Bildirim
ankarada kalıcak yer ?
Orret Home Dijital Mutfak Terazisi, Paslanmaz Çelik Yüzeyli Hassas Tartı, Dara İşlevi, LCD Ekran,Piller Dahil 5 Birim Dönüştürme, Otomatik Kapanma Özellikli, 5 kg Kapasite : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/Orret-Home-Paslanmaz-D%C3%B6n%C3%BC%C5%9Ft%C3%BCrme-%C3%96zellikli/dp/B0D62XF3SC/ref=zg_m_mg_g_56453957031_m_sccl_2/262-9977704-9917659?psc=1
20 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Otel evren -
nerdedir bu ve fiyat hakkında bilgin varmı ? -
quote:
Orjinalden alıntı: alk0ew
nerdedir bu ve fiyat hakkında bilgin varmı ?
aydınlıkevler kavsağındadır ve fiyatı gayet uygundur -
fazla bilmediğim için valla :) kızılaydan ulaşımı nasıl sağlarız uzakmıdır..ortalama fiyat :S -
Ulusta 5 ayda bir gidip kaldığım bi otel var
odada tv var ,koridorda banyo; günlük 20tl
kızılaya metro vs ile gidersin -
ulus biraz sakat diyolar gerçeklik oranı nedir ne gibi sakatlık olurki :D -
Kızılay'da Kumrular üzerinde 1-2 tane otel var. Ama ikisi de fuhuş üzerine. (Rus üzerine desem daha doğru olur) Yani fiyatları uçuk olabilir. Koleje doğru giderken de 2 tane otel görmüştüm. Birisi 4 yıldızlı, diğeri 3 yıldızlıya benziyordu. Onlar güzel gibiydi. Bunlardan başka da görmedim zaten. (Kızılay'da oturuyorum)
Aslında Kızılay'da otel bulmak yerine, metro güzergahında olan herhangi bir semtteki otellerde kalabilirsiniz. Metroya atladıktan sonra 10 dk sonra Kızılay'dasınız zaten. Hem böylece maddi açısından da rahat edersiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isimbulamadim -- 29 Haziran 2009; 1:47:41 > -
peki etro ile ulaşabileceğim yerlerde bildiğiniz yerler varmıdır..birde ulus harbiden sakat yermiidir ne olabilirki :S bizde beyoğlu semtinde vakit geçiren insanlarız yani ne olabilirki :S :)) -
Dostum Dikmen'de polisevi var temiz bi ortam Kızılay'a otobüsle 5 dakika güvenparktan İlker otobüslerine bin önünde indirir.15-20 gibi bişey galiba ücreti.. -
bildiğimiz polisler dimi bunlar :) siviller kalabiliyo herhalde böle dediğine göre ? -
Benim bildiğim kalabiliyo ama genede bi ara sor
http://www.ankarapmem.gov.tr
(0 312) 482 87 72 -
sadece meslektaşları kalabiliyomuş :S ulusa bakıcam olmadı yada herhangi bi yer -
ankarada iki kişi 80 e kaldığım yer var..harika bı otel..kolibanın yanında kızılayda.. -
tek kişilik fiyatlardan haberin varmı acaba
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X