Şimdi Ara

ANKARADA OPEL İYİ OPEL USTASI (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
2
Favori
46.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • vectra c baskı balata ve bujileri değiştirdik. opel garage ankara (şaşmazda) çok memnun kaldık.. fiyatta mükemmeldii
  • Ankarada düzgün dürüst adam gibi adam bir opel ustası Seçim Opel Yasin Usta .şaşmazda
  • yıldız opel bayii var ben oraya takılıyorum.
    kaliteli mekan.
    ahmet usta.
    zaten kopruden inip devam ederken görülüyor hemen sagda.
    lipedgaza gelmeden

AYNEN bende ahmet ustanın mekanına yıldız opel servisine takılıyorum
  • Merhaba Arkadaşlar 98 Vectra CD var bende de hararet göstergesinde mi sorun var yoksa hararet mi yapıyor araba yada fanın gücümü yetmiyor motoru soğutmaya anlamadım. Bu konu da bana yardımcı olabilecek bir yer biliyormusunz? Yardımcı olan arkadaşım olursa çok sevinirim.
  • Hocam biz arabayı aldık alalı buraya gideriz, servis sahibi arkadas makine mühendisi, 2001 yılında opalın servis müdürlüğünden ayrıldı, işini bilir dürüst insandır hiç sanayici tipi yoktur :)
    adresi bak burada

Türkiye'nin en büyük firma rehberi
    OTS Teknik Servis, Yenimahalle, Ankara - YellowPages.com.tr
    http://www.yellowpages.com.tr/profile/MTYzNjA5MQ==/OTS-Teknik-Servis.html

• quote:

Orijinalden alıntı: yasin90

Hocam biz arabayı aldık alalı buraya gideriz, servis sahibi arkadas makine mühendisi, 2001 yılında opalın servis müdürlüğünden ayrıldı, işini bilir dürüst insandır hiç sanayici tipi yoktur :)
    adresi bak burada

Teşekkür ederim ilginizden dolayı.... İlk fırsatta gideceğim.

Sizdeki araç ne hocam.. Ben bu arabaya her eline anahtar alana elletmek istemiyorum. onun için böyle titz davranıyorum. birde vakit yok öyle ora olmadı buraya git felan nokta atışı yapmak lazım.. uygun vakitte doğru yere gitmek için..

• quote:

Orijinalden alıntı: nfrt06

quote:

Hocam biz arabayı aldık alalı buraya gideriz, servis sahibi arkadas makine mühendisi, 2001 yılında opalın servis müdürlüğünden ayrıldı, işini bilir dürüst insandır hiç sanayici tipi yoktur :)
    adresi bak burada

Sizdeki araç ne hocam.. Ben bu arabaya her eline anahtar alana elletmek istemiyorum. onun için böyle titz davranıyorum. birde vakit yok öyle ora olmadı buraya git felan nokta atışı yapmak lazım.. uygun vakitte doğru yere gitmek için..

hocam 2000 model astra g

Şüpheniz olmasın, yapamayacak olsa direkt yapamam der

yinede tercih sizin

• quote:

quote:

quote:

adresi bak burada

hocam 2000 model astra g

Şüpheniz olmasın, yapamayacak olsa direkt yapamam der

yinede tercih sizin

Benim de asıl almak istediğim araç oydu ama evdeki hesap çarşıya uymadı daha sonra belki temiz bişey denk gelirse...

Hocam ben oraya izinli günümde gidecem ama yeri neresi acaba tarif etme şansınız varmı

Şaşmazı biliyorum ama YILDIRIM SANAYİ SİTESİNİ bilmiyorum...

• hocam istanbul yolundan giderken carrefour oradan sağa döneceksin(mercedes bayisi falan var oradan sağa dön), sağa döndüğün için carrefour solunda kalacak, ilk göbekten sola dön devam et 1 km falan, ileride solda autoking var orayı görünce sola doğru u çek hocam karşı yola geç, sağ tarafında göreceksin OTS'yi :)
  • quote:

hocam istanbul yolundan giderken carrefour oradan sağa döneceksin(mercedes bayisi falan var oradan sağa dön), sağa döndüğün için carrefour solunda kalacak, ilk göbekten sola dön devam et 1 km falan, ileride solda autoking var orayı görünce sola doğru u çek hocam karşı yola geç, sağ tarafında göreceksin OTS'yi :)

