Arkadaşlar Ankarada " Full Cap " satan bir yer arıyorum çoğu yere baktım bu tarz bir şey bulamadım birde size sorayım dedim
full cap ne diyecekler olursa
Tamam rap dinliyosun ergensin ve biraz da paran var anladık
quote:
Orijinalden alıntı: Çin Malı Üye
Yaş kaç ?
quote:
Ne alaka hiphop ve rap müziğin sembolüdür bu şapkalar bende kullanıyorum ergenmiyim hayır
quote:
Orijinalden alıntı: Ridermark
quote:
Ne alaka hiphop ve rap müziğin sembolüdür bu şapkalar bende kullanıyorum ergenmiyim hayır
Helal lan sana..
quote:
quote:
quote:
Helal lan sana..
UG Swag'de olabilir CEPA'da. Ayrıca geçen yaz CEPA Boyner'de görmüştüm o tarz bir cap'i. 77 dolardı yalnız. GAMA İş Merkezi ve arkasına baktınız mı? Orda satılıyordu yani NY Cap'i değil ama Full Cap vardı yine de. Tavsiyem Kentpark'la CEPA'ya bakmanız yönünde.
quote:
quote:
quote:
Helal lan sana..
ezik seni hem trollsun hem ezik
quote:
Orijinalden alıntı: Lenz
UG Swag'de olabilir CEPA'da. Ayrıca geçen yaz CEPA Boyner'de görmüştüm o tarz bir cap'i. 77 dolardı yalnız. GAMA İş Merkezi ve arkasına baktınız mı? Orda satılıyordu yani NY Cap'i değil ama Full Cap vardı yine de. Tavsiyem Kentpark'la CEPA'ya bakmanız yönünde.
Evet orayı duymuştum ve gitmiştim.Ama malesef Ug Swag kapanmış :/
Lanet olsun ortalık magandasında FULL CAP Aptalın tabancasında bilmiyor ki mermi yok, Bi moktan haberi olmayanda paparazzi oldu bak, y**k değil bu tarak beyin sizin için olmayan. Aksi hatun taksiratını affetsin Allah, Sağ kolunu kesersem çizemezsin vallaah. Kimin itiysen onla gelin bura yenibosnaaa cesetini üzerine tek atarım yallaaaah
Full Cap Ankara dan alacaksanız tabii ki sizin tercihinizdir ama bence her firmada çok fazla ürün gamı bulunamayabilmekte olduğundan bu ürünü internetten temin etmek hem daha avantajlı hem daha etkin olabileceği kanısındayım.Full Cap Ankara ya en hızlı ve en etkin hizmeti verebileceğini umduğum aslında tüm Türkiye ye çok hızlı hizmet ağı ve gelişmiş ödeme yönetimleri ile bence bandanamall.com sitesindeki ürünleri bir görmeniz gerekli.Başka site yada firmalarda satıldığı gibi öyle çok fahiş fiyatlara basılmayan ve kalitesi ile hiphop ailesinin vazgeçilmezlerinden olan cezaya sagopaya ürün veren bir site olduğu konusunda söylentiler var bence Full Cap Ankara için çok fazla kendinizi yormayın ne güzel bir sektör lideri var başka yeri seçmeye gerek yok bence.İşi bilin işe gitmeyin ;) Ben iyi ki tercih etmişim bir çok arkadaşıma da buradan malzemeler aldım "Full Cap " almanın en zevkli yolu bandanamall.com
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme