Şimdi Ara

Ankarada üniversite okumak (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
56
Cevap
0
Favori
2.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • araba sınav muhabbeti nasıl işliyo okulda bir de pul 1k olmuş olayı kolpa mı gerçek mi

• bilkentin hocam

• hocam 1 saat bir şey anlatıp sınav yapıyorlar. geçemeyen yoktur. okulun trafik düzeni ile ilgili şeyler.

• damakcatlatan kullanıcısına yanıt

aynen aklıma gelmedi yazarken :')

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler hocam

• Doğma büyüme ankarılıyım. Sanayii nin geliştiği en büyük şehirlerden birisi olmasıyla beraber kendinizi geliştirebileceğiniz de en iyi şehirlerden birisidir. Semtine göre kaba saba insanı illaki var. Her yerde var bu. Bi kıstas olamaz zaten. İstanbul'u bursayı vs her yeri gördüm. Ulaşım açısından Türkiye'de benim için net en iyi ulaşım Ankara'da.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Her yönüyle avantaj. Mühendislik okuyan biri niçin savunma sanayi Başta olmak üzere staj imkanı var. Öğrenci ve memur kenti fiyatlar İstanbul'a göre daha uygundur. Ankara'da öğrenci olmak tahminimce güzel bir şey olsa gerek.

• Ulaşımı daha iyi olmalı bence. Evet çoğu önemli noktaya metrosu var ama sadece tek bir şerit gibi sanki.

• _MarioGomez33 kullanıcısına yanıt

Hocam İstanbul 16 milyon insanı daha iyi taşıyor açıkçası, her yere metro var, otobüsler de yeni ve ferah oluyor (en azından benim bindiğim yerlerde). Ankara'da Kızılay-Atakule arası her sabah cebelleşiyorum, İstanbul bir ayrıymış :D. Zaten Bilkent'te saat 8'den sonra otobüs direkt yok, o da ayrı bir bela.

• Siz anadolu yakasına gitmişsiniz sanırım hocam avrupa yakasında esenler civarı ve daha da batısında durum felaket

• gece 1den sonra metro yok.zatan 23ten sonra hayat bitiyor

• Esenler'de yaşadım ben beş yıl :DD. M1 birçok işimi görüyordu benim mesela, 78 gibi hızlı ve çok da dolu olmayan (en azından 407-8'le karşılaştırıldığında) otobüs hatları da olunca sıkıntı çekmiyordum ben. Tabii Esenler'deki konumunuza göre değişir.

Esenler'in batısı hakkındaki yorumunuza katılıyorum ama, o kısımlar cidden İstanbul gibi gelmiyor bana ulaşımın zorluğundan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EB3FB489A -- 19 Temmuz 2023; 14:45:7 >
  • Esenleri de katmam yanlış oldu evet batısı desem daha doğru olur.

• Gayet iyi istanbulda depremde çoğumuz ölücez zaten ankarada deprem falan yok

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.