Teşekkür ederim Hocam bu tariften sonra bulamazsak ayıp :)
  • quote:

quote:

hocam istanbul yolundan giderken carrefour oradan sağa döneceksin(mercedes bayisi falan var oradan sağa dön), sağa döndüğün için carrefour solunda kalacak, ilk göbekten sola dön devam et 1 km falan, ileride solda autoking var orayı görünce sola doğru u çek hocam karşı yola geç, sağ tarafında göreceksin OTS'yi :)

estağfurullah hocam umarım bulursun

Gittiğinde direkt Efkan beyle görüş, adımı ver hocam(nickten anlaşılacığı gibi Yasin ) 2000model lacivert astrası falan var dersin yardımcı olur sana

• quote:

quote:

quote:

estağfurullah hocam umarım bulursun

Gittiğinde direkt Efkan beyle görüş, adımı ver hocam(nickten anlaşılacığı gibi Yasin ) 2000model lacivert astrası falan var dersin yardımcı olur sana

çok soru sordum ama yasin hocam elektrik işleri felan da yapılıyor mu acaba orada_? kapı kiltleri ile ilgili de bi sıkıntım varda_?

• %100 emin olmamakla birlikte kapı kilit işini yapıyor diye hatırlıyorum, sen ne problemin varsa anlat Efkan Bey'e o gerekeni yapar
  • quote:

%100 emin olmamakla birlikte kapı kilit işini yapıyor diye hatırlıyorum, sen ne problemin varsa anlat Efkan Bey'e o gerekeni yapar

Merhaba

Biraz pahalı bi işçilikleri var...
  • Hocam çok ucuz kalitesiz sanayi işçiliği yapmazlar oyüzden, çok aşırıda pahalı değildir

• quote:

Hocam çok ucuz kalitesiz sanayi işçiliği yapmazlar oyüzden, çok aşırıda pahalı değildir

:)

ortalama 3 katı fiyat çıkarttılar...

Neyse sağlık olsun bir daha giderken 2 kere düşünmek lazım....
  • quote:

quote:

Hocam çok ucuz kalitesiz sanayi işçiliği yapmazlar oyüzden, çok aşırıda pahalı değildir

:)

ortalama 3 katı fiyat çıkarttılar...

Neyse sağlık olsun bir daha giderken 2 kere düşünmek lazım....

3 katı fiyat mı???

Allah Allah, 10 yıldır gidiyorum oraya çok şaşırdım.

Ne yaptırdınız ne kadar ücret aldılar, siz ne kadar tahmin ediyordunuz??

• quote:

adresi bak burada

OPAN SERVİS fiyatları geçerli bir yer haberiniz olsun benim canım yandı

Kesinlikle fiyat araştırması yaparak gidiniz.

İyi kontrol ediniz.

• quote:

quote:

adresi bak burada

OPAN SERVİS fiyatları geçerli bir yer haberiniz olsun benim canım yandı

Kesinlikle fiyat araştırması yaparak gidiniz.

İyi kontrol ediniz.

hocam sen bir dahakine benim önerdiğim yere bir bak
    yıldız opel , ostim yıldız sanayide
    istersen tarif de ederim
    zaten mekana tamire gelen araçları görünce de gönül rahatlığıyla girersin.
    fiyat konusunda gayet makul ki ben öğretmenim oraya takılıyorum 2 yıldır gerisini sen hesapla :)

• arkadaşlar kesinlikle tavsiye etmeliyim ki 6 senelik ustam var benim ankara yeni başkent sanayi sitesinde tam olarak istanbul yolundan devam ederken şaşmaz kavşağından sağa dönüyoruz ileriden ikinci ışıklardan tekrar sağ yapıp özel bilgi hastanesi var onun önüne geliyoruz orada kime sorarsanız YÜCEHAN OPEL İ GÖSTERİRLER. adamlar gerçekten işin ehli. sahipleri yücel ve hakan usta. çözemeyecekleri iş yok. fiyat ise gerçekten normal şişirilmiş fiyat yoktur. 6 senedir vectra c aracım var biri 2003 tü digeri 2008 hiçbir şikayetim olmadı bugüne kadar.

saygılarımla..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.