Şimdi Ara

Yurt dışında düzgün, ücretsiz, eğitimi iyi üniversite bilen var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu an hali hazırda üniversitedeyim ama tadı tuzu yok. Almanya’dakiler mantıklı ama b2 almanca istiyor, bir daha herhangi bir dilde hazırlık okumam. IELTS skorum 6.5 önümüzdeki aylarda 2 kez daha gireceğim 7 alırım muhtemelen. Bu işlerden anlayan var mı, gitmek mantıklı mı?

• konuyu açanın sen olduğunu görmüyorum, anonim yazıyor. ayrıca ben sana saldırmıyorum, sen bana saçma sapan cevaplar verdiğin için ben de sana saçma sapan cevaplar veriyorum. yoksa ben kimseye saldırmam, zaten 5 küsür yıldır forumda yardım isteyen herkese yardım ederim. ama artis artis tavırlar görünce tepemin tası atıyor. yoksa sen yardım istesen, benim de elimden yardım gelse etmeye çalışırım. ama öyle orda burda yok sen benim kapasitemde değilsin, yok mezun olduğum bölüme laf etmeler (ki laf et umrumda değil ama bana laf etmek için laf ediyorsun) gibi tavırlar sinirimi bozuyor.

madem soruna cevap istiyorsun, almanyada yüksek lisans yapmak çok kolay bişey, fakat bloke hesap mevzusunu halledebilecek finansal kapasiten varsa. b2 almanca dışardan görüldüğü gibi kolay bişey değil, almanca ingilizce gibi değildir, her kur arasında eşit olmayan bir yükselme vardır. a1 = 1/2 a2 = 1/6 b1 = 1/24 b2 = 1/60 c1 gibi düşünebilirsin. genel olarak alman ünileri amerika, ingiltere ya da isviçre gibi akademik değil, piyasa mühendisi yetiştirir. bunlara istisna TU9 okullarıdır, bu okullar kalifiye enstitü araştırmacısı ya da akademisyen yetiştirir. hedefin hangisiyse ona göre hareket etmen lazım. ülke olarak ise almanya diğer avrupa ülkelerine benzemez, her eyaletin hatta her şehrin kendine özel dinamikleri vardır. münih, hamburg, bremen gibi şehirler gelişmiş insan profiline sahiptir ama pahalıdır. berlin çok kozmopolittir, neukölln gibi hipster yerleri de vardır kreuzberg gibi b*k çukurları da vardır. ruhr bölgesi çok kalabalıktır, her yerde sanayi vardır. rhein bölgesi daha çok gençlerin yaşadığı hareketli bir yerdir.

• Var da
    Ctisi kabul etmiyorlar maalesef

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iüc ee kabul ediliyor mu  

• Şuan lego hesabını kullanıyon
    Yanlış oldu

• Pyuahahahah
    B2 ingilizceyle yurtdışında okuma peşinde adam

• Muhtemelen o arkadaş şu an 1 üst katımda derste xD

• seni almazlar bra

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yok hocam kulup zirvaligindan dolayi d binasindaydim da su uc*beyi sal yaw 50k yapip okuldaki b*ktan egitimiyle b1 ingilizceyi bile zar zor edinen adam bizim üniye bölüme sallıyor mezun olunca da 20kya anca baslar tabi mezun olabilirse yada ZARTZURT ünisinde ie'ye geçer ve ceo olacağını zanneder  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-26CF49346 -- 3 Kasım 2023; 17:57:4 >
  • Hazırlıkta mısnı bölümde mi

• aynen ben de o postu atarken kulüp saçmalığındaydım.

Ben bi ara bunlar yüzünden başka yere geçmeyi düşünüyordum ama araştırdıkça insanlarla konuştukça bölüm içime tamamen sindi. Amma ve lakin parayla giremeyecek tipler gelip abuk subuk konuşuyor, bloklamak en mantıklısı.

• hoppel kullanıcısına yanıt

hazırlıktayız knk bölümde de mi club var 

• Torino var. Zaten tr'de ne kadar üniversite sınavında batırmış kolejli bebe varsa (izmir amerikan koleji bu konuda bayrak taşıyıcı) bunun lise-1 düzeyi sınavına girip burada okumaya gidiyor. Bunun üzerine sanki sen istemişsin de o başarmış gibi kafa açıyorlar.

Ne kadar ctis olsa bile bilkent'in öğrenci profili eminim daha iyidir. Torino da zaten gayri-resmi Türk ünisi olmuş.

Bunun haricinde polonya, bulgaristan, eskiden ukrayna, romanya gibi seçenekler vardı ama bunlar daha da kanser bir kadroya ev sahipliği yapıyor.

Ulan düşündüm de bu çapsızlar euro saçabiliyor diye Avrupa çapında bunların CV daha nitelikli oluyor. Sen istediğin kadar ulusal bilgisayar olimpiyatı, uluslararası coğrafya olimpiyatı madalyalı ol, ulusal ve uluslararası proje yarışma ödüllerin olsun, çalışıp yks 3k yap yeşilin yoksa odtü'de takılıyorsun işte.

• valla ben gelip görünce mezunlarla konuşunca daha da içime sindi.Bölümün iş olanakları ve mezunları güzel, ctis mezunu iyi yerlerde çalışan 5 6 kişiyle konuştum hepsi de bölümü övdü ve birkaç cs mezunuyla da konuştum bizim bölümdeki stajı iş olanakları övüp durdular akademi istemiyorsan csden bile iyi olabilir diyen biri de vardı ama iüc eedeki eleman gömüyor fıkra bu kadar  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-26CF49346 -- 3 Kasım 2023; 18:16:24 >
  • Chekitche sordum tam burslu 15 tane falan ctis var tanışmışızdır belki diye

• nickolangelo kullanıcısına yanıt

öyle zırto üniversitelerine gitmem. epfl, eth falan başvurcam alırlarsa ne ala almazlarsa bilkent'ten dewam.

• Bu okullar da zaten programcı gelsin de lisans tamamlama eğitimi verelim diye dört gözle bekliyorlar

• losersın ve hep öyle kalacaksın :D

• Bana biraz daha laf yetiştirirken üzülerek söylüyorum ki bu sene de hazırlıkta sınıfta kalabilirsin

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.