Şimdi Ara

Ankarada Yarın Okullar Açık (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
1.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Txrayt

arkadaşlar ümiinizi kesmeyin 7-10 arası bi kar yağdımı warya ztn yollar da hala kar war bi de yağarsa anında tutar ....bi araştırın akşam üstü kar war mı ankarada ??

hocam kar olmasa bile servisler filan hep ara yollardan ara caddelerden geçiyor
    ve ara caddeler buz o bile yeter tatil olmasına ama bizim zeki zenci valimiz sadece ana yollara bakıyor ona göre karar veriyor sanki servisler ana yollarını kullanıyor
  • 1 gün tatil neye yarar ki ? İstanbulda ve diğer 1 günlük tatil ilan edilen illerde çarşamba günü başlayacaklar . Hiç başlamayacaklar diye bir şey yok . Yine donucaksınız ,yine donucaksınız .
  • quote:

Orjinalden alıntı: Peacifullord

ulan okuldan kaçalım diyecem daha aptal bi fikir. para da yok sokakta kalırım sogukta.

Lan vali amca çok ayıp ediyon ha Allah kahretsin böyle valiyi. bu sene kimseye sövmedim bu valiye sövdüğüm kadar

para var hemde baya bi para var
    kızılay'a tunalı'ya ankamall'e filan gitmek var ama eve mesaj atıyorlar
    atmasalar varyaaa....

ama bu soğuktada okul kapısında donup kalırım sonra gazetelere çıkar flaş flaş flaş!!!okuldan kaçarken donan çocuk sonra vali 1 hafta okulları tatil eder
  • http://www.haberturk.com/haber.asp?id=56475&cat=200&dt=2008/02/18
  • yok tatil olmayacak o kesin de yazık ettiler bizeee
  • Gölbaşı ve Ankara'ya bağlı diğer ilçelerde olumsuz hava koşullarının ulaşımda sorunlara yol açtığını ifade eden Önal, ''Bu ilçelerde yarın eğitim-öğretim yapılıp yapılmayacağını kaymakamlıkların inisiyatifine bıraktık'' diye konuştu.
  • vali güler yarın don olacagından dolayı tatil etmiş
    en azından istanbul'da yollar don olacak
    ankara'da sabahın köründe biz doncaz
    ulen vali elime düşersin elbetttt
  • abartmaya gerek yok yarını da tatil etcek bi durum yok ankarada. sırf 2 ders işlemiceksiniz diye kendinizi kandırmaya gerek yok. ben odtüde okuyorum bizim rektör bugünü bile tatil yapmadı sabahın köründe paşa paşa gittim okula tabi ben sizden de çok sövmüşümdür ama ulaşımda hiçbir sorun yoktu işin aslını söylemek gerekirse. tatil etmenin nedeni ulaşımda sorun olmasıdır sizin kıçınızın üşümesi değil olay soğuksa kardan önce ankara daha soğuktu. siz donuyosunuz diye okul tatil mi olucak hem kar yağması havayı kırar şu an gayet de güzel bi hava var şubat tatilinden önce donuyoduk asıl.

bu bahsettiklerim merkez ve yakınındakiler için tabi ulaşımda şuan bi sorun yok geçin o ayakları
  • dua edelim gece kar yağsın sabaha tatil olabilir böylece. belli olmaz hiç.
  • BeyleR bişe düşünün ya napcaz bn okula gitmek istemiyom..((( ama belki servis te macera yaşarız kaza filan ))
  • quote:

Orjinalden alıntı: acheron

abartmaya gerek yok yarını da tatil etcek bi durum yok ankarada. sırf 2 ders işlemiceksiniz diye kendinizi kandırmaya gerek yok. ben odtüde okuyorum bizim rektör bugünü bile tatil yapmadı sabahın köründe paşa paşa gittim okula tabi ben sizden de çok sövmüşümdür ama ulaşımda hiçbir sorun yoktu işin aslını söylemek gerekirse. tatil etmenin nedeni ulaşımda sorun olmasıdır sizin kıçınızın üşümesi değil olay soğuksa kardan önce ankara daha soğuktu. siz donuyosunuz diye okul tatil mi olucak hem kar yağması havayı kırar şu an gayet de güzel bi hava var şubat tatilinden önce donuyoduk asıl.

bu bahsettiklerim merkez ve yakınındakiler için tabi ulaşımda şuan bi sorun yok geçin o ayakları

hocam haklısın benim ablam'da tobb 'de okuyor
    oda gitti ulaşımda sorun yok ama anayollarda
    ama ilkokul lise servisleri ara sokaklara girdikleri için ....

• team rapor werin

bn şu an Ankara / Çankaya /öveçler 8. cadde deim burada kar yoq tamam ...
  • burası cebeci kar yok ama yolda aşırı buzlanma var burdaki öğrenciler birleşip valiye kayma evresinde

tamam

aldığım son raporlara göre oran sitesi civarında kar başlamış

tamam
  • anlaşıldı by kuş tamam .. tahminlerime göre kar doğudan geliyor tamam ..
  • Anıttepede de yok tamam...
  • gonya yarında tatil
  • ulan vali bütün dh ankaralı öğrencilere sana ..............
    nese bi araç apartmanın tam önünde bulunan sokak gösteren direğe çarptı
    araç mefta direk yamuldu artık doğru sokakları göstermiyor
    ama kaza çok deliydi
    tamam
  • quote:

Orjinalden alıntı: By_Ku$^^uTQ

ulan vali bütün dh ankaralı öğrencilere sana ..............
    ama kaza çok deliydi
    tamam

anlaşıldı tamam kaskosu warmıymış tamam ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Txrayt

quote:

Orjinalden alıntı: By_Ku$^^uTQ

ulan vali bütün dh ankaralı öğrencilere sana ..............
    ama kaza çok deliydi
    tamam

anlaşıldı tamam kaskosu warmıymış tamam ..

o konuda çeşitli söylentiler var
    ama arabanın ön sağ iflas gitti güzelim opel astra
    balkona çıktım donup bi daha eve girememekten korktum
    tamam
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.