Şimdi Ara

Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Tıp

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
3
Favori
3.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yazacaklar, sorusu olanlar buyursun. 3. Sınıf olarak elimden geldiğince cevaplarım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam hazırlığı geçmek için B1+ seviye İngilizce yeter mi?

• İngilizce tıpın puanı neden o kadar düşük galiba ankaradaki en düşük tıp orası
  • Şöyle söyleyeyim b1 var b1 var. Yani bizim okulun b1 ile odtünün b1 kesinlikle farklı :) Bizim sınav çok daha kolay oluyor. Sınav zor değildi, tabii son iki senede zorlaştırmışlarsa bilemem. İngilizcem iyi diyorsan korkma

• yksyegirmismezun kullanıcısına yanıt
    essay nasıl yazılırı öğrenirsen geçebilirsin diye düşünüyorum
  • king275 K kullanıcısına yanıt
    Ortaokulda kolejde okudum lisede de iyi bir liseden. Sitcom izlerken altyazısız anlayabiliyorum mdjdjdkdndjd

• Vioman kullanıcısına yanıt
    Essay yazmayı biliyorum hocam. lisedeki İngilizce hocamız sırf bu yüzden öğretip yazilida 50 puanı burdan sormuştu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende en düşük diye biliyorum. Bizim senemizde kontenjan 2 katına çıkarıldıktan sonra 1.5k falan düştü sonra oralarda kalmaya devam etti. İngilizce tıp ilgi çekmiyor heralde aynı sıralamalarda eskişehir-akdeniz falan da olduğu için. Eğitimi soruyorsan bir fark yok.

• yksyegirmismezun kullanıcısına yanıt
    Gözün kapalı yaparsın o zaman

• ingilizce hazırlığı soracak olan olursa yeni bitirmiş biri olarak baya iyi bi eğitim verildiğini söyleyebilirim. çalışan adam sıfırdan b2-c1 seviyesine rahat gelir. muafiyet sınavında bu sene kalan çok oldu ama çalışanlar rahat geçti.
  • Hocam Türkçe tıpı var mı bir de yanlış anlama ama yıldırım beyaızıt tıp kötü diyorlar hocaları felan hep atılmış siz ne dersiniz?

• Kim atılmış mesela ? Uyduruyorlar bana kalsa. Dekan yardımcımız Prof.Dr.Ahmet Çevik Tufan türkiye histoloji ve embriyoloji derneği başkanlığında bulunuyor. Prof.Dr Rıza Durmaz moleküler mikrobiyoloji alanında türkiyede referans alınan bir hoca. Tek tek hocaları yazsam bir ömür alır. John hopkins gibi üniversitelerde master yapmış hocalarımız var. Tabii ki bütün hocalar iyi değil ama haksızlık yapmaya gerek yok.

• Osmangaziye gitme durumum var gazi tutmadığı için,sence değer mi

Usta zorlastirdilar be jfjdndnd suan speakinge giricem ilk age faildi 2. Age simdi iste fjbfhdhd ama essay ve response bilinmesi lazim writing icin

• regista1 R kullanıcısına yanıt
    Ben osmangazi tutuyorken yazdım pişman değilim.

• Essey bilmeden girmesinler zaten abi :)

• quote:

Orijinalden alıntı: king275

Kim atılmış mesela ? Uyduruyorlar bana kalsa. Dekan yardımcımız Prof.Dr.Ahmet Çevik Tufan türkiye histoloji ve embriyoloji derneği başkanlığında bulunuyor. Prof.Dr Rıza Durmaz moleküler mikrobiyoloji alanında türkiyede referans alınan bir hoca. Tek tek hocaları yazsam bir ömür alır. John hopkins gibi üniversitelerde master yapmış hocalarımız var. Tabii ki bütün hocalar iyi değil ama haksızlık yapmaya gerek yok.
    Hocam bilmiyorum çevremden kime sorsam FETÖ den hocaları atıldı iyi değil diyorlar

• Mundoo kullanıcısına yanıt
    Keşke kimlerin atıldığını da söyleseler de ona göre konuşsam. Farazi konuştukları çok belli

• Mundoo kullanıcısına yanıt
    bu tamamen şehir efsanesi. bunu diyenler heralde kapanan turgut özalla falan ilişkilendiriyor bizim üniversiteyi yok öyle bi şey kardeşim.
    Sıfırdan demis ya arkadaş ondan dedim zaten hazırlığı okuduğu takdirde ogrenmeme şansı yok usta

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.