Şimdi Ara

Ankarada alabileceğim lens satan yer mağaza nerelerde??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Canon EF 50 mm f/1.8 STM Lens almayı düsünüyorum arkadaşlar ankaradayım nereden alabilirim canonun mağazası varmı varsa nerede tam olarak veyaa baska alternatifler nerede

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: burak01_

Canon EF 50 mm f/1.8 STM Lens almayı düsünüyorum arkadaşlar ankaradayım nereden alabilirim canonun mağazası varmı varsa nerede tam olarak veyaa baska alternatifler nerede

Canon mağazası bilmiyorum. Kızılay yeni Karamürsel mağazası arka sokağında Tripod foto' dan alabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: blacksea2601

quote:

Orijinalden alıntı: burak01_

Canon EF 50 mm f/1.8 STM Lens almayı düsünüyorum arkadaşlar ankaradayım nereden alabilirim canonun mağazası varmı varsa nerede tam olarak veyaa baska alternatifler nerede

Canon mağazası bilmiyorum. Kızılay yeni Karamürsel mağazası arka sokağında Tripod foto' dan alabilirsiniz.

hocam sağolun tam adres verebilir misiniz yada tarif edebilir misin ve kaliteli bu dediğiniz mağaza işimi görür mü yani

• burak01_ kullanıcısına yanıt
    Tam adresini bilmiyorum. Tarif edecek olursam; Kızılay göbekten Maltepe ye giderken ilk sol sokaktan girin 100 mt ileride sağda görürsünüz. Tam adres için nette " Tripod fotoğrafçılık " yazarsanız bulursunuz.

• Adres: Kızılay, Şht. Adem Yavuz Sk. No:8, 06440 Çankaya
    Telefon:(0312) 419 4324

Gökhan Bey yardımcı olacaktır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.