Şimdi Ara

Ankarada Dersane Önerisi ( sayısal için) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
2
Favori
1.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: FaT MD.

quote:

Orijinalden alıntı: cedric-

Bn kızılay fem deyim 12 dede ordaydım mezun kaydıda yaptırdım krdşim femin asıl fiyatı 8900 pazarlıkla felan 8000 civarında olur herhalde gidip sorarsan yaln sölmediğimi anlrsın

kızılay fem gerçekten bu kadar pahalı mıydı? En pahalı fem burası herhalde fem özel den sonra.

Yalan söyledigi yazı hatalarından belli max 15 yasında.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende nesibe aydına gitmeyi düşünüyorum mezunum sizce yanlışmı yapıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sinek7

Yurdu yok fakat mf konusunda Ankaranın en iyi dershanesi Nesibe Aydındır. Git kapısından başarı listesine bak ne kadar sağlam olduklarını anlarsın :)

Oraya gidip 90 bin olan da var. Nesibeye giden illa kazanacak diye bişi yok adam gece gündüz nesibeden çıkmıyordu gitti 90 bin oldu. Bizim dershaneden de geçen sene Türkiye 15. si çıktı 2.500 e gittigim dershane.

• quote:

Orijinalden alıntı: blackkedi

quote:

quote:

Bn kızılay fem deyim 12 dede ordaydım mezun kaydıda yaptırdım krdşim femin asıl fiyatı 8900 pazarlıkla felan 8000 civarında olur herhalde gidip sorarsan yaln sölmediğimi anlrsın

kızılay fem gerçekten bu kadar pahalı mıydı? En pahalı fem burası herhalde fem özel den sonra.

Bugün gittim; mezun için dersane araştırıyorum. 8900 liste fiyatı derecene göre indirim yapıyorlar ama fazla da olmuyor. Gayet tuzlu buna bu parayı vereceğimize Matfen daha iyidir diye düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: metu-ec

quote:

quote:

quote:

Bugün gittim; mezun için dersane araştırıyorum. 8900 liste fiyatı derecene göre indirim yapıyorlar ama fazla da olmuyor. Gayet tuzlu buna bu parayı vereceğimize Matfen daha iyidir diye düşünüyorum.

İlginç sın8ıflar kacar kisilik.?

• quote:

Orijinalden alıntı: Flz26

Nesibe Aydın gibi dershanelere gitmeni önermem .
    Sonuçta dershaneye sınavla öğrenci alıyorlar
    Zaten iyi bir üniversiteye girecekleri dershanelerine alıyorlar tabi biçok kişi iyi bir üniversiteye girer.

Küçük dershanelere gitmelisin senle daha çok ilgilenirler

küçük yerin büyük adamı olmaktansa,büyük yerin büyük adamı olmak için mücaadele verirdim.

senle ilgisi yok kardeşim konu için yazıyorum
  • quote:

16 kişilik. Geçen sene tm mezunda 5 sınıf varmış. Bence hem kalabalık hem de pahalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metu-ec

quote:

16 kişilik. Geçen sene tm mezunda 5 sınıf varmış. Bence hem kalabalık hem de pahalı.

Aynen saçmalık.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sinek7

Yurdu yok fakat mf konusunda Ankaranın en iyi dershanesi Nesibe Aydındır. Git kapısından başarı listesine bak ne kadar sağlam olduklarını anlarsın :)

fiyatı da öyle zaten kapıdan bakıp çıkıyorlar :)
  • Nesibe Aydın diyorum.
    Nereye gittiniz hocam Jale Tezer mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: VetH.

Ortadoğu dershanesi Kızılay'da Atatürk Bulvarı üzerinde. Fiyatı normal dershanelere göre biraz pahalı ama eğitiminin çok iyi olduğunu ve disiplin uyguladıklarını duydum. İnternetten bakabilirsiniz. Yalnız maltepeye gitmenizi önermem.

Evinize yakınsa Ortadoğu'yu tercih edebilirsiniz.

Bir de Matfen var. Bu dershanenin de çok iyi olduğu söyleniyor. Bir arkadaşım gidiyordu, çok memnun kaldığını söyledi. Eğitimi gerçekten çok iyimiş. Yanılmıyorsam 8 ya da 10 milyara yazılmıştı o. Bu arada Matfen Kızılay/Sezenler'de.

Ortadoğu dersanesinin öğrenciye kattığı tek artı saat 10 dan sonra telefonunu açamayacağını yaklaşık 2,5 - 3 kitap ceza yiyerek (ki çözülene kadar geri verilmez) kafanıza kazımasıdır.Derslerde telefon sessiz konumda dahi bulundurulamaz.
    Ayrıca ceza sınavları vardır kendilerinin bide ordan yersiniz.Ve bunlar ödevlerin dışında kalanlardır

• quote:

Orijinalden alıntı: Yandex

Denge Eğitim dersanesine gitmeni öneririm, bu sene ordaydım. Öğrencilerin %95'inden fazlası yerleştiriliyor, iyi yerlere. Geri kalan kısım hedeflerinden bir daha hazırlanıyor. Sınırsız özel ders alabiliyorsun ki gerçekten de öyle. Etüt saatlerinde soruya gidiyorsun atıyorum organik kimya çalıştın 10-15 soru çözemedin birkaç testte. Orda gözetmenler var, parmak kaldırıyorsun yanına geliyor kimya sorusu istiyorum diyorsun yazıyor en fazla 1-2 ders saati sonrasında geliyor.. Genelde boşta oluyor zaten hemen 5-10 dk içinde gönderiyor. Çok aktif bir dersanedir. Kızılayda da değil trafik sesi yok.. Arjantin caddesindedir.. Kaliteli hocaları var. Bahçeli bir villada. Fiyatı 12.000 TL, dersane sahibinin yurdu var galiba ya da tanıdıklarının yurdu var ama gidip yurtta kalacağım dersen sana çok iyi bir yer ayarlar kesinlikle.. Sınıflar 12 kişilik. 12 kişiden az olur ama fazla olmaz bunun garantisini veriyor. Dersaneye kaydolurken 30 maddelik sözleşme var dersanenin ve senin yapacakların hakkında.

http://dengeegitim.com.tr/

Ankarada Dersane Önerisi ( sayısal için)

Edit: birileri nesibe aydın filan demiş ama denge çok farklı gerçek bir butik dersanedir.. Hiç abartmıyorum ama dengenin sistemine sahip bir tane bile dersane bulamazsın bu ülkede.

Ben nesibe aydına daha sıcak bakıyorum, sen neden bunu öneriyorsun, ne avantajları var diğerine göre?

• quote:

Orijinalden alıntı: VetH.

Ortadoğu dershanesi Kızılay'da Atatürk Bulvarı üzerinde. Fiyatı normal dershanelere göre biraz pahalı ama eğitiminin çok iyi olduğunu ve disiplin uyguladıklarını duydum. İnternetten bakabilirsiniz. Yalnız maltepeye gitmenizi önermem.

Evinize yakınsa Ortadoğu'yu tercih edebilirsiniz.

Bir de Matfen var. Bu dershanenin de çok iyi olduğu söyleniyor. Bir arkadaşım gidiyordu, çok memnun kaldığını söyledi. Eğitimi gerçekten çok iyimiş. Yanılmıyorsam 8 ya da 10 milyara yazılmıştı o. Bu arada Matfen Kızılay/Sezenler'de.

