Şimdi Ara

Ankarada Tuhaf Sesler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
1
Favori
2.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Ankara / Etimesgut - Elvankent'te ikamet ediyorum. ve son 1 haftadır özellikle her akşam 18.00 den sabah 07.30 - 08.00 civarına kadar yüksek rezoranslı titreşim şeklinde baslı bir makina sesi gece uyutmuyor. Önce sitemizin hemen bitişiğindeki trafo binasından geldiğini sanıyordum. Taki Ankaranın enerji işlerinden sorumlu Enerjisa teknik hizmetlerini trafoya çağırana kadar. Adamlar "burda hiçbir sorun yok" dediler. "Peki nerden geliyor bu ses" dedim, "siz işitmiyormusunuz" dedim. "Evet var bi ses ama trafodan kaynaklı değil" dediler. Ve sesin uzak bir yerden geldiğini hatta metro çalışması olabileceğinden bahsettiler. Yakınlarda oturanlar Özellikle Emlak bank konutları ve Yeni yapılan Adliye çevresinde oturanlar belki bilirler dedim. Nedir bu geceleri bile bizi uyutmayan sesler. Çok merak ediyorum doğrusu.

• Bu ses metronun gidiş sesi gibi mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Boromir

Bu ses metronun gidiş sesi gibi mi ?
    Hayır daha çok yerin altında sanki bir makina dev ölçekli bir makinadan gelen sesler gibi yerin altında sanki biri çukur açıyo gibi sesler geliyo aslında yer altından emin değilim yer üstünde de olabilir ama büyük ve güçlü bir ses, çok baslı ve titreşimli ara ara kesiilip 10- 25 sn kadar aralıklarla tekrar başlıyo.
  • Haarp'ı çalıştırıyorum arada kanka malum havalar soğudu makina eskimesin durduğu yerde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark Territory

Haarp'ı çalıştırıyorum arada kanka malum havalar soğudu makina eskimesin durduğu yerde.
    Cehennem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metalwrath

Cehennem

Alıntıları Göster
    birinin böyle bi yorum yapacağını biliyodum peri 3 harf 6 harf felan .
  • quote:

Orijinalden alıntı: falcon08

Hayır daha çok yerin altında sanki bir makina dev ölçekli bir makinadan gelen sesler gibi yerin altında sanki biri çukur açıyo gibi sesler geliyo aslında yer altından emin değilim yer üstünde de olabilir ama büyük ve güçlü bir ses, çok baslı ve titreşimli ara ara kesiilip 10- 25 sn kadar aralıklarla tekrar başlıyo.

tamam işte sen çözmüşsün ne tartışıoz ki kapa konuyu kapa kapa. zaten ankarayı bırakıp geldik kocaeline. başlatacan 15 yıllk metrona.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilgisayardan gelen garip koku
    2 yıl önce açıldı
    Çok Garip Bir Klima Sorunu
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Klack

quote:

tamam işte sen çözmüşsün ne tartışıoz ki kapa konuyu kapa kapa. zaten ankarayı bırakıp geldik kocaeline. başlatacan 15 yıllk metrona.

Alıntıları Göster

Büyük mermer kesme makinalarından gelen bir ses olabilir. Bizim köyü doldururdu geceleri

• quote:

Orijinalden alıntı: Bekomu

quote:

Tartışma mı ne tartışmsı öyle birşey yok bu ses şuanda da devam ediyo ve uyuyamıyorum araştırmayada zamanım yok bilen gören varsa neyin nesiyse nezaman bitecekse buna açıklık kazandırmaya çalışıyorum bilelim en azından etrafımızda neler olup bittiğini. Elvankentte oturanlar bilir diye zanlediyorum ama daha bu bölgede oturan bu konuyu okumadı sanırım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Bekomu

quote:

Tartışma mı ne tartışmsı öyle birşey yok bu ses şuanda da devam ediyo ve uyuyamıyorum araştırmayada zamanım yok bilen gören varsa neyin nesiyse nezaman bitecekse buna açıklık kazandırmaya çalışıyorum bilelim en azından etrafımızda neler olup bittiğini. Elvankentte oturanlar bilir diye zanlediyorum ama daha bu bölgede oturan bu konuyu okumadı sanırım.

en iyisi polis yada zabıta çağırmak.

