oncelıkle kızılay'da bir yere git ama çok gezerim filan dıyosan da gitme 12.sınıfta gittiğin dershanenden uzak dur.Final veya Açı olabılır eğer 1 veya 2 sınıflarına girersen rekabet ortamını görürsün.
quote:
Orijinalden alıntı: Heathcliff-19
uppidik
quote:
Orijinalden alıntı: Kralnap
oncelıkle kızılay'da bir yere git ama çok gezerim filan dıyosan da gitme 12.sınıfta gittiğin dershanenden uzak dur.Final veya Açı olabılır eğer 1 veya 2 sınıflarına girersen rekabet ortamını görürsün.
finaldeydim 12de. bide daha küçük dershaneler(örn:matfen,fen bilimleri) daha çok ilgileniyo diye duymuştum ama bilmiyorum.bu arada kızılay evime 1 saat uzaklıkta sorun olur mu
quote:
quote:
finaldeydim 12de. bide daha küçük dershaneler(örn:matfen,fen bilimleri) daha çok ilgileniyo diye duymuştum ama bilmiyorum.bu arada kızılay evime 1 saat uzaklıkta sorun olur mu
Alıntıları Göster
açı olabilir o zaman hocalarını öven çok arkadaşım oldu sıhhıyedekı var ya o tabı.
quote:
açı olabilir o zaman hocalarını öven çok arkadaşım oldu sıhhıyedekı var ya o tabı.
peki tşkler kalabalık değildir inş:)
quote:
quote:
peki tşkler kalabalık değildir inş:)
Alıntıları Göster
arkadaşlar zor durumdayım biraz yardımcı olursanız
Mezun olunca 1 saat yol zaman kaybı değil bence
quote:
Orijinalden alıntı: chairlift
onu da düşündüm ama 2 saat oluyo toplam bide kışı var bunun.neyse peki tavsiyen var mı herangi bi yerde
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: chairlift
onu da düşündüm ama 2 saat oluyo toplam bide kışı var bunun.neyse peki tavsiyen var mı herangi bi yerde
Alıntıları Göster
updullah
quote:
updullah
Alıntıları Göster
upupuuuuuuuuuuuuuuuppp
Heathcliff-19
kullanıcısına yanıt
hayır ben de araştırıyorum
Konu yukarda kalsin bende arastriyorum
quote:
Orijinalden alıntı: Teknoray
uppppppp
quote:
Orijinalden alıntı: Teknoray
Aynı sorun bendede var ank Cankaya yada Kızılayda önerisi olan var mı butık dersana arıyorum olgunlar tarafı falanda olur
quote:
Orijinalden alıntı: GüzelGünlerBiziBekler
Aynı sorun bendede var ank Cankaya yada Kızılayda önerisi olan var mı butık dersana arıyorum olgunlar tarafı falanda olur