selam arkadaslar. ben ankaralıyım ve Qosmio x305-q720 almak ıstıyorum. bu bılgısayarı ınternette arastırdım ama sadece ıstanbul bılısım dıye bır fırmada bulabıldım. lınkı de burda:http://www.istanbulbilisim.com.tr/Qosmio_X305-Q720-4-GB-TOSHIBA-DUNYASI,7953.html fakat bu bılgısayar bana gore netten satın almak ıcın cok pahalı ve kargoya verılmıcek kadar degerlı. bu yuzden elden almak ıstıyorum. Ankarada nerden alabılecegımı soylersenız sevınırım. Cok tesekkurler sımdıden...
Bu model Türkiye'de yok diye biliyorum.İstanbulbilişim mağazası yurtdışından getiriyor...
baska care yok burdan alıcaz yanı eger alırsak. pekı bır sorum daha olacak. bu ozlleıklerde baska marka var mı alınabılecek nerden alabılırım varsa?
istanbul bilişimi biraz araştır kafana esmenin hemen almak ..pek ii şeyler duymadım haklarında ona göre ..ankarada zannetmiyorum bulacagını ...
Hocam yalnız garantiyi Toshiba değil İstanbul Bilişim veriyor.Özellikleri de süper hocam...
evet benım edindigim izlenimlere göre garantiyi istanbulbilişim veriyor..yani birtekim spot diyebiliriz..tabii garanti şarlatı normal ...ama birçok müşterisinin itirazları var..biraz daha araştır....
istanbulbilişim de de yok bu serii.. sitelerine koymuşlar kendi,lerinde yok.. gerçi 1 hafta önce aradığımda 1-1.5 ay sonra gelebilir demişlerdi :P(asus g serisi de aynı durumda istbil de)
Sayfalarına bir sürü ürün koyup yok satıyorlar. Zevk meselesi
doların 1.70 üstüne çıktığı bu kriz ortamında bu makinayı İB dahil Türkiye ye hiç bir ithalatçı getirmez.getirsede alıcı bulamaz. Toshiba Türkiye aylardır F50 nin bile yeni serilerini kriz ve dolar kuru yüzünden ithal edemezken..zor dostum zor...Hele ki X300 serileri..
Ancak imkanı olan yurtdışından temin edebilir.. Zaten İB nin sitesinde yayınladığı o Qosmio ların bir tanesi bile ellerinde yok.gidin inanmayan showroomlarıana bakabilir.hep gazel çekiyorlar....
Yurtdışından almak daha mantıklı TR' de bir laptopa 4000-5000 tl vermek akıl kari değil. Zamanında acer ferrari 4000 tl civarındaydı ki halen öyle özellikleri ise şimdiki 1500 tllik laptoplarla hemen hemen aynı. Hatta performansda bile geri kalıyor. Demek istediğim üst seviye bir notebook alınacaksa yurt dışından alınması hem karlı hemde mantıklıdır.
aynen..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme