Bildirim
Ankarada Ev Sinema Sistemi Kurulumu Tavsiye
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: cemcem06
Değerli arkadaşlar,
Pioneer VSX-921 amfi, 5+1 ses sistemim var ve bu sistemi profesyonel olarak kurdurmak istiyorum.
Ankarada bu işi yapabilecek veya tavsiye edebileceğiniz kimse varmı acaba?
Saygılarımla,
Cemil.
Merhaba,
GSA Elektronik var.
Ses sistemleri satış vb. işler yapıyorlar. Sadece kurulum hizmeti yapar mı bilemem ama bir sorun isterseniz. -
Atra Mühendislik var bir de. Hi-fi, ev sineması ve akıllı ev konularında çalışmalar yapıyorlar. Oldukça ilgili ve yardımcı olduklarını söyleyebilirim. Alışverişim olmuştu kendilerinden. -
Teşekkür ederim arkadaşlar,
GSA yardımcı olmak istemedi sağolsunlar!
ATRA Mühendislik ile iletişime geçtim fiyatları biraz fazla ama karar veremiyorum. Sadece kurulum için 200 tl istiyorlar. Kablolar vs herşey bağlı. -
quote:
Teşekkür ederim arkadaşlar,
GSA yardımcı olmak istemedi sağolsunlar!
ATRA Mühendislik ile iletişime geçtim fiyatları biraz fazla ama karar veremiyorum. Sadece kurulum için 200 tl istiyorlar. Kablolar vs herşey bağlı.
Kablolar, herşey bağlı ise siz neyi kurduracaksınız ki? Bir kaç ufak ayar işi var, avr onu otomatik yapıyor zaten. -
Aslında evet ama genel olarak amfinin başka ayarları yokmu? subwoofer ayarları vs. Kendimmi yapsam acaba? -
quote:
Aslında evet ama genel olarak amfinin başka ayarları yokmu? subwoofer ayarları vs. Kendimmi yapsam acaba?
Kendiniz yapın, çok basit olduğunu göreceksiniz.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X