Şimdi Ara

Rize Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Tıp Fakültesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
54
Cevap
0
Favori
10.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle hepinizi tebrik eder ve tercih döneminizin güzel geçmesini temenni ederiz.

Rize RTE Tıp Öğrencileri Birliği olarak üniversitemizin tıp fakültesi hakkında aklınıza takılan her soru ve merak ettiğiniz her şeyi sorabilirsiniz, büyük bir motivasyonla sorularınızı bekliyoruz.

Yeşilin ve mavinin buluştuğu çay kokulu şehrimizden sevgilerle...

Rize RTE TÖB Yönetimi

İnstagram : @rizertetob

Çoğu sorunuzun cevabı için :
    tiptercihim.com
    Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Tıp Fakültesi - 2019 | Tıp Tercihim
    http://tiptercihim.com/fakulte/recep-tayyip-erdogan-universitesi-tip-fakultesi-2019

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akiifkilic -- 21 Temmuz 2019; 21:20:44 >

• Zamanında da fetttullah hazretleri vb deniliyordu.Fem dersaneleri vb el üstünde tutuluyordu sonra noldu söylemeye gerek yok : )

Bundan 5-10 yıl sonra bu üniversiteden mezun olanların başına ne geleceği büyük soru işareti : )

Bu risk ortadayken sınavsız bedava deseler gidip okumam : D

Bu arada bende Rizeliyim.Doğduğum yerden tiksindim yıllardır.
  • Çay ve kek beleshhh mi
  • Dişi nasıl?
  • muradovoski kullanıcısına yanıt
    Hayır ama gelirseniz ısmarlayabiliriz :)

Üniversitemizin ismi yüzünden çok ön yargı yiyoruz fakat ülkemizdeki üniversitelerin isminin yarısı siyasi bir kişilik..

Tıp Fakültesi hiçbir siyasi parti etkisi altında değildir, olmayacaktır.
  • Kyk yurtları kaç tane imkanları nasıl
  • Diş fakültesinde arkadaşlarımız var özelden iletişim bilgilerinizi verirseniz onlarla sizi görüştürebilir daha ayrıntılı bilgi alabilirsiniz :)
  • akiifkilic A kullanıcısına yanıt
    Hocam ben telegram kullanıyorum olur mu?
  • Tıp Fakültesine yürüyerek 5 dk uzaklıkta harika deniz manzaralı 700 öğrenci kapasiteli Yeşilçay Kyk yurdumuz var, odaları 3 kişilik ve tuvalet banyo odaya ait aylık aidatı ise 213 Tl, en güzel yanı ise Eğitim Araştırma Hastanemizle yanyana olması...

Bunun haricinde 2 Kyk yurdu daha var (erkek) fakat tıp öğrencileri tercih etmiyor, Yeşilçay Kyk Yurdu erkek yurtları arasında en iyisi (Rize 'de)

Şehir merkezine yürüyerek 30 dk, dolmuşla ise 10 dkya ulaşım sağlanabiliyor ve her şey sahilde.
  • Instagram, Twitter varsa onlar da olur ya da direkt numaranı verip sesli olarak iletişim kurabiliriz.
  • Bu üniversite isminin bize 10 yıl sonra sıkıntı çıkarmayacağı hakkında garanti verebilir misiniz ?
    Insta hesabı yeni açtım tercih için. Mermer ismi( ilk bu geldi aklımajdjd) . Sen bana özelden at hocam ben sorayım.
  • tıp öğrencilerine burs imkanı var mıdır
  • Casablancas kullanıcısına yanıt
    Bunun garantisi ben veremem ve kimsenin verebileceğini sanmıyorum, doktorluğu diğer mesleklerle kıyaslamak yanlış olduğunu düşünüyorum çünkü insanlar sizin nerden mezun olduğunuza değil nasıl bir doktor olduğunuza bakıyor.

En önemli kısım ise üniversiteyi nerde okuduğunuz değil uzmanlığı nerde yaptığınız!

Tıp Fakültemiz şuan " Akredite" oluyor yani diplomamız uluslararası olacak ve Türkiye'de sadece 2 tane olan "Simülasyon Sistemine "sahibiz ( diğeri Acıbadem'de) Devlet okullarında bu seviyeye sahip olan tek biz varız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akiifkilic -- 21 Temmuz 2019; 19:54:24 >
  • grana granum tilakoid G kullanıcısına yanıt
    İlk 6000 öğrencilerine 1500
    İlk 9000 öğrencilerine 1000
    İlk 11000 öğrencilerine 500 Tl aylık olarak burs imkanı vardır.
    Akredite takriben ne zaman olur?
    Teşekkürler
  • grana granum tilakoid G kullanıcısına yanıt
    Akredite olmak zor bir süreç ve yaklaşık 2 sene içinde tamamen Akredite olacağımızı tahmin ediyoruz.
    Devlet üniversitesi değil mi bu? Bursu kim karşılıyor?
  • fantilatör F kullanıcısına yanıt
    Devlet Üniversitesi.. Üniversitenin kendi vakfı var ve oradan karşılanıyor
  • Hocam peki çok zorluyorlar mı?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.