Şimdi Ara

Ankarada Yollar Felaket (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
1
Favori
4.691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: set

quote:

Orijinalden alıntı: Derin Mavi

Marifet kar lastiğinde değil arabayı kullanmayı bilmekte,buzlanma olduktan sonra kar lastiği de fayda etmez ki kar yağdıktan sonra kar erimeden hava sıfırın altında seyrederse buz olur o kar.Üstüne birde kar yağdı mı evlere şenlik durum oluşur.Bilmiyorum da kar lastiği bana gerçekten boşa para gibi geliyor..Hoş bizim şu an oturduğumuz denizsel iklimi hakim olduğu yerlerde zaten gerek yok da vaktiyle Erzurum-Kars gibi yerlerde bolca zaman harcamış birisi olarak söylüyorum.Hatta şöyle diyeyim,bir ay önce Erzurum'dan araba almaya gittim,karın ağbabası vardı,sahibi tutturdu lastikleri çıkaracağım diye.Yaz lastiğiyle geldik buzun üstünde,kullanmasını bildikten sonra dert olmaz.Tabi bagajda her zaman zincirim durur,zincire ihtiyaç duyduğun yerde de kar lastiği fayda etmez.Kar lastiği kullanıp da zincir taşımayan akıllılar da var da neyse karıştırmayayım şimdi

20 seneye yakın şöförlüğüm var, söylediğinize katılmıyorum. Yaz lastiği ilede karda araç kullandım, kış lastiği ilede.... Bu konuda tecrübeliyim.

Şunumu demek lazım o halde, ABS ESP vesaire gerek yok, iş sürücüde... Hatta emniyet kemerinede ihtiyaç yok, koltuğa sıkı otursun, bir yerlerden tutunsun yeter.

Böyle bir mantık olamaz.

Türkiye'de çoğu insan fabrikasyon olarak Schumacher ve Ken Block olarak doğuyor o yüzden yetenekler had safhada.

Araçta teknik donanıma ve kış lastiğine falanda gerek yok malum çoğu kişinin aracında KADER paketi standart olarak geliyor.

Kaza yapacağınız varsa yaparsınız. Boşuna önlem almaya gerek yok.

• arakdaşlar he deyip geçin işte

siz ne akdar anlatsanızda boşa
  • Arkadaslar yarin esenboga havaalanindandan kizilay'a Gidecegim.Yollar nasil acaba?1 hafta once geldigimde yollar iyi oldugundan kar lastigi ve zincir takmamistim.Aracin ustunde primacy hp lastikler var.215/55/r16.Eger yollar kotu ise yarin dondugumde Havaş'i tercih edecegim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lord_danger

Arkadaslar yarin esenboga havaalanindandan kizilay'a Gidecegim.Yollar nasil acaba?1 hafta once geldigimde yollar iyi oldugundan kar lastigi ve zincir takmamistim.Aracin ustunde primacy hp lastikler var.215/55/r16.Eger yollar kotu ise yarin dondugumde Havaş'i tercih edecegim.

korkacak bir durum yok sabah saatlerinde buzlanma olur dikkat etmen gereken bu sadece. kar bugün baya eridi hava iyidi
  • quote:

Orijinalden alıntı: lord_danger

Arkadaslar yarin esenboga havaalanindandan kizilay'a Gidecegim.Yollar nasil acaba?1 hafta once geldigimde yollar iyi oldugundan kar lastigi ve zincir takmamistim.Aracin ustunde primacy hp lastikler var.215/55/r16.Eger yollar kotu ise yarin dondugumde Havaş'i tercih edecegim.

