Şimdi Ara

ankarada kalıcak yer ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ankarada kızılay civarlarında ucuza pansiyon yada otel tarzı temiz ve güvenilir bi yer bileniniz var mı 1 yada 2 gece kalmam gerekiyo acil yardım lütfen

• Otel evren
  • nerdedir bu ve fiyat hakkında bilgin varmı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: alk0ew

nerdedir bu ve fiyat hakkında bilgin varmı ?

aydınlıkevler kavsağındadır ve fiyatı gayet uygundur
  • fazla bilmediğim için valla :) kızılaydan ulaşımı nasıl sağlarız uzakmıdır..ortalama fiyat :S
  • Ulusta 5 ayda bir gidip kaldığım bi otel var

odada tv var ,koridorda banyo; günlük 20tl

kızılaya metro vs ile gidersin
  • ulus biraz sakat diyolar gerçeklik oranı nedir ne gibi sakatlık olurki :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tuzla nasıl bir yer?
    7 yıl önce açıldı
    Maltepe nasıl bir yer?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kızılay'da Kumrular üzerinde 1-2 tane otel var. Ama ikisi de fuhuş üzerine. (Rus üzerine desem daha doğru olur) Yani fiyatları uçuk olabilir. Koleje doğru giderken de 2 tane otel görmüştüm. Birisi 4 yıldızlı, diğeri 3 yıldızlıya benziyordu. Onlar güzel gibiydi. Bunlardan başka da görmedim zaten. (Kızılay'da oturuyorum)

Aslında Kızılay'da otel bulmak yerine, metro güzergahında olan herhangi bir semtteki otellerde kalabilirsiniz. Metroya atladıktan sonra 10 dk sonra Kızılay'dasınız zaten. Hem böylece maddi açısından da rahat edersiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isimbulamadim -- 29 Haziran 2009; 1:47:41 >
  • peki etro ile ulaşabileceğim yerlerde bildiğiniz yerler varmıdır..birde ulus harbiden sakat yermiidir ne olabilirki :S bizde beyoğlu semtinde vakit geçiren insanlarız yani ne olabilirki :S :))
  • Dostum Dikmen'de polisevi var temiz bi ortam Kızılay'a otobüsle 5 dakika güvenparktan İlker otobüslerine bin önünde indirir.15-20 gibi bişey galiba ücreti..
  • bildiğimiz polisler dimi bunlar :) siviller kalabiliyo herhalde böle dediğine göre ?
  • Benim bildiğim kalabiliyo ama genede bi ara sor

http://www.ankarapmem.gov.tr

(0 312) 482 87 72
  • sadece meslektaşları kalabiliyomuş :S ulusa bakıcam olmadı yada herhangi bi yer
  • ankarada iki kişi 80 e kaldığım yer var..harika bı otel..kolibanın yanında kızılayda..
  • tek kişilik fiyatlardan haberin varmı acaba
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.