Şimdi Ara

ANKARADA Okullar Tatil Edildi TATİL İPTALL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.hurriyet.com.tr/gundem/10636405.asp

hürriyetin haberine göre ankara tatil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samcassellsamet -- 24 Aralık 2008; 14:15:21 >

• Yarın mı?
  • Allahım Ne Olur İstanbuldada Tatil Olsun Ya Ne Ballısınız
  • kayseridede yogun bir kar yağışı var bakalım ne olacak :D
  • yaw ben bugün gittim okula ?? Yarın mı acaba ? (yarınsa süper )
  • ankarada ge 11 den bu yana yağıyor şimdi hala devam ediyor yollar karlı olmasa bile dışarıda hava -3 derece
  • quote:

Orjinalden alıntı: samcassellsamet

ankarada ge 11 den bu yana yağıyor şimdi hala devam ediyor yollar karlı olmasa bile dışarıda hava -3 derece

Kesin mi bu Haber ++ Yarın mı Tatil?
  • bizde istanbulda inek gibi bekliyoruz birşey olduğu yok gerçi bizim okula çığ düşse tatil olmuyor ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noir Désir -- 24 Aralık 2008; 13:51:24 >
  • Sadece ilk ve orta dereceliyse yaramaz yapacaksanız ünileri de yapın taa beytepeye gidiyoruz gerçi bizim okul da yapmaz ama bi tarafımız donuyo giderken afedersin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joedumars -- 24 Aralık 2008; 13:54:57 >
  • öğleden sonra tatil etmişlerdir herhalde, buna dayanarak yarın gitmemezlik yapıp sonra söylenmeyin, yeni haberi bekleyin
  • ulan bir eskişehirde yağmıyor bir de şöyle soğuk böyle soğuk diyorlardı göremedik bir soğuğunu
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gianfranco

Sadece ilk ve orta dereceliyse yaramaz yapacaksanız ünileri de yapın taa beytepeye gidiyoruz gerçi bizim okul da yapmaz ama bi tarafımız donuyo giderken afedersin

oo hocam hacettepeye mi gidiyorsun bildiğim kadarıyla orası dağ gibi bir yere kurulu yani beytepe kampüsü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noir Désir -- 24 Aralık 2008; 14:04:41 >
  • ARKADAŞLAR TATİL İPTALL
  • quote:

Orjinalden alıntı: samcassellsamet

ARKADAŞLAR TATİL İPTALL

Nasıl oluyo nereden anladın?
  • arkadas galiba meclisde görevli

Ankara tatil

vazgeçtim

Tatil iptal

• hürriyet son dakika haberininde görünmüyor ama linki kaydettim ama direk son daikada görünmüyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: hashus1099

ulan bir eskişehirde yağmıyor bir de şöyle soğuk böyle soğuk diyorlardı göremedik bir soğuğunu

Görücen sen bi 15 gün sonra soğuğu
    Sokakta mp3 çalarım çalışmıyodu be donuyodu
  • quote:

Orjinalden alıntı: daywalker148

quote:

Orjinalden alıntı: hashus1099

ulan bir eskişehirde yağmıyor bir de şöyle soğuk böyle soğuk diyorlardı göremedik bir soğuğunu

Görücen sen bi 15 gün sonra soğuğu
    Sokakta mp3 çalarım çalışmıyodu be donuyodu

antifriz kullan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.