Büyük ihtimal kar yok ama buzlanma var, dikkat etmek gerekli...
  • az önce babamın aracıyla elvankentten geldim.Arabada mevsimlik lastik var.Kimi yerlerde patiye düştü
    yollar ağırdan buz tutmaya başlamış ona göre dikkatli olun.
  • batikente de ara trafiginin yogun olmadigi yollarda buzlanma var. aman dikkat.
  • Kış lastiğinin faydası tabiki var buna itiraz eden cahilce konuşmuş olur ancak iş birazda sürücüde bitiyor.Son 1haftadır iki kar yağışındada yollarda idim. aracımda 1 senelik bristone B330 Evo var yazlik lastiğe göre biraz daha dişlidir.Dün akşam 8 de istanbul yolunda Acity den çıktım.İstanbul yolu tıkalı idi bu sebeple ara sokaktan gimata buradan aselsan yolundan karşıyakaya buradan ostime ve batıkente Atlanstis Avm ulaştım. Demek istediğim odurki biraz da iş bizde bitiyor madem kendinize va aracınıza lastiğinize güvenmiyor iseniz 1 gün hiç yola çıkmayın birşey kaybetmezseniz kazaların ve trafiğin felç olduğu anlar karın yoğun yağdığı 1 2 saat içinde olduğunu gördüm.Arkadaşın dediği gibi rampada kırmızı ışığı göre göre çıkıp beklersen orda kalacağın kesin. Araçlar kayarakta olsa bir şekilde aşağı iniyor, inerken 1.vitese alıp hafif hafif frene dokunursanız ani direksiyon hareketlerinde bulunmazsınız kontrolden çıkması pek mümkün değıil mesele rampada çıkmak ise ya aşağıdan hızınızı alacaksınız yada düz yolları tercih edeceksiniz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lexus

quote:

Marifet kar lastiğinde değil arabayı kullanmayı bilmekte,buzlanma olduktan sonra kar lastiği de fayda etmez ki kar yağdıktan sonra kar erimeden hava sıfırın altında seyrederse buz olur o kar.Üstüne birde kar yağdı mı evlere şenlik durum oluşur.Bilmiyorum da kar lastiği bana gerçekten boşa para gibi geliyor..Hoş bizim şu an oturduğumuz denizsel iklimi hakim olduğu yerlerde zaten gerek yok da vaktiyle Erzurum-Kars gibi yerlerde bolca zaman harcamış birisi olarak söylüyorum.Hatta şöyle diyeyim,bir ay önce Erzurum'dan araba almaya gittim,karın ağbabası vardı,sahibi tutturdu lastikleri çıkaracağım diye.Yaz lastiğiyle geldik buzun üstünde,kullanmasını bildikten sonra dert olmaz.Tabi bagajda her zaman zincirim durur,zincire ihtiyaç duyduğun yerde de kar lastiği fayda etmez.Kar lastiği kullanıp da zincir taşımayan akıllılar da var da neyse karıştırmayayım şimdi

sen bu ustalıkla jantın üstünde de gidersin lastiğe gerek yok devam

Haklısın onu da beceririm

Ürün farklılaştırması kurbanları sizi,sanki kar lastiği kullanmadık da bilmiyoruz.Karda unimog çıkarmayınca,bilimum ağır vasıtayla cebelleşmeyince idrak edemezsin tabi meseleyi...

Zamanında ağrı doğubeyazıtta yaşamış bir insanım. Emniyet teşkilatında yıllarca şöförluk yapmış insanlar arasında sizin bahsettiğiniz geyikler dönerdi. Hepsinin de ortak kanaati kar lastiğinin önemli olduğuydu. Hatta kendi arabası şahinde kaç yıllık kabak lastiklerle gram kaydırmadan yıllarca şehirler arası ve içi seyahat eden bir abimiz devletin aracı ile kar lastiği olmadan karda asla yola çıkmıyordu. Neden diye sorduğumda bana kar lastiksiz rahatça gidebileceğini ama araba ne olursa olsun bir anlık kar lastiksiz yolda tutunmanın imkaansız olduğu bir durumun oluşabileceğini ve bu durumda kaldığında devletin arabasını riske edemeyeceğini söylerdi. İnşallah sende bu durumda kalmazsın.
    O günlerden bugünlere her arabamıza kar lastiği aldık ve çok şükür sıkıntı yaşamadık. Zincirimizde bagajımızdaydı ama hiç kullanma gereği duymadık. Senin gibi kış lastiği gereksiz diyen insanlar öveçler dikmen bilkent ve ümitköy gibi gittiğim yerlerde her gün bol bol ustaca kazalara neden oluyorlar. Tamam kar lastiği olup da kaza yapmak mümkün ama çok faydalı bunu da unutmamak lazım. Ona bakılırsa abs yi de hiç kullanmaya gerek olmayan insanlar var boşa para vermeyelin abs esp hatta hava yastığı bile almayalım mantıklı mı bu?

