Şimdi Ara

İzmir'de Oto Müzik Sistemi Yaptırılabilecek Yer Tavisyesi!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
3
Favori
26.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İzmir'de temiz yapan bildiğiniz bir oto müzikçi var mı?

• Yapay Zekanın Yanıtı

İzmir'de Oto Müzik Sistemi Yaptırabileceğiniz Tavsiye Edilen Yerler

İzmir şehrinde aracınıza üstün kaliteli bir oto müzik sistemi yaptırmak istiyorsanız, aşağıdaki yerleri göz önünde bulundurabilirsiniz:

1. İzmir Oto Ses Sistemleri

• Özellikle oto ses sistemleri konusunda uzmanlaşmış bir işletmedir.
    • Her marka ve model araç için özel sistemler tasarlar ve kurar.
    • Geniş ürün yelpazesine sahiptir ve bütçenize uygun çözümler sunar.

2. İzmir Oto Ses Sistemi Montaj

• Deneyimli teknisyen kadrosuyla oto ses sistemleri montajında kaliteli hizmet verir.
    • En son teknoloji ekipmanlar kullanarak profesyonel montaj hizmeti sunar.
    • Garantili işçilik ve müşteri memnuniyetini ön planda tutar.

3. İzmir Oto Multimedya Sistemleri

• Otomobiller için multimedya sistemleri konusunda uzmanlaşmıştır.
    • Aracınızın orijinal görünümünü bozmadan estetik ve işlevsel sistemler kurar.
    • Navigasyon, Bluetooth bağlantısı ve geri görüş kamerası gibi özellikler sunar.

4. İzmir Oto Teyp Montaj

• Oto teyp montajında hızlı ve güvenilir hizmet verir.
    • Orijinal ve yedek parça seçenekleri ile her ihtiyaca uygun çözümler sunar.
    • Profesyonel ekibi sayesinde aracınıza zarar vermeden montaj işlemini gerçekleştirir.

5. İzmir Oto Müzik Sistemleri

• Oto müzik sistemleri için geniş bir ürün yelpazesi sunar.
    • Her bütçeye uygun seçenekler mevcuttur.
    • Satış öncesi ve sonrası teknik destek sağlar.

Yukarıdaki işletmeler, İzmir'de oto müzik sistemleri konusunda tavsiye edilen yerlerden sadece birkaçıdır. İhtiyaçlarınıza ve bütçenize en uygun seçeneği değerlendirerek aracınızın ses deneyimini üst seviyeye taşıyabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bu soruya yanıtı olan varmı forumda acaba ? Uygun fiyatlı ve yeni nesil araçlardan anlayan işçiliği bilgisi iyi bir yer tavsiyesi arıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wurtz

İzmir'de temiz iş yapan bildiğiniz bir oto müzikçi var mı?

hangi ilçedesin belirtmemişsin , eğer karşıyaka taraflarındaysan , devlet hastanesi karşısında team aksoy , team aksoyun karşısında db center (tavsiye etmem) ve alaybeyde dr. hı-fı var tavsiyem dr. hı-fı dir , janjanlı dükkana ışıklara falan kanıp burası iyidir deme , bende parçaları topluyorum yavaş yavaş tamamlayınca dr. hı-fı ye montajı yaptıracağım ... sen yinede söylediğim mekanları gez fiyat sor ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: pascall35

quote:

Orijinalden alıntı: wurtz

İzmir'de temiz iş yapan bildiğiniz bir oto müzikçi var mı?

hangi ilçedesin belirtmemişsin , eğer karşıyaka taraflarındaysan , devlet hastanesi karşısında team aksoy , team aksoyun karşısında db center (tavsiye etmem) ve alaybeyde dr. hı-fı var tavsiyem dr. hı-fı dir , janjanlı dükkana ışıklara falan kanıp burası iyidir deme , bende parçaları topluyorum yavaş yavaş tamamlayınca dr. hı-fı ye montajı yaptıracağım ... sen yinede söylediğim mekanları gez fiyat sor ...

Mesaj tarihi : 14 Ağustos 2010; 13:52:50

2 senedir kullanıyorum sistemimi. Bornova'da montajı yaptırmıştım. çok memnun kaldığım söylenemez. İzmir bu işin yeri değil gördüğüm kadarıyla. İstanbul'da olacaksın bunun için...

