Şimdi Ara

Ankarada iyi bir ingilizce kursu var mı ? Kursa giden arkadaşlar tavsiyeleriniz nelerdir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • temel ingilizce öğrenmek istiyorum gerçekten ciddi bir kursa giden var mı ? öyle sürücü kursundan bozma kurs olmasın, kursa giden arkadaşlar tavsiyeleriniz nelerdir ?

ingilizce için biriktirdiğim 3000 ytl civarı param var boşa vermek istemiyorum, ingilizce düzeyim sıfır ileride uzmanlık sınavlarına da gireceğim, hem ingilizce öğrenmek hemde sınav için bana uygun hangi seviye artık neyse bilmiyorum yardımlarınızı bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leone_510 -- 31 Aralık 2007; 0:35:39 >

• sakaryada var bir tane bizim arkadaş gidiyor kent sanırım ismi sakaryada heykelin alt tarafındaki çiçekçilerin sağındaki iş hanında (tarif pek iyi olmadı ama) kursta türkçe konuşulmuyor ve yabancı öğretmenlerle falan çalışıyorlar
  • Genellikle tömer falan derler ama sakın gitme..! nedenini sana açıklıyorum.

Ben şu anda ingilterede dil kursuna gidiyorum Kızılaydaki prestige englıshe gitmiştim orada pre-intermadiate seviyesine gelip bırakmıştımyani 3. kur diyebiliriz.İngiltereye gittiğim zaman kesin intermadiate seviyesinden başlarım diye planlıyorken yapılan testlerde seviyem elementary çıktı ben bu duruma çok şaşırmıştım benden sonra bir arkadaş geldi ingiltereye şu anda ev arkadaşım tömerde 12. kuru bitirmiş (benim bildiğim 11 kur var ama) dedimki seviyen max intermadiate çıkacaktır elemanın seviyesi elementery şu anda

Yani burdan çıkartacağımız sonuç tömer 12. kuru bitirtiyor sertifikayı veriyor ama yurt dışında nedense seviye 2. kur çıkıyor...PRESTİGE ENGLISH i tavsiye ederim sana hem güzel bir çalışma ortamı var hem hocalar iyi hemde sıralar masalar tertemiz yepyeni gıcır gıcır...En üst katındada mütiş manzara varOrda upper seviyesine geldinmi sana yetecektir

• quote:

Orjinalden alıntı: ae_

sakaryada var bir tane bizim arkadaş gidiyor kent sanırım ismi sakaryada heykelin alt tarafındaki çiçekçilerin sağındaki iş hanında (tarif pek iyi olmadı ama) kursta türkçe konuşulmuyor ve yabancı öğretmenlerle falan çalışıyorlar

Arkadaşım o dediğin yeri biliyorum ancak oraya gidebilmek için yani benim düşüncem en az seviye 3 olmak gerekiyor.Yoksa millet konuşur sen aval aval bakarsınbide ne kadar prensipli olabilrlerki?(ingilizce konuşma açısından)olay çalışmada ve kelime ezberlemede bitiyor...
  • @Leone_510

Eğer karacan prestige englıshe gidecek olursan sana oxfordun kitaplarını aldıracaklardır rezalet bir kitap ama yazar çizersin işde

Çalışman için cambridge'nin basic grammer in use kitabını öneririm...hergün bu kitaptan 1 konu işlesen (kendi başına)kursa gitmene bile gerek kalmaz çünkü inanılmaz bir kitapfotoğrafınıda aşşağıya ekliyorum.

Ankarada iyi bir ingilizce kursu var mı ? Kursa giden arkadaşlar tavsiyeleriniz nelerdir

• benim bir arkadaşda demişti kursta türkçe konuşulmuyor diye bunun gittiği global ingilizce imiş..

'' ae_'' peki sizin dediğiniz kursun adı nedir ?

yok tömere gitmiycem, prestige yazdım bu hafta içi bakacağım

yada birde sınıflarda geyik olsun istemiyorum herkesin ciddi olarak dersine çalıştığı bir ortam olsa çok süper olur, ben kurların tamamına gideceğim peki upper intermediate son seviyemidir ? kurs ve benim çalışmamla ciddi anlamda ingilizce düzeyim gelişebilir mi ? Ünv okuyan birçok arkadaşım 1 yıl hazırlık görmelerine rağmen son sınıfa gelince hiç bişey bilmiyorlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: japon dostu

quote:

Orjinalden alıntı: ae_

sakaryada var bir tane bizim arkadaş gidiyor kent sanırım ismi sakaryada heykelin alt tarafındaki çiçekçilerin sağındaki iş hanında (tarif pek iyi olmadı ama) kursta türkçe konuşulmuyor ve yabancı öğretmenlerle falan çalışıyorlar

Arkadaşım o dediğin yeri biliyorum ancak oraya gidebilmek için yani benim düşüncem en az seviye 3 olmak gerekiyor.Yoksa millet konuşur sen aval aval bakarsınbide ne kadar prensipli olabilrlerki?(ingilizce konuşma açısından)olay çalışmada ve kelime ezberlemede bitiyor...

yok ya bizim arkadaş direk beginner olarak gitti ve konuşmalarını tabiki onlara göre ayarlıyorlarmış hatta bazen tenefüslerde aralarında Türkçe konuşmalarına da izin veriyorlarmış başlangıçta. arkadaşım şimdi çok memnun dediğim gibi öyle bir zorlanması falan olmadı.

edit: @Leone_510 ismi "kent" olması lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ae_ -- 31 Aralık 2007; 0:55:11 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Karacan prestige ile PRESTIGE ENGLISH aynı kurs mu ? Ben gazide okuyorum arada bir global ingilizce stand kuruyor bilen var mı nasıl orası

japon dostu sağoll dostum ilgilenen tüm arkadaşlara teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leone_510 -- 31 Aralık 2007; 1:02:00 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Leone_510

Karacan prestige ile PRESTIGE ENGLISH aynı kurs mu ? Ben gazide okuyorum arada bir global ingilizce stand kuruyor bilen var mı nasıl orası

japon dostu sağoll dostum ilgilenen tüm arkadaşlara teşekkür ederim

evet dostum kızılayda Karacan prestige englısh zaranın orda...

zaranın önüne gidip sorarsan herkez tarif eder

• Ankara Prestige English kızılay şubesine yazıldım.Kesinlikle uzak durun diyorum paranızı boşa vermeyin.
    Evet Rıdvan ve Suat Hoca zamanları iyiymiş zaten şimdiki hocalarda sürekli onların ismini veriyor. Fakat şu anda hocalar vasat. (bir kaç hoca değiştirdim)
    Özellikle Gökhan Hoca adam 3 ay boyunca oturduğu yerden esneye esneye ders anlatmaya çalıştı
    ve toplamda tahtaya 4 5 kelime yazmıştır. Zamanınızı boşa harccamayın derim.
  • 8 yıl geçmiş..
    Üniv.bitti, evlendik,çoluk çocuk oldu..

Bu arada prestige gitmiştim :D başarılıydı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.