Şimdi Ara

Ankarada ilk FULL İstasyonu Açılışı {%25 İndirim} (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
66
Cevap
0
Favori
4.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    kayseri de benzin 4.07
    17 kuruş kimin cebine gidiyor bayinin
  • açılış 2 mart mı yoksa salı günümü
  • quote:

Orijinalden alıntı: guvenmat

nette 3.90 yazıyor litre fiyatına
    kayseri de benzin 4.07

ne yapsın bayi kazanmasınmı hocam?Adam evine ekmek götürmesin mi?Bunun istasyon kirası var elektiriği suyu çalışanının maaşı sigortası var vergisi var..Yüksek olan birilerinin atıp tuttuğu gibi bayi karı değil vergi.Litre basına 2 tl vergi veriyoruz asıl ona

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zugasi_berepe -- 26 Şubat 2011; 18:33:08 >
  • Suyu dayanmamışlardır inşallah
  • ben firsat buldukca aliyorumda acilis izdihaminda sirada yakilan yakitin karinizi dusurecegi kanaatindeyim. FULL'den memnunum sanirim bu firmanin kampanyasini Otomobil Genel'de ilk ben duyurmustum

http://forum.donanimhaber.com/m_43622805/mpage_1/f_/key_//tm.htm#43622805

Simdi insanlar takip etmeye basladi, takdire sayan bir yukselis
  • quote:

Orijinalden alıntı: zugasi_berepe

quote:

kayseri de benzin 4.07

ne yapsın bayi kazanmasınmı hocam?Adam evine ekmek götürmesin mi?Bunun istasyon kirası var elektiriği suyu çalışanının maaşı sigortası var vergisi var..Yüksek olan birilerinin atıp tuttuğu gibi bayi karı değil vergi.Litre basına 2 tl vergi veriyoruz asıl ona

benzinlik kar etmesin demiyorum tabiki etsin ama biri 3.90 a satarken diğeri 4.07 ye satıyor
    vergiye dünden

• quote:

kayseri de benzin 4.07

Full'ün ucuz satabilmesinin nedeni bayilik vermemesi tüm istasyonlar kendilerine ait bu nedenle bayi karı olan %7'lik dilimi almayıp ucuza satıyorlar.Yani dağıtıcı olarak bir zararları olmuyor bu işten bayilik verseler fiyatlar diğer firmalarla aynı olur.Umarım vermezler kendi istasyonlarını açmaya devam ederler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: canvarol

14 Şubatta %14 indirim yapmışlardı 95 oktan 3.40 tl idi. Eurodizel 2.94 tl idi. Kuyruk olmuştu istasyon önünde. 140 tl ye 41 litre benzin almak çok mutlu etmişti beni.

Aynen.Ben de o gün gittim 120'ye depoyu doldurdum resmen..
  • Gidenlerden haber var mı? Hala gelebilen yok mu
  • yanlış bılgı var sanırım arkadaşlar bugun yolun karsısından gectım ıstasyon acılmış yuzde 25 degıl yuzde 7 ındırım var elamanın bırı elınde afişi sallıyordu yolun ortasında %7 yazıyordu
  • nerde açılan yer neresi acaba ? adres yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: fastforyou

yanlış bılgı var sanırım arkadaşlar bugun yolun karsısından gectım ıstasyon acılmış yuzde 25 degıl yuzde 7 ındırım var elamanın bırı elınde afişi sallıyordu yolun ortasında %7 yazıyordu

2 martta açılıyor demiş konuyu açan arkadaş bugünden nasıl gördünüz açılmayan istasyonu?

Sitesine baktım daha Ankara da hiç full istasyonu yok Ankara da olduğunuza eminmisiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canvarol -- 26 Şubat 2011; 21:46:48 >
  • Kimse zararina satis yapmaz arkadaslar. O istasyonda kuyruk olacak, binlerce litre akaryakit satilacak. Buna zarar mi dayanir?

