Eski konu başlıkları baya eskide kalmış. Güncel durum nedir? Amacım sürat yapmak değil ama gereksiz yere kasıp buradan yavaş geçerek tekrar ivmelenmek de bir eziyet. Bir ilginç konu da şehir dışından gelen bir yabancı özellikle akşam saatlerinde bu kameralarda sensör ışığı yanmadığı ve led olarak 82 yazmadığı için ceza yerse düpedüz tuzak olur. Sorularım: 1. 82 radarları çalışıyor mu? 2. Bazıları çalışıyor Bazıları çalışmıyor mu? 3. Belli saatlerde mi çalışıyor? Net bilen yazarsa sevinirim. |
Ankarada 82 radar kameraları (güncel durum)
-
-
Çalışmıyor hiçbiri. Ancak seyyar radarlar var. -
hiç biri çalışmıyor.
-
Hiçbiri çalışmıyordu ama aralıklı devreye alınmaya başlamış. Dikkat etmek lazım.
Polis bir arkadaşım söyledi. -
seni işkillendirmek için demiştir. var mı aramızda bir kişi 2024 yılında 82 radarından ceza yedim diyen?
-
Şimdi tekrar telefon ettim büyük kısmı devreye alınmış. Daha yeni alınmış zaten kim ceza yesin 2024 içinde. Hem neden işkillendirmek için desin hocam beni tanıyormusun? Onu tanıyormusun? Çocukmuyuz
Zaten bir kaç haftadır dikkat ederseniz radar atmayıda bıraktılar. Çünkü sistemler online. Bu konu burada kalsın yiyenler damlar zaten bir ay içinde
-
tmm ben çoğndan 82'den fazla hızla geçiyorum. ceza yersem yazarım, yemezsem de yazarım. şaşmazdaki 82'ler çok eksi dökük kabloları kopuk, bir ihtimal bilkent şehir hastanesine gelirken-giderken olan radar çalışmaya başlamış olabilir.
edit: daha bu pztsi saat 14 sularında kayaştan merkez yöne giderken mevcut 82'den hızlı geçtim. bakalım ceza gelecek mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut_emmi -- 9 Ekim 2024; 13:41:47 > -
Valla bende dün 120 ile geçtim bilkentin oradan, bende takip ediyorum. Ama arkadaş yalan söylemez hocam, zaten dikkat edersen gece kırmızı kırmızı aydınlatmaları görünüyor bazılarının artık. Özellikle bir haftadır mobil radar atmayıda bıraktılar.
Bana kalırsa hepsi olmasa bile açtılar.
-
Hocam ankara eds konularında gözüm sizi arıyor hep . Yıllardır insanları bilgilendiriyorsunuz sağolun. Ankaraya taşınma ihtimalim var olursa sizi daha sıkı takip edeceğim
-
sorma bu pazartesi samsundan ankaraya dönerken yine bir çorum eds'sini daha boş geçmemişim. dün ceza sms'i geldi nalet olsun. pztsi günü sabah bomboş yolda 82 ortalama ile gidilir mi ya? bir sonraki seçimde; seçim vaadi olarak "trafikte gereksiz radarları, eds uygulamalarını kaldıracağız, halka tuzak kurmayacağız" diyen partiye adına bakmadan gidip oy verecem. o kadar yıldım bunların eds'lerinden radarlarından.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut_emmi -- 9 Ekim 2024; 16:38:53 > -
Yani kesin bir bilgi yok forumdaşlar. -
Ben de aynı fikirdeyim. Pusuları görmediğim için radarlarda yavaşlıyorum -
ben de çalışmıyor diye biliyorum. zaten genelde 90 ile gidiyorum yakıt tasarrufu için. radarı görünce hafif çekiyorum ayağımı 80-85 ile geçiyorum garanti olsun diye nadir olarak hızlı geçtiğim oldu ceza falan gelmedi (istanbul yolu)
-
82’ler çalıştığında kırmızı ile yazan 82 yazıları da aktif olur merak etmeyin. Ben çevreyolu eds’leri dahil 82’lerin hepsini denedim çalışmıyor:) -
kastamonu tosyada ki çalışıyor 91 ile ceza yedim
-
Çalışan yerler var bu doğru. 82'lik olarak değil de genel olarak net bildiklerimi yazayım.
Keçiören Yozgat Bulvarı Ovacık Mah. Mobil Radar
Ankara Yolu Giriş 2
Yuvaköy Çevreyolu Bağl. Susuz Yenimahalle
Samsun Yolu Çevreyolu Bağl. Kıbrıs Köyü
Sivrihisar Yolu 1.KM
Sincan Çevre Yolu Bağl.
İncek-Tulumtaş Çevreyolu Bağl.Eskişehir yolu
Konya Gölbaşı Girişi 3
-
İncek Tulumtaş çevreyolu EDS'den ceza yedim Ağustos'ta. Haberiniz olsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlkanExclusive -- 12 Ekim 2024; 0:17:43 > -
Aoç yi geçince ankamalle giden yolda 82 radar kamerasına bir kırmızı ışık eklemişler -
Gecenin 11-12 sinde mesa plazadan gordiona doğru giden istikamette sağdaki benzin istasyonu (büyük ihtimalle opetti galiba) orada ters durmuş polis qashqaiyle radar attıklarını gördükten sonra 82 çalışıyormuş çalışmıyormuş umrumda olmadı senelerdir
Gezici radarda atıyolar sabit radarda atıyolar -
EDS ler ayrı hocam. Otobanda o edsler eskiden ceza yazmıyordu ben 2022 mi 2023 mü ney yedim mesela. Onlarda aktif değildi pandemi dönemine kadar 2021 e kadar. Sadece plaka kontrolü yapıyordu onlar (2013 den beri e90 otobanını bilirim)
Tulumtaştan 151 ile ceza yemiştim bende. Yediğiniz yeri biliyorum. Bu yüzden o edslere gelmeden 130-140 ile seyir ediyorum sınırda gittiğimi önce ölçsün diye. sonra basabildiğim kadar basıp 2. Edsye gelmeden önce en sağ şeride geçip 70-80 ile gidiyorum böylece ortalamanın altında tutturup devam.
Otobana girer girmez haldır huldur yardıra yardıra giderseniz malesef yazıyor. Benim yöntemimle daha ceza gelmedi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeGaDave06 -- 8 Aralık 2024; 18:23:18 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X