Şimdi Ara

Kalacak yer bulamadım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
1.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y4Ş4R -- 17 Eylül 2024; 12:46:42 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Hangi üniversiteyi kazandınız yardımcı olabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu dışına "İzmir'de ev arkadaşı kabul edecek var mı" gibi bir konu aç.Mutlaka birileri çıkar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Facebook ege üni ev arkadaşı arayanlar tarzı grupları takip et.
    Ayrıca apart daireler bulabilirsin daha uygun fiyata. Yurtlar ateş pahasi valla.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up

• Türkiye simülasyonuna hoş geldiniz
  • Hocam instagramda üniversite sayfalarında onlarca ev arayan görüyorum.

Bence izmirde sizin üniversitenin ve yakın başka tüm üniversitelerin sayfasına mesaj atın durumunuzu yayınlasınlar belki ulaşan olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Maltepe nasıl bir yer?
    13 yıl önce açıldı
    Tuzla nasıl bir yer?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cobbler

Hocam instagramda üniversite sayfalarında onlarca ev arayan görüyorum.

Bence izmirde sizin üniversitenin ve yakın başka tüm üniversitelerin sayfasına mesaj atın durumunuzu yayınlasınlar belki ulaşan olur.
    Hocam o da sıkıntı işte. Adam gidicek birilerinin yanına hırlı mı hırsız mı ne olduğu belli değil. Bence büyük cesaret.
  • RemyDeGourmont R kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle öyle. Ben mesela yapamazdım sanırım öyle bir şey. En azından hiç bilmediğim biri ile.

Ama ortada o kadar çalışılıp kazanılan üniversite var. Kimse emeğinin boşa gitmesini de istemez yani. Keşke her üniversite öğrencisi için yurt kontenjanı olsa da insanalar rahat rahat istediği şehire gidebilse.

Konu sahibi arkadaşa sabır diliyorum. Çok zor olmalı seçenekleri düşünmek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cobbler -- 5 Eylül 2019; 23:51:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cobbler

Kesinlikle öyle. Ben mesela yapamazdım sanırım öyle bir şey. En azından hiç bilmediğim biri ile.

Ama ortada o kadar çalışılıp kazanılan üniversite var. Kimse emeğinin boşa gitmesini de istemez yani. Keşke her üniversite öğrencisi için yurt kontenjanı olsa da insanalar rahat rahat istediği şehire gidebilse.

Konu sahibi arkadaşa sabır diliyorum. Çok zor olmalı seçenekleri düşünmek.
    Öyle hocam cidden. Benim okul da 23'ünde açılıyor benim 17 falan gibi yerleşmem lazım 11 gün kaldı ama hala yer,yurt bulamadım. KYK çıkmadı özeller desen en kötüsü 700'den falan başlıyor büyük şehir çünkü. Eve çıkayım desen hepten kafadan 5k içeridesin depozito , eşya , kira falan. Olmadı ben de misafirhane düşünürüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RemyDeGourmont -- 6 Eylül 2019; 12:7:57 >

• Çadir al parkta yat yer bulana kadar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.