Şimdi Ara

Ankarada Cam filmi tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İş yerim iskitlerde biyer buldum çizilmez amerikan cam filmine 80 düze 60 dedi. Evim cebecide. İşini düzgün yapan fiyatı uygun bir yer biliyormusunuz ? Yarın birgün filmler kalksın istemiyorum. 80 tl diyen yerin fiyatı uygunmu sizce ?

Not: araç şahin.

• quote:

Orijinalden alıntı: egowest

İş yerim iskitlerde biyer buldum çizilmez amerikan cam filmine 80 düze 60 dedi. Evim cebecide. İşini düzgün yapan fiyatı uygun bir yer biliyormusunuz ? Yarın birgün filmler kalksın istemiyorum. 80 tl diyen yerin fiyatı uygunmu sizce ?

Not: araç şahin.

Yardımım olamayacak çünkü bende araştırmaktayım. Verilen fiyat komple mi?
    Arka cam+ arka kapılar+ön kapılar (varsa kelebek) +ön cam mı?
    Sadece bu konuda şunu diyebilirim. Ziebart çok sağlam oluyor muş.
  • Arka cam+ arka kapılar(kelebek var ) +ön kapılar Komple fiyat. Ön cama düşünmüyorum açıkçası. Amerikan çizilmez cam filmi dedi. Araç şahin oldugundan ucuz olyor biraz. Öyle diyorlar. Fiyat iyi ama iki konu kafamı karıştırıyor
    1- geceleri görüşü kısıtlıyormuş
    2- polisler.

Apaçi sanıpta ceza keser filan diye tırsıyorum :)
  • egowest kullanıcısına yanıt
    Ben sadece arka cam ve arka kapı camlarına koyu renk düşünüyorum ki buna polis karışamıyor. Ön kapı camlarına da orta renkte istiyorum ki bu da görüşü engellemediği için yine polis karışamıyor, ön cama da çok açık renk düşünüyorum bunu da zaten polis anlamıyor :) Bu sayede yazın daha az klima açacağımdan daha fazla yakıt ekonomisi sağlamayı düşünüyorum. Çünkü okuduğum kadarıyla güneş ışınlarından çok iyi koruyormuş muş muş...
  • YAzın güneş ışığından aracın içi kavruluyor. plastik aksamlara dokunmaya korkuyorum yaz gelince :) Polisin karışmadığına eminmisiniz ? yanlış anlamayın çünkü burda birkaç kez cam filmini söktürdüklerine şahit oldumda :)
  • quote:

YAzın güneş ışığından aracın içi kavruluyor. plastik aksamlara dokunmaya korkuyorum yaz gelince :) Polisin karışmadığına eminmisiniz ? yanlış anlamayın çünkü burda birkaç kez cam filmini söktürdüklerine şahit oldumda :)

Cam filmi takmak yasak diye bir madde yok. Görüşü engelleyerek trafiği tehlikeye sokmak diye bir madde var. İstersen bu maddeyi internetten yazdırıp aracında bulundurabilirsin. Çünkü her polis kanunları iyi bilmiyor. Amaç trafik güvenliğiyken bir anda cam film düşmanlığına dönüşüyor. Ön cam ve ön kapı camlarına açık renk yaptırırsan ve yanında da bu dediğim maddenin çıktısı olursa. Mahkeme avukat gibi laflar da edersen polis geri vites yapar.
  • Mantıklı hocam. Sanırım iskitlerde eyüpoğluna yaptıracagım. Komple 80 tl. Filmi ben getirsem dedim. 50 tl ye çekeriz dedi. Orda yaptırcaz mecbur filmi kendim alsam bi sıkıntı olsa yarın birgün kötü filmmiş filan der. Bu arada Getz'den memnunmusunuz ? :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egowest -- 7 Nisan 2014; 18:42:25 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam 80 tl ye çektirdiğin film kesin kalkar usta nekadar iyi olsada farketmez.
  • Açıkcası zaten 80 tl diye yaptırcam :) Yoksa ziebart mı ne varmış 300 küsür dedi. Araç şahin 300ün üstüne 150 tl de daha verir renkli cam alırım :) Fiyat uygun geldi. zaten yakınımda bugün bir gideyip sorayım bakalım kalkma yaparsa baştan yapacakmısın diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egowest -- 8 Nisan 2014; 9:32:28 >
  • quote:

Mantıklı hocam. Sanırım iskitlerde eyüpoğluna yaptıracagım. Komple 80 tl. Filmi ben getirsem dedim. 50 tl ye çekeriz dedi. Orda yaptırcaz mecbur filmi kendim alsam bi sıkıntı olsa yarın birgün kötü filmmiş filan der. Bu arada Getz'den memnunmusunuz ? :)

Allah'a şükür çok memnunum. Alırken 3-4 marka model arasında gidip geldim. Okuduklarımdan sonra getz aldım ve ne kadar doğru tercih yaptığımı anladım. Almadan önce 1 yıl biner satarım diyordum ama en az 3-4 yıl daha bende :)
  • Şuanda 92 şahin var. Getz, colt, swift, i20 gibi araçlar arasında gidip geliyorum. Getzde konfor çok düşük deniyor. Birde sanırım sizinki dizel yakıtı nasıl şuanda ? yakıt önemlide günümüz şartlarında :)
  • egowest

bi süre şahine bindim çok pahalı film yaptırmaya değmez
    benim bütün camlar aynı derecede filmliydi ön cam dahil ama açık renkti
    polis hiç sormadı bile muayenenin birinde hafif kusur yazdılar
    birde benim arka camlar rezistansın olduğu yerlerden kalktı ama çok problem değil yeniden yaptırılır.

dearangel

şimdiki aracıma aynen sizinki gibi film yaptırmayı düşünüyorum arkalar koyu yanlar açık
    öne ya yaptırmayacağım yada açık tonda yaptıracağım kararsızım
    bi komşumda var aynı bu şekilde yaptırmış iyi görünüyor aracı
    ziebart düşünüyorum
  • Bende o düşüncedeyim. Aslında film filan yaptırmayı düşünmüyordum. Çünkü genel olrak şahin doğan kullanıcıları apaçi olarak nitelendiriliyor. ama yazın daha az kavrulmak için düşünyorum yaptırmayı. Poliste sıkıntı değilse yaptırma zamanı geldi o zaman. Biraz daha araştırma yapayım daha ucuza yapan yer filan bulurum belki
  • havafiltresi H kullanıcısına yanıt
    Ziebart iyiymiş gerçekten, her yerde öyle yazıyor.
  • egowest kullanıcısına yanıt
    Haklısın hocam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.