Şimdi Ara

İzmirde cam filmi yaptırabilceğim yer tavsiyesi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
3
Favori
47.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • üçkuyular köprü altında 1002 oto var nazmi bey gayet ilgili biri ve uzun yıllardır bu işi yapıyo aracımın çogu şeyini oraya yaptırdım 150 tl civari bişeye yaptırabilirsiniz filmi tavsiyem 3 numara olsun muayenede sorun çıkmaz
  • viperhq kullanıcısına yanıt
    Oncelikle selam ben yardimci olurum izmirim en iyi plazalarinda sifir araclara cam filmi uyguladim
    @viperhq

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bornova 3. Sanayideki Yeni 1001 oto aksesuara bu forum ve İrfancu adlı kardeşim sayesinde gittim cam filmi kaplatmaya işçilik mükemmel garantide verdiler. Dadından yenmedi Serdar bey birde hediye koku tutuşturdu elime müşteri memnuniyeti budur dedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ömer Yiğit

Arkadaşlar aracıma film çektirmek istiyorum izmir çiğli ve karşıyaka civarlarında işini düzgün yapan bir yer tavsiye edebilirmisiniz ? Bütçem maximum 150 lira ona göre tavsiye yaparsanız sevinirim

Atatürk stadının orda 35 oto var tam ışıklarda ,git oraya 150 tl'ye sana süper bir cam filmi ve harikada bir işçililk yapsınlar.2.yılda garantili.
     İzmirde cam filmi yaptırabilceğim yer tavsiyesi ?

• arkadaşlar ne olduğu belli olmayan cam filmleri 10 liralık güneş gözlüklerinden 10 kat daha zararlıdır size.
    3M Lumar, Solargard ve Solarmaster dışında kullanmayın.
    3M in CS, LLumarın ATR (XARC), Solargard HP, Solmaster HP veya HPT serilerini kullanın

İzmir de gönül rahatlığıyla bu filmlerden birini yaptırabilecekleriniz, Centre Cam filmlerinden Tayfun (05469136579) , UCE Sonax'tan Uğur (05322648555), ya da Ersegün Oto dan Atınç'a (05417283033)
  • İzmir 3. oto sanayi sitesinde 3M Car Care İzmir. 3M cam filmi - kaput koruma filmi - boya koruma üzerine yetkili uygulama merkezi. 3M in otomotiv tüm cam filmlerini bulabileceğiniz adres. Ayrıca yetkili uygulama merkezi oldukları için verilen garanti tüm Türkiye çapındaki 3M lerde geçerli oluyor. 3M in cam filmlerini en uygun rakama yaptırabileceğiniz en güvenilir yetkili uygulama merkezi.
     İzmirde cam filmi yaptırabilceğim yer tavsiyesi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihanchn -- 14 Nisan 2014; 13:11:44 >

• Ben aksesuarcıyım 3m orjinal cam filmini 200 250 lira gibi rakamlara kımse yapmaz.3m orjinal cam filmi 700 800 liradan aşagıya yapılmaz.50 liraya 60 liraya 70 liraya çektirecegınız cam fılmı 1 sene dolmadan morarır.Guard marka 3 yıl Garantili çizilmez cam filmini ön cam hariç sorunsuz şekilde çekiyoruz 130 lira.Sıkıntısız bu fiyatlara çektirebileceğiniz en uygun cam filmi için Narlıdere cadde 35 Oto aksesuar ve cam filmi uygulama merkezine beklerim.
    Cadde 35 Oto Aksesuar & Cam filmi uygulama Merkezifacebook
    Cadde 35 Oto Aksesuar & Cam filmi uygulama Merkezi
    https://www.facebook.com/pages/Cadde-35-Oto-Aksesuar-2El-oto-Alım-Satım-Cam-filmi-uygulama-Merkezi/412708808829599?fref=ts

• 3M vs vs vs bırakın kardeşim bu marka merakını, % 300 pahalı yapıyorlar,aynı filmi tuningçiler 150 tl ye çekiyorlar hemde 2-3 yıl garanti veriyorlar. Burda önemli olan o filmi çekecek usta ve güvendiğin bir yerde yaptırmak. İustitua@ Arkadaş yerini tarif etmiş,bir arkadaşta baloçovadan çıkarken köprü altın dada bir yer var ben bu anılan yerleri biliyorum ve çocuklar işin ustası,gidip marka adı altında kazıklanmayın.
  • Ben Narlıdere cadde 35 ten film çektirdim arkadaşlar. İşçilik olarak ne iyi ne kötü orta halli bir işçilik var. İlk filmi çektiklerinde çizilmez dedikleri cam filmini kareli defter gibi çektiler. Daha sonra onları söküp daha dikkatli biçimde çektiler. Şu anda bazı yerlerde ufak tefek kabarcıklar çıktı çok abartılcak bir durum yok ama sinek küçükte olsa mide bulandırıyor. Yazın başka yerden tekrar çektirebilerim belli olmaz:)
  • zuuuaa kullanıcısına yanıt
    Bana da afyon toyota servis 550 tl dedi. 5 yıl garantili dedi. Ama markasi forumda yazılanlardan değil. Nasıl yaptıysam mi?

• Detalingpoit batu izmirde hertürlü işten anlar bir araştır

• İzmirde en iyisi neresi şu anda. Ziebart öncam dahil 1000tl diyor nasıldır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: evolvo

İzmirde en iyisi neresi şu anda. Ziebart öncam dahil 1000tl diyor nasıldır?

İyi fiyat
  • 3. snayide 1001 oto var llumar marka cam filmi yaptırdım aracıma gayette memnunum ara telefonda bi fiyat al ben öyle yaptım fiyat işine gelirse gidersin.
    sitesinde telefon numarası falan varwww.yeni1001.com ÖZELLİKLE TAVSİYEM FİLMİ YAPTIRDIKTAN SONRA CAMLARI HEMEN AÇMAYIN 1 GÜN BEKLEYİN BAŞIMA GELDİ YANLIŞLIKLA AÇTIM FİLM ATTI GERİ GİDİP DÜZELTTİRMEK ZORUNDA KALDIM.
  • quote:

Orijinalden alıntı: descartes46

quote:

Orijinalden alıntı: evolvo

İzmirde en iyisi neresi şu anda. Ziebart öncam dahil 1000tl diyor nasıldır?

İyi fiyat

O paraya ben model yükseltirim
  • hoksi kullanıcısına yanıt
    Bir açıdan haklısınız, 450 TL ye de uygun bir film işlemi yapılabilir
    Burada kullanılan filmin markası, işlevi, kalınlığı ve bir de kaç cama uygulama yapıldığı önemli.
    Çoğu yer ön camı ya da sunroof u hesaba katmadan fiyat verebiliyor.
  • cihanchn C kullanıcısına yanıt
    Cristalline serisi ellerinde yok. Nasıl bayiyse anlamadım. Bir de halen firsat35 teki 1500 tl den 800 e inen matrix seramik kaplama da yalan, showroom arabası uygulaması yapiyorlarmış.

• İzmir Llumar bayiisi Redmotek ile ilgili bilgi sahibi olan var mıdır acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: dr_cu

Cristalline serisi ellerinde yok. Nasıl bayiyse anlamadım. Bir de halen firsat35 teki 1500 tl den 800 e inen matrix seramik kaplama da yalan, showroom arabası uygulaması yapiyorlarmış.

Crystalline 70 stoklarımıza girdi bilgisini sizinle paylaştık. Ayrıca seramik koruma ile ilgili olan kampanya devam etmekte. Fakat kampanyaya konu olan ürün 2 yıl garanti verdiğimiz NCS2.0 ürünü. NCS3.0 (5yıl garanti) isterseniz onun fiyatıda uygulama tekniğide farklı. Detaylı bilgileri size ilettik.
    Teşekkürler.
  • Arkadaşlar,
    uzun zaman sonra konuya girdim. Yazılanları tek tek okudum vede doğru yanlış bir çok bilgi verildiğini gördüm. Güneş kontrol cam filmi ile ilgili 20 yılı aşkın süredir ticaret yapan bir firmanın sahibiyim. Aynı zamanda 3M Güneş kontrol Cam Filmlerini Türkiye genelinde biz dağıtıyoruz. Bkz.

