Yalnız sürekli sürekli titreşim binaya veya bina temeline zarar vermesin ?
Hala aralıklarla devam ediyor. Ses uzaktan geliyo bina temeline zarar verecek dozajda değil.
quote:
Orijinalden alıntı: falcon08
Hala aralıklarla devam ediyor. Ses uzaktan geliyo bina temeline zarar verecek dozajda değil.
anlaşıldı tamam.
Ben de Fatih'te gece 00-01 arası duyuyordum ilginç sesler. Sonra şizofrene mi bağladım diye düşünürken farklı mekana taşındım, hafta sonları dönüyorum. Yeni mekanda ses yok. Yatır mı vardır nedir anlamadım.
kedidir o kedi
Hacı sende kesin şizo luk var bence. Bu bahsettiğim sesi bi ben duysam iyi bütün site duyuyo. Ben işe gidiyom günüzleri o zaman rahata eriyom. Nezaman eve geldim ses te başlıyo Annem babam akşama kadar evdeler onlar artık biz alıştık diyolar. Elvankentte yeni yapılan adliye çevresinde oturanlar illaki duyuyodur. biri çıkmadıki hala bu forumu okuyan.
Bi arkadaşım çalışıyor adliyede. Görürsem soracam :)
Ama belirtmeden edemeyeceğim sitedeki herkesin duyması seni şizofreniden kurtarmaz. Aksine iş daha ciddiye biner. Ses kesik kesik mi devamlı mı acaba?
Tam ses başladığı sırada al eline feneri çık dışarı her yeri ara ...
belki elvankente metro çekiyorlar yer altında çalışıyor olabilirler
quote:
Orijinalden alıntı: K-ompLo
Ama belirtmeden edemeyeceğim sitedeki herkesin duyması seni şizofreniden kurtarmaz. Aksine iş daha ciddiye biner. Ses kesik kesik mi devamlı mı acaba?
yukarıları okursanız 10 sn ile 25 sn arası değişiyo bazen ara veriyolar bayağı bir süre duruyo sonra yeniden başlıyo "Aksine iş daha ciddiye biner." derken ne olur mesela?
quote:
Orijinalden alıntı: Ambassador.
belki elvankente metro çekiyorlar yer altında çalışıyor olabilirler
Melih Gökçek süpriz mi yapacak dersiniz :).
Ben de Ankara'dayım, köpek havlaması dışında (nerdeyse hiç olmaz burda) bir ses yok ama kaç saattir havlıyor
quote:
Orijinalden alıntı: falcon08
quote:
Orijinalden alıntı: K-ompLo
yukarıları okursanız 10 sn ile 25 sn arası değişiyo bazen ara veriyolar bayağı bir süre duruyo sonra yeniden başlıyo "Aksine iş daha ciddiye biner." derken ne olur mesela?
Pardon görmemişim. Bu sesi en iyi belediye bilir. Onlara bi alo demek gerekebilir.
Ek olarak, şizofreniyle ilgili söyledim. Hayali arkadaşlar-akrabalar-insanlar meselesi :)) Demişsin ya herkes duyuyor diye. Onun için yazmış bulundum.
1-Tren yolunu kapattilar ora ile ilgili biseyler yapiyo olabilirler. 2-Sanayiden pek oyle gelecegini zannetmem ama,yakin cevrelerde tas kirma tesisleri gibi yerler var,yanki yapabilir. 3-TAI de biseyler yapiyolar olabilir.
Eryamanda oturuyorum ara ara bende duyuyorum oyle sesler,metrodan gelse metro dibimizde
Şaka bi yana İnşaat veya metro işinden öyle bi ses gelme olasılığı cok az. Metro Kazı işlerinde kullanılabilecek hiç bir makine öyle ciddi mesafeden ses vermez. Bagger 288 vb aletler geliyo aklıma.
müzik dinliyo olabilirler
quote:
Orijinalden alıntı: Dark Territory
Haarp'ı çalıştırıyorum arada kanka malum havalar soğudu makina eskimesin durduğu yerde.
jeneratordur yada kedidir kedi
quote:
Orijinalden alıntı: lucadris24
müzik dinliyo olabilirler
Aabi diskoda yokki yakınlarda 1 haftayı aşkın sürekli belli sn aralıklarında müzik çalacak
quote:
Orijinalden alıntı: Ben Aslında Yokum
jeneratordur yada kedidir kedi
Kedidir deyip durma arkadaş. Kedi evde var zaten besliyorum birtane