Şimdi Ara

İzmirde cam filmi yaptırabilceğim yer tavsiyesi ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
60
Cevap
3
Favori
47.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Fiyat da yazsaydınız bari. 250 TL'ye 3m cam filmi olmaz da kaça olur?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cihanchn C kullanıcısına yanıt
    Cihanchn hocam detaylı ve samimi açıklamalarınız hepimiz için oldukça faydalı olacak,bir de logolu 3M fiyatı paylaşır mısınız forum için?
    Bir çoğumuz doğru yönlendirilmiş olalım.
  • Binek araçlarda rakam ön cam hariç 550 tldir. SUV ve çok camlı ticari araçlar (doblo caddy vs) 650 tldir. Ön cam için 3M in özel bir ürünü vardır. CR70 serisi rengi şeffaf gibidir çok açık yabi ama %70 oranında ısı keser. Bu rakam başka hiçbir cam filminde bulamayacağınız bir % dir. Ön cam maliyeti 400 tldir. Bu ürünü komple aracada 1500 tlye uyguluyoruz. Fakat rengi çok açık oldugu için çok tercih edilmiyor. 3M in bir alt segment ürünü olan FX serisinde de fiyat 300 binek 450 SUV grubudur. Detaylar için 2324862266 dan arayabilirsiniz.
    not: Rakam ve telefon vermek istememiştim ilk başta ama çok mesaj geldi vede buradan talep yardımcı olabilmek adına buradan gelecek forumdaşlara %10 iskonto + 50 tl değerinde WAX lı oto yıkama hediyesi verebilirim.
  • cihanchn C kullanıcısına yanıt
    Telefonla konuştuk, detaylı bilgiyi aldım, teşekkür ederim. Telefonla daha önce bilgi aldığım elemanın fiyat ve özelliklerle ilgili bilgi sahibi olmamasından kaynaklı bir sorun olmuş.
    Bir diğer konu da 3M filmlerin de kendi içinde serileri var, seramik boya korumanın da aynı şekilde. Ayrıntılı bilgi edinemiyor insanlar. Sitede de yeterli açıklama yok, böyle olunca da kafa karışıkligi oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 411 Sokak No: 24, 3. Sanayi, İzmir adresinden Royal Cass Garage diye bir yer var. Cam filmi kaplamasında fiyat olarak gayet makul ve işini güzel yapıyorlar.
    royalclassgarage.com adresinden iletişime geçebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanchn

Binek araçlarda rakam ön cam hariç 550 tldir. SUV ve çok camlı ticari araçlar (doblo caddy vs) 650 tldir. Ön cam için 3M in özel bir ürünü vardır. CR70 serisi rengi şeffaf gibidir çok açık yabi ama %70 oranında ısı keser. Bu rakam başka hiçbir cam filminde bulamayacağınız bir % dir. Ön cam maliyeti 400 tldir. Bu ürünü komple aracada 1500 tlye uyguluyoruz. Fakat rengi çok açık oldugu için çok tercih edilmiyor. 3M in bir alt segment ürünü olan FX serisinde de fiyat 300 binek 450 SUV grubudur. Detaylar için 2324862266 dan arayabilirsiniz.
    not: Rakam ve telefon vermek istememiştim ilk başta ama çok mesaj geldi vede buradan talep yardımcı olabilmek adına buradan gelecek forumdaşlara %10 iskonto + 50 tl değerinde WAX lı oto yıkama hediyesi verebilirim.

Yarin insallah ziyaret edecegim, isminizi ilk aliagada cam filmi yapan bir arkadas vermisti kaput filmi icin mutlaka gorus demisti, forumda da yazdiklarinizi okuyunca gelmek sart oldu :)

• Sonax 400-500 lira ama morarma veya uygulama hatalarına karşı ömür boyu garanti veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erincar -- 16 Ekim 2016; 20:21:46 >
  • merhaba arkadaslar şuan izmir çigli belediyenin orda noterdeyim. grande multijet pundo beyaz arac alip film cam cekmek istiom uygun fiyat nerde bulabilirim. sogukkuyu yol kenarinda var 80 tl iscilik iyi dediler ama emin olamadim . ayrica jant kapagi da almak istiom . beni yonlendirebilirmisiniz

• İzmir de olsak yardımcı olurduk ama malesef... Fakat Cam Filmi Uygulaması hakkında bilgi almak isterseniz sitemizden yararlanabilirsiniz.
  • 2011 de auris aracıma ziebart cam filmi yaktırmıştım. renginde atmayı bırakın çocuklar çizemedi bile. en sevdiğim özelliği dışarıdan koyu görünmesine rağmen içeriden dışarısı çok net görünüyor. bir arkadaşım 3m taktırdı. içeriden de dışarıdan da siyah görünüyor. arabanın içi mahzen gibi olmuş.
  • sevota kullanıcısına yanıt
    Konuyu hortlatmış gibi olucam kusura bakmayın. Cam filmi için en iyisi olduğuna inandığım çeşitli formlardan okuduğum llumar Atr serisi için İzmir'de bir çok yeri aradım. 1001 Oto, LLumar ana bayisi, royal gibi fiyat aralıkları ön cam ve tavan hariç, 750 - 1000 TL civarı hiç düşmüyor sağolsunlar. Ankara LLumar bayisi ile görüştüm Art serisini 550 TL ye yaptıklarını söylediler. Hatta o kadar yardımcı olmak istediler ki benim için İzmir bayisi ilede görüştürler ama buna rağmen İzmir bayisi 50 TL indirim yaptı :) Eğer uygulama yaptırabileceğiniz bi yer varsa biz size kargo ile yollayalım dediler ama ben yazın gideceğim için kuvvetle muhtemel ankarada yaptıracam bu işi. Benim anlamadığım şey şu. Cam filminin markası aynı kalitesi aynı arada neden bu kadar uçurum var sizce?
  • ben de yazın aracıma cam filmi yaptırmayı düşünüyorum özellikle ön cam. yaptırdıgınız zaman tekrar yorum ve görüşlerinizi paylasırsanız mennun oluruz.
  • izmirde güncel tavsiye edebilceğiniz bir yer var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Le_Penseur

izmirde güncel tavsiye edebilceğiniz bir yer var mı?
    Ben de bu konuda referans istiyorum evet, mesela ziebart'ın işçiliği nasıl, iki tane var mesela, hangisi öneriliyor ?
  • quote:

izmirde güncel tavsiye edebilceğiniz bir yer var mı?
    3. sanayide llumar bayi var
  • emir.ksk kullanıcısına yanıt
    teşekkürler
    2 tane var hangisi 1001 mi?
  • quote:

2 tane var hangisi 1001 mi?
    yok onun az yanındaki fakat 1001 yıllardır izmir'de meşhurdur orasıyla da konuşabilirsiniz. hangisi işinize gelirse

bu arada karşıyakada hardcore garaj var amerikan marka winplus kullanıyor işçiliği çok iyi. orası da aklınızda olsun
    Tekrar teşekkürler
  • Merhaba arkadaşlar. Cam filmi uygulanırken kapı döşemesi sökülüyor mu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyaze80 -- 16 Ağustos 2020; 22:30:50 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.