• dün bizde kış lastiğinin ne kadar öenmli olduğunu anladık,herkesin sağa çekip çıkmadığı yokuşları biz tıkır tıkır çıktık,üstelik o beğenmediğiniz petlas lastikleriyle.
    bu arada @Utku'nun koyduğu video ne kadar önemli olduğunu gösteriyor,videoda biraz eğimsiz çıkmış ama o yokuş gerçekten çok eğimli bir yokuş,yazın bile o yokuşu çıkmamak için dolanıyoruz
  • Tüm Ankaralılara

• quote:

Orijinalden alıntı: altanB
    @Utku'nun koyduğu video ne kadar önemli olduğunu gösteriyor,videoda biraz eğimsiz çıkmış ama o yokuş gerçekten çok eğimli bir yokuş,yazın bile o yokuşu çıkmamak için dolanıyoruz

Evet videoda eğim tam belli olmuyor. Ne kadar dik olduğunu göstermek için yokuşun fotoğrafını koyayım.

Ankarada Yollar Felaket

Siz nerede oturuyorsunuz bu arada?

• ''set'' kullanıcı adlı yönetici en son girdiğimde yazdığım bir mesajımı ''Utku''ya ''Yaşı ufak bir arkadaşımız'' dediğim için silmiş.Yaşı ufak derken küçümsemekten ziyade olaylara geniş açılı bakabilme,farklı yerlerden değerlendirebilme açısından yazmıştım.Mesajıma kötü niyetli yaklaşan DH yöneticisi 'insanlara yaşı ufak demeniz hoş olmamış. Burada yaşa bakılmaz...' gerekçesiyle silme gibi bir işlemde bulundu.Olabilir dedim,belki ben yanlış bir izlenim yaratmışımdır dedim hoş gördüm.Mesajdaki yöneticiye göre rahatsız edici kısmı silerek mesajı düzelttim.Muhtemelen 'Utku'ya dokunmuş olacak ki şikayet etmiş ve bunun sonucunda böyle bir mevzu yaşandı.Az önce hesabıma girdiğimde o mesajımın tekrar silindiğini farkettim.Sebep 'silinmiş mesajı tekrar yazmayın' idi.Halbuki ben rahatsız edici kısmı silip de tekrar yazmıştım.''set''e dokunmuş olacak ki buraların ağası benim edasıyla formel gücünü bana karşı kullanmaya kalkıştı,kullandı da.Elbette bizim elimiz armut toplamıyor.Hakkımı ararım sonuna kadar.Konuda birkaç arkadaşın iğneleyici ve rahatsız edici mesajlarına cevap vermedim,hep si de hakaret içeriyordu.Yönetici Bey'in şahsına yönelik hata(!)yaptığımızda cezamızı çekiyoruz,ağaya baş kaldırılır mı!''Utku''daha ileri gitti ve bana yalancı dedi.Doğrudan hakarettir.Ben şikayet etmeyi çocukça bulduğumdan o yola gitmem,çok meraklı olan gelsin erkekçe yazsın.Öyle çamur at izi kalsın hesabı söylemlerle huzurumu bozmanın alemi yok.Silinen mesajda yazmıştım,şimdi de yazıyorum ''Utku'' lafının arkasında ol ve nerede yalan söylediğimi göster sana kanıtlayayım.Az çok tahmin edebiliyorum nerenin yalan olduğunu düşündüğünü.Sen de fark etmiş olacaksın ki karşı cevap yazamıyorsun.Yaz karşı cevabını,kanıtlayayım sana yalan mı değil mi sonra paşa paşa özrünü dile.Bir daha da yazarken düşün.Özellikle bana yazarken...

Şimdi yöneticiden bana yönelik tahrik edici ve hakaret içeren mesajları silmesini rica ediyorum,madem kuralları uygulayacaksın adamakıllı uygula.Şahsıma yönelik karalayıcı mesajları da kaldır.Benim mesajımda bu saydıklarımdan eser bile yoktu,ne hakaret ne de başka bir şey.Sadece düzgün okumayan ve özensizce-kendine karşı,karşı tez sunulan duruma tahammül edemeyen-yöneticilik görevini yerine getiren ''set'' kullanıcı adlı yönetici tarafından yazdığım sebeplerle mesajım silindi.Bilmiyorum bilir misiniz,işletme biliminde bir teori vardır(Hatta kanun diyebiliriz)''Formal güç astların niteliği arttıkça etkisini yitirir.''dir bu teori.Formal gücünüzü protesto ediyorum ve gözdağı verircesine verilen iki ceza puanının ya tamamen silinmesini ya da verilecekse haklı sebep gösterilerek adamakıllı bir ceza verilmesini talep ediyorum.

