Şimdi Ara

ankarada cd yada divx satın alabilinecek yer?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
14.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • özellikle kızılay civarında kaliteli ama ucuz cd yada divx satan nereler var birkaç film arıyorum ama çekmekle uğraşamıcamda

• eskiden ne güzel maltepe pazarından alıyorduk şimdi kalakaldık cd satan neresi var yahu

koskoca ankarada bir yer bile yokmu?
  • cebecide cemal gürsel caddesinde cebeci camiye çıkan yokuşun başında lipa dondurma vardır.onun bir dükkan yanından pasaja girersen bir cd ci var.akşam 19 dan sonra bulursun istediğin divx i dvd yi.
  • oke

peki kızılay civarında cd ci gözüne çarpan varmı
  • limon bazaar ın alt katında bi yer görmüştüm
  • Ya karanfilde pasajlarda varda fiyat uygun deil
  • fiyatlar nekadar karanfilde

ayrıca limon bazaar da neresi olaki?
  • yüksel caddesi ve karanfilde pasajlar varya onlardan biri limon bazar.Ayrıca tam hatırlamıyorum fiyatları bi bak istersen ama çok ümitlenme
  • bence oralardan alacağına , internette forumlarda divx ,oyun satan elemanlar var ; onlardan al. hem daha ucuz ( 1 DVD = 2 YTL ) hem de ne ararsan var. artı istediğin şeyleri de çekiyolar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: saviola83

bence oralardan alacağına , internette forumlarda divx ,oyun satan elemanlar var ; onlardan al. hem daha ucuz ( 1 DVD = 2 YTL ) hem de ne ararsan var. artı istediğin şeyleri de çekiyolar.

Mantıklı .
  • Mantıklı elbette ama illede cd satanlardan alacam diyorsan, LİMON BAZAAR (yükselde, karanfil dostu geç sola dön, sağdaki pasaj) alta in düz git en sonda solda, ama akşam 6-7 den sonra...fiyat sanırım 3ytl...
    Maltepe pazarı yakında açılacak bekleyin... tandoğanda eski fabrikanın yeri hazırlanıyor, eğer oralardan geçerseniz göz atın nasıl bir yer olacakmış, eski yerinden daha güzel bir yer yapıyorlar sanırım sonbaharı bulur açılması...bir an önce açılsa....
  • unuttuğum bir yer daha: karanfilde, meşrutiyetten karşıya karanfil 2 ye geç, Çankaya Üniversitesi hazırlık okulunun karşısında sokakta satanlar vardı, arkadaşlar almış DVD iyimiş dediler...4tl sanırım...yine akşam elbette....
  • karanfilden çık (merdivenli sokaktan yani) dost kitap evi varya o köşeyi dön hemen çaprazı karşısı, limon bazaar. alt katdaki divx ve oyun satan yer var.

divx 2.5 ama 3 4 - tane alırsan 2 den yapıyorlar. cdler sağlam yani öğle korkmana gerek yok alırken..
    program istiyorsanız, katalog isteğin, eğer karar verirseniz onlar program satanı çağırıyorlar hemen..

gerçektende ankarada kalmadı korsancılar mp3 te artık hiç bulunmuyor.. kotanızı harcamak istemiyorsanız internet cafe arşivine bakmanız gerekecek...

ayrıca, akşam muhabbetide ne öğle birşey yok... dediğim yerdekiler hemen temin ediyor cdyi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EcheLoN_ -- 14 Mayıs 2007; 22:17:28 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: manimo

