur genelde. Okuyan arkadaşım var orda, ara sor ama inanmıyorsan fakülteyi
tamam kardeşim gölbaşı olsun vazgeçtim ordan zaten :)
-
Nereye karar verdin peki?
Hacettepeleri başa yazacağım çünkü gazide yüzde 100 ee, inşaat ve endüstrinin ekstra 25 kişilik bölümleri açılacak hacettepenin bu yüzden sıralama düşme ihtimali var.Hacettepeden sonra da thk üniversitesini belki yazabilirim yarın o okulu bir ziyaret edeceğim ardından gazi ee ve inşaatı yazacağım. -
quote:
Hacettepeleri başa yazacağım çünkü gazide yüzde 100 ee, inşaat ve endüstrinin ekstra 25 kişilik bölümleri açılacak hacettepenin bu yüzden sıralama düşme ihtimali var.Hacettepeden sonra da thk üniversitesini belki yazabilirim yarın o okulu bir ziyaret edeceğim ardından gazi ee ve inşaatı yazacağım.
thk yazma hocam gazi iyidir thk yı katlar thk nın pilotaj dışı bölğmlerini tavsiye etmiyorum hacettepe gazi ankara yaz bu bnm görüşüm ama bizim bilgisayar hocası hoca dediğime bakma prof oda şöle diyor hacettepe ankara gazi -
hocam siz nerdesiniz?
Benzer içerikler
- testlerde çok yanlışım çıkıyor ne yapmalıyım
- sınav öncesi sakinleştirici ilaç
- negatif sayılar tek çift olur mu
- 2010 başarı sıralamaları
- ders çalışırken baş ağrısı neden olur
- telegram indirim kanalları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X