Şimdi Ara

Ankarada iphone 5s cihazi hangi servise vermeliyim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar vodafonedan alinma , garantisi devam eden iphone 5 s cihazimi ciddi batarya problemi yasadigim icin servise vermeyi dusunuyorum. Daha once hic iphone teknik servis deneyimim olmadigi icin bu konu hakkinda en ufak bir bilgim yok.
    Cihazi ankarada hangi servise verebilirim, ortalama kac gunde teslim alirim, cihaz pil degisimi mi yoksa direkt degisim mi olur gibi konularda ozellikle ankarada teknik servis tecrubesi yasamis arkadaslar yardimci olabilirse cok sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bireysel bilişim.
  • Ben geçen hafta pazartesi apple destekten söylenen bireysel bilişime elden teslim ettim ve cuma günü aldım.

Sorunuma gelecek olursak telefonun bataryası kendi kendine bitiyor, restore işlemi yaptım, uçak moduna aldım, yedeksiz kullandım fakat değişen birşey yoktu en son bireysele verdim. Cuma günü aradılar ve telefonun bataryası %90 ve belirtilen şarj ve ısınma problemi tespit edilemedi, testlerden başarıyla geçti diye kağıt verdiler. Ayrıca bireyselden hiç memnun kalmadım, bir tane bayan koymuşlar cihazı teslim alan fakat bilgili biri değil. Şuan sorunlarım devam ediyor napıcağımı şaşırdım. Bimekste 999 tl ye düşecekmiş 5s, bunu 2. el olarak satıp ordan yenisini bile almayı düşünüyorum. O derece bıktırdı, sabah uyandığımda şarj bitmiş oluyor. %100 den %0 a hiç kullanım olmadan 10-12 saatte düşüyor ve kapanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerkanYazgan. -- 23 Aralık 2015; 18:06:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SerkanYazgan.

Ben geçen hafta pazartesi apple destekten söylenen bireysel bilişime elden teslim ettim ve cuma günü aldım.

Sorunuma gelecek olursak telefonun bataryası kendi kendine bitiyor, restore işlemi yaptım, uçak moduna aldım, yedeksiz kullandım fakat değişen birşey yoktu en son bireysele verdim. Cuma günü aradılar ve telefonun bataryası %90 ve belirtilen şarj ve ısınma problemi tespit edilemedi, testlerden başarıyla geçti diye kağıt verdiler. Ayrıca bireyselden hiç memnun kalmadım, bir tane bayan koymuşlar cihazı teslim alan fakat bilgili biri değil. Şuan sorunlarım devam ediyor napıcağımı şaşırdım. Bimekste 999 tl ye düşecekmiş 5s, bunu 2. el olarak satıp ordan yenisini bile almayı düşünüyorum. O derece bıktırdı, sabah uyandığımda şarj bitmiş oluyor. %100 den %0 a hiç kullanım olmadan 10-12 saatte düşüyor ve kapanıyor.

Hocam sanirim ben de ayni dertten muzdaribim. Gece telefonu %100 birakiyorum sabah kalktigimda %30 lara dusuyor , hatta eger cok uyursam sabah kalktigimda kapanmis olarak bile bulabiliyorum. Dediginiz yere goturursem muhtemelen ben de ayni cevapla karsilasacagim. Yokmudur bunun bir cozumu ? Ankarada baska yetkili varmidir bildiginiz ?

• Servis var başarı servis ,lydia servis gibi fakat adamların yaptıkları birşey yok. Ankaraya bu aralar birdaha gelicem ve telefonu %100 yapıp verip açık dursun diyeceğim. Alarm kurup yatamıyorum yok böyle birşey.
  • SerkanYazgan. kullanıcısına yanıt
    Tekrar bilgilendirme bekliyorum hocam, bu aralar telefon lazim oldugu icin malesef benim servise verme olayi yilbasindan sonraya sarkacak. Eger siz benden once tekrar servise verirseniz guzel haberlerinizi bekliyorum, iyi gunler.

• Tamamdır hocam bilgilendirme yaparım, telefondan soğudum elime alasım gelmiyor yeminle. %100 den 2 saatte %80 e indi dışarı çıkıcam diye tekrar şarja taktım. 5 dk kullanım süresi gösteriyor:) Ya sabırr..
    Var mi hocam bi gelisme ?

• Hayır hocam daha gidemedim Ankaraya. Sınava girmiştim mülakat tarihlerinin açıklanmasını bekliyorum. Sizde varmı bir gelişme?
    Pomem sinavi mi

Hocam yedek telefonum olmadigi icin malesef veremedim ben de. Verdigim zaman konuyu guncellicem , haberdar ederim.

• Ben başarıya vermiştm appleın yönlendirmesiyle, yatıklar bşey yok direk istanbula gönddriyorlar. Burada apple ürünlerinin onarımınıyapamıyoruz istanbula ana servise gönderiyouz (muhtemelen appleın kendine) demişlerdi. bir hafta da da telefonu değişip gelmişti yenisi. ben memnun kalmıştım özetle. ama servis bu ne olacağı belli olmaz, ayarları yok.
  • Başarı.

• quote:

Orijinalden alıntı: fotoburak

Pomem sinavi mi

hayır hocam yargıtayı bekliyorum :) Cepa lydia ya vermeyi düşünüyorum gittiğimde.
    Var mı bi gelişme hocam :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.