oke

peki kızılay civarında cd ci gözüne çarpan varmı

cebeci çok uzak olmaz bence.kızılay dan 2 durak sonrası.ve ben burdan 5 yıldır film alıyorum.güvenilirliğine kefil olurum.nasıl olacaksa bu iş
  • arkadaslar kızılay yuksel caddesi limon bazaar alt kat ayakkabıcının yanı... cd istiyosanız burası mukemmel bi yer ve fiyatlar cok uygun divxler 2,5 5tane alırsan 10ytl... cd oyunlar cd bası 2,5 5,6,7cdli oyunlar 10ytl... dvd oyunlar 10ytl 3tanesi 20ytl playstation oyunları 10ytl 3tanesi 22ytl... vcd filmler 2,5ytl 5tanesi 10 ytl... dvd filmler 5ytl ve mp3ler 4ytl 3tanesi 10ytl... limon bazaar cdci cagdas derseniz size gosterirler... cdler kesinlikle garantili bir sorunla karsılastıgınızda problemsiz degiştirilir bulamadıgınız filmleri buluruz...
  • arkadaşlar!!! cebecide ankara üniversitesi siyasal bilgiler fakültesi karşısında kiler marketin yanındaki pasajın içinde film dükkanı işletmekteyim.dizi arşivim çok geniş.divx dvd vcd ve oyun arşivimde var.su-naz kasetçilik adı.hepinizi beklerim.bişey almak zorunda dilsiniz gelin bi çayımı için en azından.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cyannessen

arkadaslar kızılay yuksel caddesi limon bazaar alt kat ayakkabıcının yanı... cd istiyosanız burası mukemmel bi yer ve fiyatlar cok uygun divxler 2,5 5tane alırsan 10ytl... cd oyunlar cd bası 2,5 5,6,7cdli oyunlar 10ytl... dvd oyunlar 10ytl 3tanesi 20ytl playstation oyunları 10ytl 3tanesi 22ytl... vcd filmler 2,5ytl 5tanesi 10 ytl... dvd filmler 5ytl ve mp3ler 4ytl 3tanesi 10ytl... limon bazaar cdci cagdas derseniz size gosterirler... cdler kesinlikle garantili bir sorunla karsılastıgınızda problemsiz degiştirilir bulamadıgınız filmleri buluruz...

Sen bu verdiğin fiyatlara ucuzmu diyorsun bide ps2 oyunu 10 ytl yazmışsın çekinmeden gidin dışkapı pazarına dvd filmleri 2 ytl 3'ünü 5 ytl'ye alırsınız...dvd oyunlarda 2 ytl...ps2 oyunları 5 ytl'de 4 ytl'ye alırsınız...cd filmler 2 ytl ama 7 tanesini 10 ytl'ye onuda alırsınız...mp3 lere gelirsek cd başı 2 ytl 3 cd 5 ytl'ye doldurtursunuz

• quote:

Orjinalden alıntı: semtex960

yüksel caddesi ve karanfilde pasajlar varya onlardan biri limon bazar.Ayrıca tam hatırlamıyorum fiyatları bi bak istersen ama çok ümitlenme

Evet...
    Yüksel, karanfil, konur taraflarındaki, incik boncuk çakma kıyafet satan bazaar'lardan bulabilirsin..
    Dixv'ler 2,5 lira. 5 tane alırsan 10 lira şeklinde satıyorlar..
    DVD'ler'de 3 lira..
    Bozuk falan çıktığıda hiç denk gelmedi..
    Genelde 5'er 5'er alırım her hafta..
  • Evet bende aynı şekilde liste hazırlayıp götürüyorum

Divx şeklinde de alıyorum hiç sorun yaşamadım ama netten almak daha mantıklı sanki

quote:

Orjinalden alıntı: LSG

quote:

Orjinalden alıntı: semtex960

yüksel caddesi ve karanfilde pasajlar varya onlardan biri limon bazar.Ayrıca tam hatırlamıyorum fiyatları bi bak istersen ama çok ümitlenme

Evet...
    Yüksel, karanfil, konur taraflarındaki, incik boncuk çakma kıyafet satan bazaar'lardan bulabilirsin..
    Dixv'ler 2,5 lira. 5 tane alırsan 10 lira şeklinde satıyorlar..
    DVD'ler'de 3 lira..
    Bozuk falan çıktığıda hiç denk gelmedi..
    Genelde 5'er 5'er alırım her hafta..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekkir -- 22 Kasım 2008; 11:22:49 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.