Şimdi Ara

Ankarada ilk FULL İstasyonu Açılışı {%25 İndirim} (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
4.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mesajımı sildimi yerini anladım gibi krokiden, 1 mart gecesi saat 11 gibi ordayım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Magnat_HiFi -- 27 Şubat 2011; 13:34:20 >
  • Ahhggg daha yeni gördüm başlığı. Daha dün gece lpg ve benzini fulledim. Offf :(. Bari biladerin arabasına dolduralım :).
  • Dun atakoy marina'daki istasyon acilisi vardi. Cumartesi olmasi dolayisiyla orada olusan kuyrugu tahmin bile edemiyorum.
  • istanbul beykent üniv. (b.çekmece) hemen yanında yeni açıldı.. Haberiniz olsun..
  • Bedava dağıtılsa bu kadar olurdu!
    Benzine yüzde 25 indirim yapıldı, 4 kilometre kuyruk oluştu...
    Güncelleme:27 Şubat 2011 15:14

Muğla’nın Bodrum İlçesi’ne bağlı Turgutreis Beldesi’nde yeni açılan akaryakıt istasyonunda benzinin litresini 3 lira 5 kuruş, mazotun litresi de 2 lira 60 kuruştan satılınca, yaklaşık 4 kilometre uzunluğunda araç kuyruğu oluştu. 1 günde 80 ton benzin 40 ton mazot satıldı.

Turgutreis D-Marin Marina içinde dün açılan Full Benzin İstasyonu, 1 güne mahsus 12.00- 24.00 saatleri arasında benzinin litresinin 3 lira 5 kuruş, mazotun litresinin de 2 lira 60 kuruştan satılacağını duyurunca araç sahiplerinin hücumuna uğradı. Turgutreis D-Marin Marina Gümrük Kapısı’ndan Yalı Mevkii’ne kadar yaklaşık 4 kilometre uzunluğunda araç kuyruğu oluştu. Ellerinde damacana bidonlarla kuyruğa girenler de oldu. Trafikte zaman zaman aksamalar yaşandı. 1 günde 80 ton benzin 40 ton mazot satıldı.

Full Benzin İstasyonu Turgutreis Şubesi Satış Sorumlusu Fatih Karalı açılış gününe mahsus benzin ve mazotun fiyatında indirim yaptıklarını belirterek, "Normalde benzinin litresi 4 liranın üzerinde. Mazotun litresi de 3 lira 50 kuruş. Ancak biz bugün için indirim yaptık. 1 kişiye en fazla 150 liralık benzin ve mazot sattık. İstanbul’daki istasyonlarımızda da yine 1 güne mahsus yüzde 7 indirimli benzin ve mazot sattık" diye konuştu.

Ankarada ilk FULL İstasyonu Açılışı {%25 İndirim}

Ankarada ilk FULL İstasyonu Açılışı {%25 İndirim}

• eyvah diyorum
  • Arkadaslar gidip benzin alanlar buraya yogunluk durumunu yazabilir mi. Ona gore aksam bende gitmeyi dusunuyorum
  • fake haberdi heralde yoksa şimdiye izdiham olmalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ujkdhtyfhed -- 1 Mart 2011; 12:19:59 >
  • ben gıdecem bırazdan bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mnr980

ben gıdecem bırazdan bakalım

post bekliyorum hocam iş yerim yakında
  • 11:30 gibi gittim, yarım saat istasyonun içinde bekledim. 12:10 gibi de aldım. Verdikleri fişe göre 3,05TL/Lt'den almışım. Depoyu FULL ile fulledim..

Personel, telaşlı bir gün olmasına rağmen baya güleryüzlü. Seyyar POS cihazlarıyla gayet seri bi şekilde satış yapıyorlar. İmkanı olan değerlendirsin..
  • 14 gibi istasyondaydım 20 dk bekledim
    2.68'den 35 lt euro dizel aldım

• bugün arkadaşımla 11.40 gibi gittik, 20-30 arabalık kuyruk vardı,dersimiz olduğundan beklemeyedik.akşam 5 gibi gittik yarım saatten daha az bekleyerek aldık.istasyonda müzik falan çalıyordu,marketlerdeki kampanyalar gibi. hizmet de güzel. sol şeritten gelip direkt girenleri polis devam et diyerek sokmadı. kuyruk oldu ama izdiham olmadı. 24:00'e kadar sürüyor. bilgilerinize..
  • aradım ıstasyonu faks baglandı elvankentten gıtcegım inş burdan oraya haybeye gıtmem bır depoda 50 tl ıyı para bı sansımı deneyım bakalım
  • Arkadaslar su an siradayim, insallah sira gelir 12den once :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: replastone

Arkadaslar su an siradayim, insallah sira gelir 12den once :)

hocam sana sıra gelmedi heralde, ben fırsat bulamadım kaçırdım
  • dün 17.00 civarında sıraya girdim 17.20 de falan benzini almış çıkıyordum
    ilk defa bu depo fullettim çok enteresan bir duyguymuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: suicide

dün 17.00 civarında sıraya girdim 17.20 de falan benzini almış çıkıyordum
    ilk defa bu depo fullettim çok enteresan bir duyguymuş

Ben de yaşamak isterdim yarım saat önce konya yolunda opete 60 tl bayıldım
  • ben de 4küsürden dolduralı 100 km olmadı. değmez diye düşündüm, hırsımı arkadaşın arabasından çıkardım benzin lpg fullettik:))
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.