Şimdi Ara

Rölantideyken kuş sesine benzer bir ses geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aracım 1.4 ecotec motor triger kayışı Yok zincir var araçta
    Devirdaim pompası Yen'i değişti
    V kayışı Yen'i değişti
    Ama araç rölantideyken çok hafif yüksek bir şekilde değil ara ara cik cik ses geliyor sürekli değil
    Enjektör tarafından geliyor sanki lpg nin enjektörlerinden midir motor kapağının üst tarafından mıdır çözemedim ama o ara bir yerden geliyor
    Sıkıntı nedir sizce Teşekkürler şimdiden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşa 2005 bir civic bakmaya gitmiştik. Ustaya gösterirken onda da benzer bir ses vardı ama o sabitti.Satıcıya sordum bu ses ne diye lpgnin bilmem nesi yapıyor dedi bir el attı sustu elini çekti tekrar ötmeye başladı.Aynı sebeple mi yapar bilmem ama anlatayım dedim.Yani bana da enjektör gibi geliyor.

Bu arada kendi aracımda kayış değişiminden sonra hafif bir ses değişimi vardı.Meğer adam bir boy uzun kayış takmış.Gergisi sonda olduğu halde hafif kaçırıyormuş.Yüksek olmayan sabit vik vikleme ise sebep bu da olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: general263

Arkadaşa 2005 bir civic bakmaya gitmiştik. Ustaya gösterirken onda da benzer bir ses vardı ama o sabitti.Satıcıya sordum bu ses ne diye lpgnin bilmem nesi yapıyor dedi bir el attı sustu elini çekti tekrar ötmeye başladı.Aynı sebeple mi yapar bilmem ama anlatayım dedim.Yani bana da enjektör gibi geliyor.

Bu arada kendi aracımda kayış değişiminden sonra hafif bir ses değişimi vardı.Meğer adam bir boy uzun kayış takmış.Gergisi sonda olduğu halde hafif kaçırıyormuş.Yüksek olmayan sabit vik vikleme ise sebep bu da olabilir.

Kayışı değiştirdikten sonra ses yoktu lakin 2000 km oldu lpg de araç o yüzden enjektör gibi anladım bende

• quote:

Orijinalden alıntı: kingb04

quote:

Arkadaşa 2005 bir civic bakmaya gitmiştik. Ustaya gösterirken onda da benzer bir ses vardı ama o sabitti.Satıcıya sordum bu ses ne diye lpgnin bilmem nesi yapıyor dedi bir el attı sustu elini çekti tekrar ötmeye başladı.Aynı sebeple mi yapar bilmem ama anlatayım dedim.Yani bana da enjektör gibi geliyor.

Kayışı değiştirdikten sonra ses yoktu lakin 2000 km oldu lpg de araç o yüzden enjektör gibi anladım bende

Değişen kayışlardan biri yapıyor olabilir veya parça yan sanayi takıldıysa bu sebeple de olabilir. Orjinal olsa bile bazı parçalar uzun süre rafta veya depoda beklediği için sorun olabiliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: vortex35

quote:

Orijinalden alıntı: kingb04

quote:

Değişen kayışlardan biri yapıyor olabilir veya parça yan sanayi takıldıysa bu sebeple de olabilir. Orjinal olsa bile bazı parçalar uzun süre rafta veya depoda beklediği için sorun olabiliyor.

Aracı benzine aldığım zaman ses kesiliyor lpg enjektörlerinden geliyor büyük bir ihtimal normal midir

• LPG yüzünden geliyor hocam Civic aracımdada aynı ses var benzine alınca kesiliyor rolantide iken malesef o sesi hafif de olsa duyuyorum.
  • V kayışı veyatta gergi rulmanına baktırın özellikle rulmanlara baktırın sorun buralarda vik vik cik cik ses çıkarır sürekli çok yaşadım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bagajdan garip bir ses geliyor
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.