Ortadoğunun ücretini biliyomusunuz

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Zeus61

quote:

Denge Eğitim dersanesine gitmeni öneririm, bu sene ordaydım. Öğrencilerin %95'inden fazlası yerleştiriliyor, iyi yerlere. Geri kalan kısım hedeflerinden bir daha hazırlanıyor. Sınırsız özel ders alabiliyorsun ki gerçekten de öyle. Etüt saatlerinde soruya gidiyorsun atıyorum organik kimya çalıştın 10-15 soru çözemedin birkaç testte. Orda gözetmenler var, parmak kaldırıyorsun yanına geliyor kimya sorusu istiyorum diyorsun yazıyor en fazla 1-2 ders saati sonrasında geliyor.. Genelde boşta oluyor zaten hemen 5-10 dk içinde gönderiyor. Çok aktif bir dersanedir. Kızılayda da değil trafik sesi yok.. Arjantin caddesindedir.. Kaliteli hocaları var. Bahçeli bir villada. Fiyatı 12.000 TL, dersane sahibinin yurdu var galiba ya da tanıdıklarının yurdu var ama gidip yurtta kalacağım dersen sana çok iyi bir yer ayarlar kesinlikle.. Sınıflar 12 kişilik. 12 kişiden az olur ama fazla olmaz bunun garantisini veriyor. Dersaneye kaydolurken 30 maddelik sözleşme var dersanenin ve senin yapacakların hakkında.

Edit: birileri nesibe aydın filan demiş ama denge çok farklı gerçek bir butik dersanedir.. Hiç abartmıyorum ama dengenin sistemine sahip bir tane bile dersane bulamazsın bu ülkede.

Ben nesibe aydına daha sıcak bakıyorum, sen neden bunu öneriyorsun, ne avantajları var diğerine göre?

İstemediğin kadar peşinden koşuyorlar. Sınırsız soru sorma, özel ders imkanı var hocam. Siteden araştırın, gidin dersaneye konuşun beni anlayacaksınız.

hocam sitede ayrıntılı bilgi bulamadım ama

• hemşirelik anestezi bilgisayar öğretmenliği yazdım tercihlerime :)

dersane arayışı son bulmuştur , ailem sağoslun..
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

İstemediğin kadar peşinden koşuyorlar. Sınırsız soru sorma, özel ders imkanı var hocam. Siteden araştırın, gidin dersaneye konuşun beni anlayacaksınız.

hocam sitede ayrıntılı bilgi bulamadım ama

Dersaneyi gidiip görmende fayda var hocam.

şehir dışındayım, 1 gün sürem olucak ondada gidip kayıt olucam..

• Up

• quote:

Orijinalden alıntı: TheReedS

quote:

Zaten iyi bir üniversiteye girecekleri dershanelerine alıyorlar tabi biçok kişi iyi bir üniversiteye girer.

küçük yerin büyük adamı olmaktansa,büyük yerin büyük adamı olmak için mücaadele verirdim.

Ya öylede haklısın ama büyük yerlerdede kayırma torpil geçme vb seyler cok
    Bildiğin büyük yerlerde ya muhtesem bi calısma sergiliceksin ya da paran olucak

Küçük yerlerde etüt alması daha kolay oluyor
    Büyük yerlerde upuzun bir sıra oluyor önünde ki bazı günler etüt bile alamıyorsun
    Bunun gibi sorunlar cok fazla büyük yerlerde

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TheReedS

quote:

Ya öylede haklısın ama büyük yerlerdede kayırma torpil geçme vb seyler cok
    Bildiğin büyük yerlerde ya muhtesem bi calısma sergiliceksin ya da paran olucak

Küçük yerlerde etüt alması daha kolay oluyor
    Büyük yerlerde upuzun bir sıra oluyor önünde ki bazı günler etüt bile alamıyorsun
    Bunun gibi sorunlar cok fazla büyük yerlerde

valla bende bu yıl küçük yerdeydim. hocalar çok kalitesizdi. soru çözemiyolardı.geometrici analitikten sonrasını bilmiyordu.dersane trigonometri anlatacak hoca yoktu bizde. o yüzden bu yıl büyük biyere yazıldım.geçen yıllarda gelmiştim buraya.hocalar süper.

• mezunum diyorum 15 yaşında diyo hey allahım kardeşim sen mezuna kayıt yaptır iyidir fem ayrıca burası yarı özel miş o yüzden pahalı
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.