• quote:

Orijinalden alıntı: .:Power:.

Büyük mermer kesme makinalarından gelen bir ses olabilir. Bizim köyü doldururdu geceleri

olabilir mantıklı.

Polis ve Zabıta için henüz erken, daha komşulara da soracam yarın nedir bu ses diye.

Şimdi bu sesi bende duydum diyecek birinin de yorumunu okumak isterdim böyle olmuyo tek kaldım benden başka duyan yok modundayım.

Neyse sabah erken kalkacam az bişe uykum geldi garip gürültüler eşliğinde uyuyayım bari. Size iyi geceler.
  • quote:

quote:

olabilir mantıklı.

Polis ve Zabıta için henüz erken, daha komşulara da soracam yarın nedir bu ses diye.

Şimdi bu sesi bende duydum diyecek birinin de yorumunu okumak isterdim böyle olmuyo tek kaldım benden başka duyan yok modundayım.

Neyse sabah erken kalkacam az bişe uykum geldi garip gürültüler eşliğinde uyuyayım bari. Size iyi geceler.

Alıntıları Göster

Tekrar okudum da yazdıklarını, o çevrelerde sanayi bölgesi varsa kesin mermer kesiminin sesi o, yüksek baslı, 20 saniye sürüyor, yerin üstünden geliyor diyorsun

• Ilgin... haarp diyorum ben
  • quote:

Tekrar okudum da yazdıklarını, o çevrelerde sanayi bölgesi varsa kesin mermer kesiminin sesi o, yüksek baslı, 20 saniye sürüyor, yerin üstünden geliyor diyorsun

Olabilir cidden mantıklı 10 km kadar uzakta Sincan organize sanayi var. Sanayide işletmek üzere mermer ocağından mermer çıkartılıyor olabilir.
  • quote:

quote:

Olabilir cidden mantıklı 10 km kadar uzakta Sincan organize sanayi var. Sanayide işletmek üzere mermer ocağından mermer çıkartılıyor olabilir.

Alıntıları Göster

İyidir o ses ya, bana hep gece terasta oturulup, çay içilip çekirdek çitlenen geceleri hatırlatır

Sen de bir şeyle ilişkilendirirsin, olur biter

Düzeltme: Yok mermer çıkartma değil, mermer fabrikasında mermer kesim işlemi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .:Power:. -- 18 Ekim 2011; 1:29:58 >

• quote:

İyidir o ses ya, bana hep gece terasta oturulup, çay içilip çekirdek çitlenen geceleri hatırlatır

Sen de bir şeyle ilişkilendirirsin, olur biter

Düzeltme: Yok mermer çıkartma değil, mermer fabrikasında mermer kesim işlemi

Alıntıları Göster
    :) ilişkilendirdim bile beynimde tank paletleri geziyo gibi hissettiriyo.

• 2012 kıyamet kopmasına az zaman kala aşşağıdan kazıyarak yüzeye çıkmaya çalışıyolardır

belediyeye sor olmazsa ömer çelakıla sor
  • quote:

Orijinalden alıntı: baris195

2012 kıyamet kopmasına az zaman kala aşşağıdan kazıyarak yüzeye çıkmaya çalışıyolardır

belediyeye sor olmazsa ömer çelakıla sor
    olur :) Allaam akıl bedava ya
  • quote:

olur :) Allaam akıl bedava ya

Alıntıları Göster
    Ayaş Yolu Optimum Karşısındayım Bende Bir Ses Yok Yapılan Koçtaş ın Sesleri Hatiç
    Sanayiden Geliyodur Büyük İhtimalle Dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jon Kar

Ayaş Yolu Optimum Karşısındayım Bende Bir Ses Yok Yapılan Koçtaş ın Sesleri Hatiç
    Sanayiden Geliyodur Büyük İhtimalle Dostum

Alıntıları Göster
    varmı bişi
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.