Şimdi Ara

***ANKARADA DÖVME YAPTIRILACAK EN İYİ YER**** (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
5
Favori
63.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sahilde ben dedigin yere baktım arkadaşım. sana da cok tesekkurler. sitesinden baktım işlerine cok begendim gittim yaptırdım valla ama sen vermemişsin link ben vereyim isteyenler de baksın begenen gider yaptırır.
    http://www.apollontattoo.com
  • valla ankarada herkes cemal tunalı diye şartlamış kendini çünkü niye herkes en iyisi diyosa orasıdır mantıgı deyip gidiyor bende ilk oraya gidecektim randevuda sıkıntı oldu falan zaten adam kendi pek uğramıyor elenmanlarına yaptırıyormuş ordan burdan araştırdım şu 7.caddedeki apollon tattoo ya gittim işte adam antalyadan yeni geldiği için pek meşhur değil ama 15 yıllık mı ne tecrübesi varmış kapatma dövme yaptırdım harbi zımba gibi yaptı para ayarlasam tekrar gidicem hem mekan büyük dişçiye gider gibi hissetmiyorsun baya sıcak bi ortam sohbetide iyi adamda bilgili yani hijyen mijyen her haltı biliyor tasarımla falan uğraşıyorlar zaten ,güzel sanatlardan falanda bikaç eleman var galiba 1-2 aya inş yanında diğer koluda kapatırrıcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avarelveco -- 18 Nisan 2012; 17:24:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: avarelveco
    7.caddedeki apollon tattoo

7.caddedekinin iyi olduğunu ben de duymuştum.
  • en iyisi şu en iyisi bu demek ne kadar doğru bilmiyorum ...ama çok dikkatli biriyimdir ...çizimlede aram hayli iyi bana göre en sağlamı hakan özyakup.. 7.cadde apollon tattoo dediğiniz yer..çünkü realistik çizimlerde falan portrede morterede baya iyiydi yani...bide geçen sene gitmiştim arkadaşım için yanlış hatırlamıyorsam diğerlerinden fiyat farkıda baya vardı... boyuta göre değil çalıştığı saate göre para alıyor yani ne yaptırırsan yaptır saate göreydi... diğerlerinin yaptığı gibi yok gerçekçi çizimlere ekstra para yok renkli çizimlere mavi renk koydum +50 tl ...sarı koydum +60 tl yapmıyordu ..bide bazı yerlerde mesela kolumun başından dirseğime kadar sadece incecik düz bi çizgi çizsem bile boyut hesabı yapıyor parayı kitliyorlardı en çok ona sinir olmuştum neyse tabi herkesin kendi kararı
  • Selam beyler bende çok kararsız kalmıştım bi ara ya tunalıdakine gidecektim yada 7.caddedekine.Kapatma dövme yaptıracaktım daha öncesinde arkadaşıma güvendim ben yaparım ederim dedi resmen kolumu mahvetti hiç kaplana benzemeyen bir kaplan yaptı.Sonra siteleri didik didik ettim vs iki mekanada randevu aldım gittim sağlam birşey olsun istiyordum ömür boyu taşıyacak şekilde.Bana ve incelemelerime göre apollon tattoo nun işleri daha sağlamdı zaten biraz araştırınca hakan özyakupun adını falan duyuyorsunuz işçilği çok iyi.Aynı zamanda arsenalda oynayan 92 doğumlu oğuzhan özyakup onun yeğeniymiş tabi çok gururlandık oda ayrı bir olay:)
  • http://www.hantattoo.com/ burdan ulaşabilirsin... ben çok memnun kaldım tüm dövmelerimi ona yaptırdım rütuş gerekmedi hiçbirinde :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: helboy06

dövme stdüyosu deyinde made in tattoo stüdyoları. burda çalışan herkes çok profesyonel. sırf ankara için demiyorum dövme sanatçısı deyincede umut aydın. 10 numara bi adam. hatta türkiye standartlarına bile fazla gelecek bi adam.
    www.madeintattoo.com
    umutaydin.06@hotmail.com
    0312 418 18 27
    0542 376 11 88
    meşrutiyet caddesi konur 1 sokak 15/10 kızılay ankaradada bi sütüdyosu var.

EVET DEHŞET BİR ADAM. TÜRKİYENİN İLK DÖVMECİLERİNDEN. HEM RESSAM OLARAK HEM DÖVMECİ OLARAK HEMDE ÖGRETİCİ OLARAK BİRSÜRÜ ÖDÜLÜ VAR. mütavazi, candan insan. bu site ve birçok yerde ankaranın en iyi dövmecisi olarak tanımlanmış birçok kişi umut aydın ın ögrencisi. rakipsiz gerçek bir üstat.
    yaratıcılıkta ve hayal gücünde sınırı yok. sihirli bir eli var. istedikleriniz karman çorman şeylerde olsa onları öyle bir kompozisyonla model haline getiriyorki ben bukadar güzel bir model düşünememiştim diyorsunuz. paragöz degil. istediginiz model ilerde pişmanlık duyabileceginiz bir tasarımsa veya yanlış bölgelere yaptırmak istiyorsanız tirilyon versenizde umut aydın a yaptıramazsınız.
    kısacası kumar oynamadan ucuza büyük ikramiyeyi tutturmak istiyorsanız arayışa girmenize gerk yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: ekemenHATUN

quote:

Orijinalden alıntı: helboy06

dövme stdüyosu deyinde made in tattoo stüdyoları. burda çalışan herkes çok profesyonel. sırf ankara için demiyorum dövme sanatçısı deyincede umut aydın. 10 numara bi adam. hatta türkiye standartlarına bile fazla gelecek bi adam.
    www.madeintattoo.com
    umutaydin.06@hotmail.com
    0312 418 18 27
    0542 376 11 88
    meşrutiyet caddesi konur 1 sokak 15/10 kızılay ankaradada bi sütüdyosu var.

EVET DEHŞET BİR ADAM. TÜRKİYENİN İLK DÖVMECİLERİNDEN. HEM RESSAM OLARAK HEM DÖVMECİ OLARAK HEMDE ÖGRETİCİ OLARAK BİRSÜRÜ ÖDÜLÜ VAR. mütavazi, candan insan. bu site ve birçok yerde ankaranın en iyi dövmecisi olarak tanımlanmış birçok kişi umut aydın ın ögrencisi. rakipsiz gerçek bir üstat.
    yaratıcılıkta ve hayal gücünde sınırı yok. sihirli bir eli var. istedikleriniz karman çorman şeylerde olsa onları öyle bir kompozisyonla model haline getiriyorki ben bukadar güzel bir model düşünememiştim diyorsunuz. paragöz degil. istediginiz model ilerde pişmanlık duyabileceginiz bir tasarımsa veya yanlış bölgelere yaptırmak istiyorsanız tirilyon versenizde umut aydın a yaptıramazsınız.
    kısacası kumar oynamadan ucuza büyük ikramiyeyi tutturmak istiyorsanız arayışa girmenize gerk yok.

iyi denilen birkaç yerde dövme yaptırdım. pek begenmedigim için gene çok iyi denilen başka yerlerde düzelttirmeye çalıştım ama içine ettiler. dövmelerimi farklı birçok dövmeci defalarca düzeltmeye çalıştı. bu bana çok maliyetli oldu ve çıkan sonuç ise facia.
    türkiyede çok dövmeci araştırdım ama artık hiçbir dövmeci gözü yiyip düzeltmeye çalışmadı. tek yol pilastik cerrah için gün sayarken UMUT AYDIN a götürüldüm. ekibiyle beraber en olmayacak dövmelerimi bile muhteşem dövmelerle kapattılar. hemde çok uygun fiyatlara. kızılaydaki en iyi dövmeci ler demek çok cahilce olur. sadece ankaradaki en iyi dövmeci degil üstüne adam tanımıyorum. hayatımı kurtaran adam.
    www.turuncutattoo.com
     ***ANKARADA DÖVME YAPTIRILACAK EN İYİ YER**** ***ANKARADA DÖVME YAPTIRILACAK EN İYİ YER**** ***ANKARADA DÖVME YAPTIRILACAK EN İYİ YER****

• ankara da en iyi yer art tattoo dur
  • En yeteneklisi sudur demek sanirim bir cok diger iyi dovmeciye haksizlik olur. Bildigim Ankarada adi duyulmus 4-5 dovmeci arasinda ben Adam in dovmelerini cok begeniyorum. Yurt disi ve ici birincilikleri olan, golgelendirme konusunda cok basarili biri. Yeri Tunali/segmenler carsisinda. Renkli calismalarda Onur yucel (madline tatoo) yu tavsiye edebilirim. Yeri cinnah caddesinde. Sanirim google amcaya sorsaniz kalan detaylari alabilirsiniz.
  • Adem ŞANLI 1 numaradır ankaradawww.stormtattoo.com
  • Arkadaşlar size tavsiye edeceğim dövmecilerin en iyisi, dövme kapatmada üstüne dövmeci tanımıyorum. Dövme sanatı buradan anlaşıyor, dövme üstüne dövme kapatmak çok zor bir olaydır. Gerçek sanatçı budur. TURUNCU TATTOO'DA "HAYATİ" var. Zaten bu işin piri. Size internet ve facebook adresini atayım. Bu iki sayfada hem yaptığı çalışmaları hemde hakkında ki bilgileri alabilirsiniz. Kesinlikle dövme yaptıracağınız zaman gitmeniz gereken tek yer.

https://www.facebook.com/hayati.GS (FACEBOOK PROFİLİ)

https://www.facebook.com/hayati.GS/media_set?set=a.4251712941480.51559697.1545469178&type=3 (YAPTIĞI ÇALIŞMALAR)

http://www.hayatitatu.com/hakkimda (DÖVMECİ HAKKINDA)

***ANKARADA DÖVME YAPTIRILACAK EN İYİ YER**** ***ANKARADA DÖVME YAPTIRILACAK EN İYİ YER**** ***ANKARADA DÖVME YAPTIRILACAK EN İYİ YER****

• Evet Hayati'yi bende tanıyorum ve gayet yaptığı dövmelerden çok memnun kaldım. Kıbrıs'ta yaptırdım ama beğenmemiştim. Hayati ile tanışıp dövmemi düzeltirdim ve çok başarılı bir çalışma yaptı. Ailecek ve dostlarımla dövme yaptıracağımız zaman Hayati'nin yanına gidip dövme yaptırıyoruz. Memnun olmayan hiçbir arkadaşımı görmedim ve duymadım. Hepsi çok memnun oldu ve arkadaşlarına tavsiye ettiler. Eğer gerçekten güzel bir dövmeye sahip olmak istiyorsanız kesinlikle Turuncu Tattoo da Hayati'yi tercih etmenizi tavsiye ederim.
  • hayati tattoo yu kesinlikle tavsiye ediyorum; çünkü ankaranın en iyilerinden. ben kötü bir dövmeye sahiptim. bir sürü dövmeciye gittim ve hiçbiri kapatamayacağını söylerken hayati tattoo gittim ve artık daha mükemmel bir dövmeye sahibim. iyi ki seçimimi HAYATİ TATTOO olarak yaptım.
    turuncu tattoo dan hayatiyi herkese tavsiye ederim.
    kişilik olarak da mütevazi ve iyi bir insan. işinde çok iyi olan bu dövmeciyi herkese tavsiye ederim.
  • arkadaşlar merhaba, ben 2 aydır dövme yaptırmayı düşünüyordum. internetten heryeri gezdim. özellikle bu sayfadan okuduğum bir yere dövme yaptırdım fakat memnun kalmadım. bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine bestekarda bulunan bir dövmeciye gittim. eski yapılan dövmemi resmen baştan yarattı. gerçekten çok yetenekliler. ben çok memnun kaldım herkese öneririm. İsimleri royal tattoo. benimle vural emekçi ilgilendi. gerçekten sanatına hayran kaldım.
    telefon numarası yasak mı bilmiyorum ama 05078107669 bu numaradan ulaşıyorum ben.
  • Olum bu ne lan nerden haberiniz olduda hemen reklam yapma amacıyla bir ton fakeler açtınız. bunun programı falanmı var.
  • hayır kardeşim fake felan değilim. tam tersine gerçek yorumlarını söyleyen gerçek bir kullanıcıyım.
  • Burada adrese face sitesine kadar reklam yapmadan yazan var mı merak ediyorum. Çoğunun msj sayısı yok o iyi bu iyi be yaw.
  • Sakın tattooline Mustafa Sofuoğlu'na gitmeyin. Son derece sinirli aksi bir adam 0 Güleryüz işçiliği güzel olabilir ama ben bir daha asla gitmem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • helboy06 H kullanıcısına yanıt
    Konuyu benim kadar araştıran olmamış anlaşılan şimdiye dek. Google a Umut Aydın tattoo şeklinde arama yaptırdığımda netlog sitesinde kendisinin bir üyeliğini buldum. İlk resimde bu profili verdim, ilgi alanlarında tattoo, cafecilik var. takma adı ise helboy_06 , forumdada aynı takma adla açtığı hesaptan kendi reklamını yaptığını anlamakta geç kalmadım. Kendisinin reklamını bu şekilde yapıp kendini öven birine dövme yaptırmak da istemedim açıkçası. Olay kişisel mesele değildir, sadece bilgilendirme amaçlı yapmış olduğum bir uyarıdır.
    Saygılar.

***ANKARADA DÖVME YAPTIRILACAK EN İYİ YER**** ***ANKARADA DÖVME YAPTIRILACAK EN İYİ YER****

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpectSix -- 27 Eylül 2015; 13:08:33 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.