Şimdi Ara

İzmirde cam filmi yaptırabilceğim yer tavsiyesi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
60
Cevap
3
Favori
47.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar aracıma film çektirmek istiyorum izmir çiğli ve karşıyaka civarlarında işini düzgün yapan bir yer tavsiye edebilirmisiniz ? Bütçem maximum 150 lira ona göre tavsiye yaparsanız sevinirim

• Yapay Zekanın Yanıtı

İzmir'de Cam Filmi Yaptırabileceğiniz Tavsiye Edilen Yerler

İzmir'de aracınıza veya evinizin camlarına kaliteli cam filmi yaptırmak için doğru adresi mi arıyorsunuz? İşte size sektörde tanınmış ve güvenilir birkaç tavsiye:

• 3M Cam Filmi İzmir Bayileri: 3M, cam filmi sektöründe lider bir markadır. İzmir'de yetkili bayileri aracılığıyla araç ve bina camları için çeşitli cam filmi seçenekleri sunarlar.

• İzmir Cam Filmi Hizmetleri: İzmir'de cam filmi uygulamalarında uzmanlaşmış birçok şirket bulunmaktadır. Bu şirketler, araç, ev ve işyeri camları için özelleştirilmiş çözümler sunarlar.

• Cam Filmi İzmir: İzmir'de cam filmi sektöründe faaliyet gösteren bir diğer saygın şirkettir. Araç, ev ve işyeri camları için güneş kontrolü, güvenlik ve mahremiyet sağlayan kaliteli cam filmleri sunarlar.

• İzmir Oto Cam Filmi: Aracınızın camlarına profesyonel cam filmi uygulaması arayışındaysanız, İzmir'de bu alanda uzmanlaşmış şirketleri değerlendirmelisiniz. Güneşten koruma, UV ışınlarını engelleme ve gizlilik gibi çeşitli ihtiyaçlarınıza uygun cam filmi seçenekleri sunarlar.

• 3M Cam Filmi Bayileri İzmir: 3M cam filmlerinin kalitesini ve güvenilirliğini arıyorsanız, İzmir'deki yetkili bayilerle iletişime geçebilirsiniz. Bu bayiler, 3M'in otomotiv ve bina camları için geliştirdiği en son cam filmi teknolojilerini sunarlar.

Cam filmi uygulaması yaptırmadan önce, farklı şirketleri araştırmanızı, yorumları okumanızı ve ihtiyaçlarınıza en uygun seçeneği belirlemenizi öneririz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Yardımcı olacak kimse yok mu
  • Bornova 3. Sanayide 1001 oto var 3m. malzeme kullaniyor iscilikleride basarili

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: irfancu

Bornova 3. Sanayide 1001 oto var 3m. malzeme kullaniyor iscilikleride basarili

Fiyatları nasıl peki ?
  • tam bilmiyorum ama çizilmez film 200 tl civarı çekiyorlardı en son.Yalnız filmi bilmediğin yerde çektirme arka cam yapıldı mı tekrar sök yeniden kapla yapılamıyor rezistans olduğu için o yüzden bu işi sürekli yapan işinin ehli birine yaptır.
    Bir de Ankara asfaltı üzerinde Orkide yağ fab karşısında eski yol üzerinde bir yer yapıyor bu işi afişleri de var 3m 200 tl diye...
  • Ben de yeni aldığım cruze'umun camlarına film yaptırmak istiyorum. İş yerim Karabağlar'da olduğu için bu civarda kaliteli malzeme ve iyi bir işçiliği uygun fiyata yapan bir yer var mı?
  • http://cinarlisonax.com/
    burada uğur bey ile görüşebilirsiniz. 0532 - 645 8555

veya centra oto cam filmleri ( bornova)
    Tayfun bey - 0546 - 913 6579
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

tam bilmiyorum ama çizilmez film 200 tl civarı çekiyorlardı en son.Yalnız filmi bilmediğin yerde çektirme arka cam yapıldı mı tekrar sök yeniden kapla yapılamıyor rezistans olduğu için o yüzden bu işi sürekli yapan işinin ehli birine yaptır.
    Bir de Ankara asfaltı üzerinde Orkide yağ fab karşısında eski yol üzerinde bir yer yapıyor bu işi afişleri de var 3m 200 tl diye...