http://solutions.3m.com...WheretoBuy/FindaDealer/

Cam filmi, aracın içine giren güneş ışığının (ışık, ultraviole, ısı) süzülerek zararlarından arındırılıp zararsız kısmınn istenildiği oranda içeri girmesi için üretilmiş bir çok katmandan (3M 7 kat) oluşan bir materyaldir. Burda benim için en önemli olanı güneşin kanserojen etkisi olan Ultravioleyi (%99,9) oranında ortadan kaldırmasıdır. Ondan sonra gelen özelliği ise tabiki ısı kesmesidir. 3M cam filmlerinde UV %99,9 oranında kesilir. Eğer ki 3M Amerika gibi bir ülkede bunu idda ediyorsa emin olun ki bu oran %98 değil %99 dur. Ne yazık ki bu oran sadece 3M gibi bilinir bir kaç markada bulunmaktadır. Yukarıda bir arkadaşımın yazdığı cam filmine 120-130 verin fazlası yazık günah cümlesine ne yazık ki katılmıyorum. 120-130 tl ye yaptırılan cam filmine verilen paraya acıyorum. Kullanılan boyası, film plastiği vs emin olun hepsi kanserojen. Yaz sıcağında arabaya bindiğinizde aracın içi bazen 50-60 dereceleri buluyor.Bu sıcakta filmin içinde kullanılan kanserojen bu maddeleri solunum yolu ile vücudumuza sokuyoruz. Arkadaşlar 120-130 tl ye kaliteli film bulamazsınız. Filminizi kendiniz götürseniz en kötü yer sizden işçilik olarak 80-90 tl ücret talep eder. Düşünün 30-40 tl ye bir arabalık film satın alıyorsunuz. Ayrıca bu filmler yapışkanı ayrı olarak üzerinde bulunduğu için kesinlikle kısa sürede solacak yada moraracaktır. Kendinden yapışkanlı olmadığı içinde sökerken berbat bir kokuyla birlikte camda yapışkan bırakacaktır. Bu yapışkan temizlenirken kazınacak bu kazınma camlarda çizik oluşmasına imkan verecek arka camlardaki rezistansları da sökecektir. Çok sevdiğim bir laf vardır. Ucuz mal satın alacak kadar zengin değilim. Evet bugün ucuza aldığınız cam filmi yarınb size çok pahalıya patlayacaktır.
    10 yıldır 3M cam filmlerini hem Türkiye çapında satıyor (tüm ülke çapında 80 ayrı noktaya) hemde İzmir 3. oto sanayi sitesinde bulunan uygulama merkezimizde günde ortalama 8-10 araca uyguluyoruz. Profosyonel uygulama ekibimiz aynı zamanda distribütör kimliğimizin olmasından dolayı da yeni yetişen cam filmi uygulayıcılarına da hocalık yapıyor. Benden 3M cam filmini alıp yetkili uygulayıcı olacak yeni yatırımcılar yada zaten bu işi yapan ama ilk defa 3M cam filmi satın alıp yetkili uygulayıcı olacak olanlar 3. sanayi sitesindeki uygulama merkezime gelip bizden becerilerine göre 1 hafta yada daha az veya daha çok süren bir eğitim alıyorlar. Yani benim uygulama merkezim aynı zamanda bu işin elemanlarını yetiştiren bir merkez. Az çok uygulayıcılarımın bilgi ve becerileri hakkında fikir sahibi olmuşsunuzdur.
    Değinmek istediğim bir diğer konu ise, piyasada son zamanlarda dolaşan sahte 3M cam filmleri. Ne yazık ki her sektörde başarılı markalar sahteciliğe maruz kalıyor. 3M de bunlardan biri. 1 yılı aşkın süredir yoğun bir şekilde bununla savaşıyoruz. Bir çok ildeki avukatlık büroları ve partnerimiz 3M ile birlikte yoğun bir savaş içerisindeyiz. Sağlığı hiçe sayan en kalitesiz cam filmlerine 3M logosu basıyorlar vede piyasada 200-250 tl ye 5 cam uyguluyorlar. ARKADAŞLAR ÖZELLİKLE BÜYÜK HARF YAZIYORUM, 200-250 TL YE LOGOLU 3M CAM FİLMİ UYGULAMASI OLMAZ!!! Her işin bir maliyeti olduğu gibi 3M CS serisi logolu cam filminin de maliyeti vardır. O rakamlar işçilik eklendiğinde maliyetin bile altında kalmaktadır. Çinde satılan rulosu (1,52x30mt) 30 usd lik en ucuz cam filmi ne bu emek hırsızları logo bastırıp " biz bunu dükyan kapatan birinden ucuza aldık elimizde şu kadar var" diye kapı kapı gezip ne yazık ki bunu uygulama merkezlerine satıyorlar. Burada tüketiciye yani sizlerede iş düşüyor. Bu tarz emek hırsızlarından alış veriş yapmayıp orjinal sertifika ve garanti belgeli ürünlere yönelirseniz bu aşşağlıklarada kapıyı kapatmış olursunuz. Ayrıca kendi sağlığınızı ve ailenizi de korumuş olursunuz.
    Yukarıda da dediğim gibi Türkiye genelinde 80 civarı uygulama merkezi orjinal 3M cam filmi uygulaması yapmakta. Bunun ile ilgili bir web sitesi çok yakın sürede hizmete giriyor. Kendinize en yakın uygulama merkezini görebilecek ve randevu talebinde bulunabileceksiniz. Bu merkezlerin hepsi 3M in kendi orjinal garanti belgesini sizin adınıza doldurup vermektedir. İzmir içi cam filmi talepleriniz de yardımcı olmak isterim. Onun haricinde Türkiyenin her hangi bir vilayetinde nerede size en yakın uygulama merkezi var diye yardım almak isterseniz 232 8770102 Esra hanım size yardımcı olur.

Ayrıca yine 3. sanayi sitesinde bulunan 3M Car Care bayiliğimiz de boya koruma, detaylı temizlik, kaput koruma filmi, SERAMİK BOYA KAPLAMA, gibi konularda hizmet veriyoruz. Bu tarz taleplerinize de cevap verebiliriz.
    Bkz.
    www.3mcarcareizmir.com

Konu ile ilgili sormak istediğiniz herhangi bir şey olursa yardımcı olmaktan mutlu olurum.

Vakit ayırıp okuduğunuz için teşekkür ederim.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.