Şimdi Ara

Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Tıp (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
3
Favori
3.872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vioman

bu tamamen şehir efsanesi. bunu diyenler heralde kapanan turgut özalla falan ilişkilendiriyor bizim üniversiteyi yok öyle bi şey kardeşim.
    Bilmiyorum ben de ya yıldırım Beyazıt’la Osmangazi arasında kaldım ..

• Ortam ve sosyallik olarak nasıl hocam bi de merkeze yakın mı

• Ortamı güzel bence ben seviyorum. Kulüpler vs pek sosyallik sıkıntısı çekmezsin tabii kişiliğine de bağlı. Sadece kampüs yok işte klasik tıp fakültesi kampüse uzak. Fakülte bilkentte. Fakülteden çıkıp metroyla kızılaya gitmeniz toplam yarım saat alıyor.

• Hocam diş hekimliği için yorum yapabilir misiniz?

• ahsoka tano kullanıcısına yanıt
    Aybü'de mi? Aslında yapmamam daha doğru olur. Onlar etlik yerleşkesinde eğitim görüyorlar. Fiziki şartlarını vs de bilmediğim için bir şey söyleyebilmem zor.

• king275 K kullanıcısına yanıt
    ahsoka tano kullanıcısına yanıt
    Yer olarak kampus olmadığı için takilma alani kısıtlı karsida olan antares avm var oradaki cafelerde takilinabilir uzaklaragitmek istemezseniz eğitimi hakkında bende bisey diyemem
    Edit:ulasimdada kizilaydan ulasim mevcut 3 tane hat geçiyor okulun yakinindan ivedikten metro otobüs aktarmasida yapilabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Industrialengineer -- 1 Ağustos 2018; 16:6:43 >
  • üniversitesi , kampüsü, üni çevresindeki sosyal yaşantısı, insanları nasıldır ? dipçe : hukuk
  • Kampüs cubukta genelde tm bölümleri orada ama hukuk etlikte sosyal yaşantısı kendine uygun kişileri bulduktan sonra o da iyi insanları hakkinda bi genelleme yapmak doğru olmaz bana göre

• Kampüs yok. Üniversite yerleşkeler halinde şuan ki hukuk da etlik yerleşkesinde. Etlik bence güzel yer. Sosyal yaşantı tamamen kişiye bağlı ya ankaradasın sonuçta. İnsanları da fena değil. Genelleme yapmak yanlış tabii, herkesin kendine uygun bir kesim var ona göre hareket etmek gerek. Bu arada esenboğa kampüsü diyorlar ama bence ora dahi kampüs sayılmaz. Bir sürü bölüme çook uzak çünkü.

• Mundoo kullanıcısına yanıt
    Doğru bir bilgi değil. Bildiğim kadarıyla sadece bir tane tıp fakültesinde eğitim veren hoca atıldı. Hoca kadrosunda değişiklik olmadı. Fakültenin hocaları ile ilgili problemi yok.
  • regista1 R kullanıcısına yanıt
    Bu konuda önemli bir ayrıntıya yer vermek istiyorum çünkü fakülteye başlayıp birkaç sınıf atlamadan fark edilebilecek bir ayrıntı değil. TUS için eğer dershaneye gitmeyi düşünüyorsan tus dershanelerinin her şehir de olmadığını ve olsa da hocalarının Büyük şehirlerdeki kadar iyi olmadığını bilmeni isterim. Başkentte okumak üniversiteden bağımsız olarak bazı avantajları da beraberinde getiriyor. Bunu da bir değerlendirmeni isterim.
    Ancak büyükşehirlerin dezavantajı da daha kalabalık olması ve daha pahalı olması. Özel yurt fiyatları ve ev kiraları biraz daha fazla oluyor.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.