Şimdi Ara

Ankarada Dersane Önerisi ( sayısal için)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
2
Favori
1.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ankarada iyi bir derhane olarak hangisini önerirsiniz.

Sayısalcıyım, kızlar için yurt imkanımda varmı ? Ankarada oturuyorum ama yurtta daha iyi verim alacağımı düşünüyorum yurtlu dershaneler varsa önerilerinizi bekliyorum

ücretide biliyorsanız yazarmısınız

• Yurtlu ariyosan maltepe ve femin yurdu var diye biliyorum ama bence feme git 4000 vardir belki daha fazla
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogzo

Yurtlu ariyosan maltepe ve femin yurdu var diye biliyorum ama bence feme git 4000 vardir belki daha fazla
    4000 uygun, kötü bi dershaneye 8 bın lira verdim bu sene Allah belalarını versin ne diyeyim...
    mezuna kaldım.. seneye iyi yer kazanmak istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: peotly

4000 uygun, kötü bi dershaneye 8 bın lira verdim bu sene Allah belalarını versin ne diyeyim...
    mezuna kaldım.. seneye iyi yer kazanmak istiyorum

Alıntıları Göster
    up
  • quote:

up

Alıntıları Göster
    bi cevap verecek yokmu ?
  • quote:

bi cevap verecek yokmu ?

Alıntıları Göster
    okyanus var ama oda 8 10bin lira ayarında yurdu var diye biliyorum
  • Bn kızılay fem deyim 12 dede ordaydım mezun kaydıda yaptırdım krdşim femin asıl fiyatı 8900 pazarlıkla felan 8000 civarında olur herhalde gidip sorarsan yaln sölmediğimi anlrsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: cedric-

Bn kızılay fem deyim 12 dede ordaydım mezun kaydıda yaptırdım krdşim femin asıl fiyatı 8900 pazarlıkla felan 8000 civarında olur herhalde gidip sorarsan yaln sölmediğimi anlrsın
    Yurdu yok fakat mf konusunda Ankaranın en iyi dershanesi Nesibe Aydındır. Git kapısından başarı listesine bak ne kadar sağlam olduklarını anlarsın :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sinek7

Yurdu yok fakat mf konusunda Ankaranın en iyi dershanesi Nesibe Aydındır. Git kapısından başarı listesine bak ne kadar sağlam olduklarını anlarsın :)

Alıntıları Göster
    başka önerisi olan
  • quote:

başka önerisi olan

Alıntıları Göster
    Nesibe Aydın gibi dershanelere gitmeni önermem .
    Sonuçta dershaneye sınavla öğrenci alıyorlar
    Zaten iyi bir üniversiteye girecekleri dershanelerine alıyorlar tabi biçok kişi iyi bir üniversiteye girer.

Küçük dershanelere gitmelisin senle daha çok ilgilenirler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Flz26

Zaten iyi bir üniversiteye girecekleri dershanelerine alıyorlar tabi biçok kişi iyi bir üniversiteye girer.

Alıntıları Göster
    mesela hangisi, küme eğitime gittimm berbat .. kandırmacaydı sadece :) 8 milyarda fiyatı var..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi peotly -- 15 Temmuz 2013; 12:02:03 >
  • quote:

mesela hangisi, küme eğitime gittimm berbat .. kandırmacaydı sadece :) 8 milyarda fiyatı var..
  • quote:

quote:

Takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-569B644A4

Takip

Alıntıları Göster
    Ortadoğu dershanesi Kızılay'da Atatürk Bulvarı üzerinde. Fiyatı normal dershanelere göre biraz pahalı ama eğitiminin çok iyi olduğunu ve disiplin uyguladıklarını duydum. İnternetten bakabilirsiniz. Yalnız maltepeye gitmenizi önermem.

Evinize yakınsa Ortadoğu'yu tercih edebilirsiniz.

Bir de Matfen var. Bu dershanenin de çok iyi olduğu söyleniyor. Bir arkadaşım gidiyordu, çok memnun kaldığını söyledi. Eğitimi gerçekten çok iyimiş. Yanılmıyorsam 8 ya da 10 milyara yazılmıştı o. Bu arada Matfen Kızılay/Sezenler'de.

• quote:

Orijinalden alıntı: VetH.

Ortadoğu dershanesi Kızılay'da Atatürk Bulvarı üzerinde. Fiyatı normal dershanelere göre biraz pahalı ama eğitiminin çok iyi olduğunu ve disiplin uyguladıklarını duydum. İnternetten bakabilirsiniz. Yalnız maltepeye gitmenizi önermem.

Evinize yakınsa Ortadoğu'yu tercih edebilirsiniz.

Bir de Matfen var. Bu dershanenin de çok iyi olduğu söyleniyor. Bir arkadaşım gidiyordu, çok memnun kaldığını söyledi. Eğitimi gerçekten çok iyimiş. Yanılmıyorsam 8 ya da 10 milyara yazılmıştı o. Bu arada Matfen Kızılay/Sezenler'de.

Alıntıları Göster
    önerilere devam

• quote:

önerilere devam

Alıntıları Göster
    eryaman civarında butik arıyorsan kerem aygünü öneririm
  • quote:

Bn kızılay fem deyim 12 dede ordaydım mezun kaydıda yaptırdım krdşim femin asıl fiyatı 8900 pazarlıkla felan 8000 civarında olur herhalde gidip sorarsan yaln sölmediğimi anlrsın

kızılay fem gerçekten bu kadar pahalı mıydı? En pahalı fem burası herhalde fem özel den sonra.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JustLikeChemistry

quote:

kızılay fem gerçekten bu kadar pahalı mıydı? En pahalı fem burası herhalde fem özel den sonra.

Alıntıları Göster
    Kızılay fen bilimleri
  • quote:

Orijinalden alıntı: D/\rk Prince

Kızılay fen bilimleri

Alıntıları Göster
    sizce matfen dershanesi nasıldır(mezun) ?
  • Nesibe aydına gitme 12 bin verip dershaneye gidilmez. 12 verip kazanamamak cok koyar adama ki sen 8 verip mezuna kalıyorsun anlamışsındır zaten.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.