hadi DH dua etmeye başlayın belki yağarda kurtuluruz yarın
tek temennimiz o. ama vali aklıma gelince o temenni yerini umutsuzluğa bırakıyo. en iyisi öğretmenlerin gelmemesi için dua etmek. erken göndersinler bari. ne yapalım. tamam...
quote:
Orjinalden alıntı: HeLLgaTe
Geçmiş olsun...
Geçirenler sağolsun
quote:
Orjinalden alıntı: acheron
abartmaya gerek yok yarını da tatil etcek bi durum yok ankarada. sırf 2 ders işlemiceksiniz diye kendinizi kandırmaya gerek yok. ben odtüde okuyorum bizim rektör bugünü bile tatil yapmadı sabahın köründe paşa paşa gittim okula tabi ben sizden de çok sövmüşümdür ama ulaşımda hiçbir sorun yoktu işin aslını söylemek gerekirse. tatil etmenin nedeni ulaşımda sorun olmasıdır sizin kıçınızın üşümesi değil olay soğuksa kardan önce ankara daha soğuktu. siz donuyosunuz diye okul tatil mi olucak hem kar yağması havayı kırar şu an gayet de güzel bi hava var şubat tatilinden önce donuyoduk asıl.
bu bahsettiklerim merkez ve yakınındakiler için tabi ulaşımda şuan bi sorun yok geçin o ayakları
noktayı koymuşsun
Bu vali hi. düşünüyor mu Ayrancı'dan Keçiören'e servissiz nasıl gidilir diye?
hocam sömürülecek duygu kalmadı neler dedim neler ama tık yok yaın ki ders prog. 2 x ingilizce rehberlik 2 x bio 2 x ing offf ulen offff batsın bu dünya bitsin bu dünya ağlatıpda gülene yazıklar olsunnnnn
sizin yine 6 saa dersiniz var benim 8 saat.
2saat veritabanı 2saat ing 2saat grafik animasyon rehberlik dilve anlatım.
uff o ing nin suratını görecem 2 saat ya ufff.
quote:
Orjinalden alıntı: By_Ku$^^uTQ
hocam sömürülecek duygu kalmadı neler dedim neler ama tık yok yaın ki ders prog. 2 x ingilizce rehberlik 2 x bio 2 x ing offf ulen offff batsın bu dünya bitsin bu dünya ağlatıpda gülene yazıklar olsunnnnn
Seninkide kötüymüş be baya bi
quote:
Orjinalden alıntı: cnryldz
quote:
Orjinalden alıntı: CooperCrew
hadi DH dua etmeye başlayın belki yağarda kurtuluruz yarın
tek temennimiz o. ama vali aklıma gelince o temenni yerini umutsuzluğa bırakıyo. en iyisi öğretmenlerin gelmemesi için dua etmek. erken göndersinler bari. ne yapalım. tamam...
haklısın
ne 6 saati ya bnm 11 saat dersim war yarın ...... inşallah hocalar gelmes.. ya da sabah bi kalkcam yollar kapanmış kardan ne güzel olur yaa gece başlasa
quote:
Orjinalden alıntı: CooperCrew
quote:
Orjinalden alıntı: By_Ku$^^uTQ
Seninkide kötüymüş be baya bi
he ya sen bide ing ceciyle bio cuyu gör o zaman kusarsın herhalde hayır dersler sorun deil okula sağ salim gidelim kazasız belasız donmadan
hala umutluyum
ne umudu kar yagmıycak dona çekecek hepimiz dona dona düşe düşe okula gidicez
quote:
Orjinalden alıntı: Peacifullord
ne umudu kar yagmıycak dona çekecek hepimiz dona dona düşe düşe okula gidicez
+9876543210000000 aynen böyle olcak
Hadi geçmiş olsun
Yarın otobüs beklerken nasıl donacağım acaba?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme