Şimdi Ara

##ANKARADA ETÜT MERKEZİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Etüt merkezi denildiğinde direk küçük yaştaki çocuklar akla geliyor.
    Benim istediğim şey ise gidip sorularımı çözdürebileceğim bir yer,özel ders haricinde bir şey istiyorum. Randevulu sistem olabilir, kafama takılan soru olduğunda hoca bulayım yeter. Fiyatı fazla olmayan sırf soru çözüm olarak faydalanabileceğim butik bir dersane de olur açıkcası derdim soru çözdürmek :D
    Umarım meramımı anlatabilmişimdir yardımcı olursanız çoook sevindirirsiniz .Sağ olun.

• hiç mi öneri verebilecek olan yok
  • +1
  • Ben de zamanında araştırdım ama bi sonuç alamadım. Etüt merkezi diye bir şey hala kaldı mı onu da bilmiyorum.

Özel hoca diyeceğim ama o da pahalı tutar veya tanıdık olması lazım.

Sen soruları buraya koy DonanımHaber ailesi olarak hepimiz çözeriz. Hatta hocaya çözdürsen sana 1-2 çözüm yolu yapar. Ama burada aynı soruya 3 farklı kafadan 3 farklı cevap gelebiliyor. Paran da sana kalmış oluyor....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozank_95 -- 4 Ağustos 2014; 18:24:42 >
  • ozank_95 kullanıcısına yanıt
    evet internette epey araştırdım bende bi şey bulamadım. Çözümlerden biri de bu artık öyle yapacağım sanırım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara Dershane Önerisi
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.