Şimdi Ara

***ANKARADA DÖVME YAPTIRILACAK EN İYİ YER**** (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
5
Favori
63.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ekemenHATUN

quote:

Orijinalden alıntı: ekemenHATUN

quote:

Orijinalden alıntı: helboy06

dövme stdüyosu deyinde made in tattoo stüdyoları. burda çalışan herkes çok profesyonel. sırf ankara için demiyorum dövme sanatçısı deyincede umut aydın. 10 numara bi adam. hatta türkiye standartlarına bile fazla gelecek bi adam.
    www.madeintattoo.com
    umutaydin.06@hotmail.com
    0312 418 18 27
    0542 376 11 88
    meşrutiyet caddesi konur 1 sokak 15/10 kızılay ankaradada bi sütüdyosu var.

EVET DEHŞET BİR ADAM. TÜRKİYENİN İLK DÖVMECİLERİNDEN. HEM RESSAM OLARAK HEM DÖVMECİ OLARAK HEMDE ÖGRETİCİ OLARAK BİRSÜRÜ ÖDÜLÜ VAR. mütavazi, candan insan. bu site ve birçok yerde ankaranın en iyi dövmecisi olarak tanımlanmış birçok kişi umut aydın ın ögrencisi. rakipsiz gerçek bir üstat.
    yaratıcılıkta ve hayal gücünde sınırı yok. sihirli bir eli var. istedikleriniz karman çorman şeylerde olsa onları öyle bir kompozisyonla model haline getiriyorki ben bukadar güzel bir model düşünememiştim diyorsunuz. paragöz degil. istediginiz model ilerde pişmanlık duyabileceginiz bir tasarımsa veya yanlış bölgelere yaptırmak istiyorsanız tirilyon versenizde umut aydın a yaptıramazsınız.
    kısacası kumar oynamadan ucuza büyük ikramiyeyi tutturmak istiyorsanız arayışa girmenize gerk yok.

iyi denilen birkaç yerde dövme yaptırdım. pek begenmedigim için gene çok iyi denilen başka yerlerde düzelttirmeye çalıştım ama içine ettiler. dövmelerimi farklı birçok dövmeci defalarca düzeltmeye çalıştı. bu bana çok maliyetli oldu ve çıkan sonuç ise facia.
    türkiyede çok dövmeci araştırdım ama artık hiçbir dövmeci gözü yiyip düzeltmeye çalışmadı. tek yol pilastik cerrah için gün sayarken UMUT AYDIN a götürüldüm. ekibiyle beraber en olmayacak dövmelerimi bile muhteşem dövmelerle kapattılar. hemde çok uygun fiyatlara. kızılaydaki en iyi dövmeci ler demek çok cahilce olur. sadece ankaradaki en iyi dövmeci degil üstüne adam tanımıyorum. hayatımı kurtaran adam.
    www.turuncutattoo.com
     ***ANKARADA DÖVME YAPTIRILACAK EN İYİ YER**** ***ANKARADA DÖVME YAPTIRILACAK EN İYİ YER**** ***ANKARADA DÖVME YAPTIRILACAK EN İYİ YER****

Ankara en iyi dövmecisi gercekten şimdi yanında türkiyenin en iyi dövmecilerinden hayati tatu ile birlikte çalışıyorlar

www.turuncutattoo.com --www.madeintattoo.com

• reklamcılar basmış işler kesat herhal
  • Çok haram.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • foruma pek girmiyorum genelde ama eski üyeyim arkadaşlar öncelikle yaptıracağınız dövmeyi iyi seçin acele etmeyin ve bence yapacak sanatçıyı iyi araştırın sonuçta kalıcı bir şey ve dövmede bir çok hijyen uygulaması gerekiyor açıkçası sağlık vs dikkat edin face vs gibi profillerine bakın
    tavsiyem iki kardeş vardı engin ve ergin soyadları yıldırım yılmaz gibi bunlardan biri ressam biri heykeltraş çok farklı kapatma dövme yapıyorlar sıradışı bir stüdyoları vardı önceden incek tarafındaydı fakat şimdi tunalı diye duydum araştırın illa bir yere bakacaksınız diye bir şey yok sonuçta bir ömür boyu taşıycaksınız ;)
  • Konu biraz hortluyor ama ben de; gezerken denk geldim. Arıyordum. Donanım haberde varmış bu başlık.

Burayı çok övdüler. Çalışmalarını da inceledim, baya baya iyi.

Tıkla: ankara dövmeci

Url: http://www.ankaradovmeci.org/
  • 2019 yılı sonlarında hortlatalım konuyu.
  • Konu ilgi çekmemiş.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.