Full sayesinde dagitici/bayilerin ne kadar kar ettiklerini sonunda bu millet anlayacak.
  • quote:

quote:

yanlış bılgı var sanırım arkadaşlar bugun yolun karsısından gectım ıstasyon acılmış yuzde 25 degıl yuzde 7 ındırım var elamanın bırı elınde afişi sallıyordu yolun ortasında %7 yazıyordu

2 martta açılıyor demiş konuyu açan arkadaş bugünden nasıl gördünüz açılmayan istasyonu?

Sitesine baktım daha Ankara da hiç full istasyonu yok Ankara da olduğunuza eminmisiniz?

komık oldugunu sanıyorsun sanırım ,ben elvankentte oturuyorum sen nerdesın bılmıyorum ama varsa araban ulustan duz devam et ankamala dogru kor degılsen sende gorursun acılmayan ıstasyonu sarı kıyafet gıyddırmısler elamana elınde %7 ındırım sallıyor,yolu dusun olursa zaten gorup burayada yazar sende abuk subuk yorumunla kalırsın

• İstasyon açık ve şuanda faaliyette, bugün önünden geçtim. Şuan için %7 indirimle satış yapıyorlar. Şirket açılış yapma bahanesiyle %25 indirimli akaryakıt satıp reklamını yapacak. Başlığı açtım, istedim ki haberdar olup faydalanın, hatta adresi açık yazıp harita ekledim ama hala adresi soranlar ve dalga geçenler var..

Almak isteyen aldı haberi, alamayanlara yapacak bişeyimiz yok..

Başlığı güncelliyorum. 1 Mart Salı günü olacakmış indirim..
  • quote:

quote:

quote:

komık oldugunu sanıyorsun sanırım ,ben elvankentte oturuyorum sen nerdesın bılmıyorum ama varsa araban ulustan duz devam et ankamala dogru kor degılsen sende gorursun acılmayan ıstasyonu sarı kıyafet gıyddırmısler elamana elınde %7 ındırım sallıyor,yolu dusun olursa zaten gorup burayada yazar sende abuk subuk yorumunla kalırsın

Zekalısın ama kullanmıyorsun.

Araştırdım şimdi hizmet vermeye başlamış ama daha resmi açılışı yapılmamış çarşamba ya da perşembe resmi açılış yapılacakmış ve %25 indirim ozaman uygulanacakmış.

• o zaman tüm ankara hücummm
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeQuiLaS

İstasyon açık ve şuanda faaliyette, bugün önünden geçtim. Şuan için %7 indirimle satış yapıyorlar. Şirket açılış yapma bahanesiyle %25 indirimli akaryakıt satıp reklamını yapacak. Başlığı açtım, istedim ki haberdar olup faydalanın, hatta adresi açık yazıp harita ekledim ama hala adresi soranlar ve dalga geçenler var..

Almak isteyen aldı haberi, alamayanlara yapacak bişeyimiz yok..

Başlığı güncelliyorum. 1 Mart Salı günü olacakmış indirim..

• quote:

quote:

quote:

quote:

Zekalısın ama kullanmıyorsun.

Araştırdım şimdi hizmet vermeye başlamış ama daha resmi açılışı yapılmamış çarşamba ya da perşembe resmi açılış yapılacakmış ve %25 indirim ozaman uygulanacakmış.

senınde pek kullanabıldıgın solenemez
    adam gıbı araştırıp ole yazsaydın
    ben sana resmı acılıs yapılmıs veya yapılmamıs demedım ıstasyon falıyette ve %7 ındırımde şuan dedım

• Arkadaşlar doğru söylüyor ben dün akşam fuara giderken geçtim önünden..Şuan zaten tüm bayilerinde yaptığı gibi %7 indirimle veriyor açılış günü ki aslında açılış denmez bir nevi reklam günü o gün 25 indirim var
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.