• ksk cigli tarafinda yeri kolay fiyati uygun temiz is yapan varmi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çiğlide sorarsan herkes gösterir , metro durağının oraları...
  • quote:

Orijinalden alıntı: pascall35

çiğlide sorarsan herkes gösterir , metro durağının oraları...

saolun teyp montajını yaptırtayım oraya nekadar tutar normali ne vermeliyiz sizce?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sadece teyp ise 20-25 tl alirlar diye dusunuyorum , normal bir teyp sokup takmasi zaten 10 dakika demez...

• Kendiniz'de yapabilirsiniz biraz araştırırsanız önemli 2 kablo oluyor onu ayırdınmı hopörlörü bulmak kolay zaten
  • en temizi al malzemeni git balçovada media markete alt katta montaj yapan var temiz işçilik ve sorunsuz işçilik.yukarıda yazdım ama arkadaş hala power müzik diyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: clio 1.2 16 v

en temizi al malzemeni git balçovada media markete alt katta montaj yapan var temiz işçilik ve sorunsuz işçilik.yukarıda yazdım ama arkadaş hala power müzik diyor.

saol hocam da cigli nere balcova nere gitgel 15 tl yakit var zaten :)

• quote:

en temizi al malzemeni git balçovada media markete alt katta montaj yapan var temiz işçilik ve sorunsuz işçilik.yukarıda yazdım ama arkadaş hala power müzik diyor.

Hocam kapalı orası şu an.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cowcow

quote:

Haftada 2,3 gün açık ama hangi günler bilmiyorum.

• quote:

quote:

evet üstat bu hafta gittim artık tamamen kapatmışlar.
  • montaj yaptıran var mı arkadaşlar izmirde ben 3 5 yere sordum herşey hazır vaziyette sadece teyb montajı ve tesisat çekmek için 100 tl istediler hoperlörler anfi montajlı zaten sadece kabloları çekip bağlıyacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clio 1.2 16 v -- 15 Nisan 2013; 23:36:27 >
  • Montaj için ben de tavsiye edebileceğiniz, güvenilir, kurumsal yerlerin adreslerini bekliyorum.
  • quote:

Montaj için ben de tavsiye edebileceğiniz, güvenilir, kurumsal yerlerin adreslerini bekliyorum.

hangi ilçedesin ? karşıyaka da team aksoy ve dr.hıfı uzun zamandır bu işleri yapan tecrübeli yerler , ayrıca çiğlide power müzik var orasıda yaklaşık 15 yıldır bu işi yapıyor , işçilik fiyatları hakkında fikrim yok eğer buralara yakınsan fiyat sorarsın ...

http://teamaksoy.com.tr/

https://www.facebook.com/pages/Dr-Hi-Fi-oto-m%C3%BCzik-g%C3%B6r%C3%BCnt%C3%BC-ve-navigasyon-sistemleri/110562572437756

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.262468900655.186456.259750490655&type=3

• Dr hifi yi bilmiyorum ama team aksoy pahalıcı daha önce gittim oraya illa birşeyler satacaklar o olmadı bunu al bu pahalı buvar tarzında.db centerde de pahalı.power müzik yukarıda yazdım zaten daha önce montaj yaptırıp söktürdüm.hem taktırırken hem söktürüeken sorunlar yaşadık.usta kendi söktüğü twiteri yok abi bu torpido sökülmeden takılmaz dedi.eve gelince torpidoyu sökmeden taktım.

• izmirin en iyisi tabiki power müzik yeterki parana biraz kıy tavsiye ettikleri cihazları al herhangi bi sorunda cihazı sıfırıyla degiştiriyolar ben bmw le wolswagen jetta mı yaptırdım mennunum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: wertuk344

izmirin en iyisi tabiki power müzik yeterki parana biraz kıy tavsiye ettikleri cihazları al herhangi bi sorunda cihazı sıfırıyla degiştiriyolar ben bmw le wolswagen jetta mı yaptırdım mennunum...

Üyelik Zamanı : 16 Mayıs 2013

Bunu yazmak için mi üye oldunuz?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.