İşçiliğe önem veriyorum o yüzden araştırıyorum.Bir sorum olucak arka cama yapılan film sök yeniden kapla yapılamıyor demişsiniz ben filmi çektirdikten sonra polis durdurur filme ceza yazar ve sökülcek derse arka camdakini sökemiyormuyuz?
  • benim yazdıklarımın hem filmine hem işçiliğine güvenebilirsiniz.
    en iyi filmleri kullanırlar ve işçilik bir numaradır.
    benim ismimi de söyleyebilirsiniz onlara.

ayrıca arka camı sökebilirsiniz. bilen biri yaparsa sorun çıkmaz. ben 3 kere söktürüp yaptırdım arabanın filmlerini.
    film işi ile ugraştığımdan sık sık değiştiriyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ömer Yiğit

quote:

tam bilmiyorum ama çizilmez film 200 tl civarı çekiyorlardı en son.Yalnız filmi bilmediğin yerde çektirme arka cam yapıldı mı tekrar sök yeniden kapla yapılamıyor rezistans olduğu için o yüzden bu işi sürekli yapan işinin ehli birine yaptır.

İşçiliğe önem veriyorum o yüzden araştırıyorum.Bir sorum olucak arka cama yapılan film sök yeniden kapla yapılamıyor demişsiniz ben filmi çektirdikten sonra polis durdurur filme ceza yazar ve sökülcek derse arka camdakini sökemiyormuyuz?

Tavsiye ettiğiniz yerler şüphesiz kaliteli iş yapıyordur fakat benim bütçem maximum 150 lira 151 lira dahi deseniz olmaz.Sonaxın filmi ne kadar kaliteli olsada 450 lira çok fahiş bir fiyat bana göre

• Orijinalden alıntı: Ömer Yiğit

Arkadaşlar aracıma film çektirmek istiyorum izmir çiğli ve karşıyaka civarlarında işini düzgün yapan bir yer tavsiye edebilirmisiniz ? Bütçem maximum 150 lira ona göre tavsiye yaparsanız sevinirim
    [/quodostum ege üniversite hastanesinin karşısında cizilmez filmi adam 75 liraya yapıyor işçilik on numara şirketten abimiz yaptırdıuygun bi zamanda bnde götürüp yaptırcam fırsat bulamadım temiz işçilik kalite ve ucuz daha ne olsun
  • Orijinalden alıntı: chev chelios

Arkadaşlar aracıma film çektirmek istiyorum izmir çiğli ve karşıyaka civarlarında işini düzgün yapan bir yer tavsiye edebilirmisiniz ? Bütçem maximum 150 lira ona göre tavsiye yaparsanız sevinirim
    [/quodostum ege üniversite hastanesinin karşısında cizilmez filmi adam 75 liraya yapıyor işçilik on numara şirketten abimiz yaptırdıuygun bi zamanda bnde götürüp yaptırcam fırsat bulamadım temiz işçilik kalite ve ucuz daha ne olsun
    Pazar günleri açık mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ömer Yiğit -- 7 Ekim 2012; 11:03:22 >
  • Cinarli sonax oneririm. Iscilik ve malzeme kalitesi harika ama fiyatlar ucuk. On 2 cama yaptiirdm ilk gunky gibi sorunsuz .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • onu siz değil film kaplayan yer sökebilir ilk önce bir sıvı püskürtüyorlar daha sonra saç kurutma ile alıyorlar filmi.Siz sökmeye kalkarsanız rezistans elinizde kalır. Ayrıca açık tonlu film olursa polis ceza yazmaz onlar için aracın içinin görünmesi yeterli.
  • joy car care diye arattır izmirdeki dahilinde oto bakım olmayan neredeyse bütün satıcıların işini yapar sonax a da eleman gönderiyor sıkıştıklarında gaziemir ziebart a yaptırmıştım o da güzel işçilik di ikisinden de çok memnunum
  • 1001 otoyu tavsiye ederim...
  • Orijinalden alıntı: Ömer Yiğit

Orijinalden alıntı: chev chelios

Pazar günleri açık mı ?

belli olmuyor ama coğu zaman acık ben yaptırdım memnunum
  • 3. Sanayi 1001 oto ve Cihan oto bu adamlar işinin ehli basın agrımaz
  • Bornova manavkuyuda "power garage" uygun fiyatlara kaliteli hizmet var..=)
  • Selam arkadaşlar,

cam filmi alacağımda çizilmez ve normal cam filmleri var , aralarında fiyat farkıda var hangisini tavsiye edersiniz.
    birde kendimiz uygulayabilirmiyiz aparatları falanda satılıyor.

aşağıdaki cam filmlerini buldum
    kolayoto aksesuar çizilmez cam filmi
    modacarın sattığı cam filmleri

uygulama için ürünlerin içinde anlatıyor ama Alıp ta mundar etmemek için soruyorum kendisi uygulama yapan varmı. youtube dan da baktım uygulama örnekleri var ama güvenemedim kendime.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.