Ayrıca ilgililere de durumu bildireceğim,artık ne kadar dikkate alırlarsa...Umarım bu mesajın da silinmesi gibi bir yüreksizlikle karşılaşmam.

• quote:

''set'' kullanıcı adlı yönetici en son girdiğimde yazdığım bir mesajımı ''Utku''ya ''Yaşı ufak bir arkadaşımız'' dediğim için silmiş.Yaşı ufak derken küçümsemekten ziyade olaylara geniş açılı bakabilme,farklı yerlerden değerlendirebilme açısından yazmıştım.Mesajıma kötü niyetli yaklaşan DH yöneticisi 'insanlara yaşı ufak demeniz hoş olmamış. Burada yaşa bakılmaz...' gerekçesiyle silme gibi bir işlemde bulundu.Olabilir dedim,belki ben yanlış bir izlenim yaratmışımdır dedim hoş gördüm.Mesajdaki yöneticiye göre rahatsız edici kısmı silerek mesajı düzelttim.Muhtemelen 'Utku'ya dokunmuş olacak ki şikayet etmiş ve bunun sonucunda böyle bir mevzu yaşandı.

Ben hiçbir mesajı şikayet etmedim.

Ankarada Yollar Felaket

Aslında hiç kayda değer bir mesaj olarak görmediğim için cevap bile vermedim.

Yaşımın da bilincindeyim. Bu sene haziranda 24. yaşımı bitirip, 25'e gireceğim.

Evet, çok küçüğüm.

ekleme: şikayetlerimin genelini başka kişilere yapılan hakaretler oluşturur. Forumda benim hakkımda yazılmış ve silinmemiş pek çok kötü mesaj var.

Yalancı ve abartı dedim çünkü daha önce açmış olduğunuz araba alma konusunu okumuştum.

Bir kısmı alıntı yapayım.

quote:

Hava kararmıştı Sivas'a girdiğimde.Hava sıfır derece,Allah'tan kar yok.Hiç uğraşmadan buldum gideceğim yeri.Yattığım gibi uyumuşum,ertesi gün pencereden dışarı bakınca hayatım karardı(Beyazlaştı)Arabanın üstü bir karış kar olmuş bir günde.Eee yıllardır o taraflardan uzak olunca şaşırıyor insan.Neyse dedşm,zincir var.Çıktım yola,şehiriçinden yola çıkacağım yeri biliyorum ama bir ileri sokaktan dolandım kapalı diye,bu sefer de karıştırdım heryeri.Şehiriçinde kaya kaya sonunda yola çıktım.Yozgata döneceğim,öyle bir viyadük yapmışlar ki kar yağınca oradan geçmek cesaret ister.Hiç temizlememişler,buz tutmuş üstüne.Zaten karanlıkta kalıyor çıkan yer,yukarı eğimli üstelik sola kavisli.Girmeme gibi bir şansım yoktu,zaten girdikten sonra farkettim durumun vahim olduğunu.Dedim al düşük vitese yardır...Yine kaya kaya düzlüğe vardım,patinajdan hiç çıkmıyor araba zaten,bir kıçı bir başı oynuyor.Neyse,Yozgata gelince yine kar kalmadı etrafta.Rahata erdim sonunda.

Ekleme 2: yalancı dediğim için özür dilerim. Ama abartı kısmı aynen geçerli. Klasik bir DH yorumu olduğu da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Utku -- 28 Ocak 2012; 23:02:22 >

• quote:

İkinci mesajınızı @set hocam değil ben sildim,

Siz, tekrar "ben mesajımı değiştirmiştim ama yine sildiler" dediğiniz için silinse de sistemde kayıtlı olan o mesajlarınızı kelime kelime tekrar kontrol ettim ve aynı mesajı yazdığınızı tespit ettim.

yok "ben mesajı değiştirdim" diye ısrar ediyorsanız forumdesteğe mail atın, mesajlarınız incelensin. Bu sizin en doğal hakkınız..

ancak yorumunuz hiç hoş olmamış, hata yapmış olabiliriz bir mesaj atıp bunu ifade etseydiniz, konuyla ilgilenilirdi...

saygılarımızla...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Utku

quote:

''set'' kullanıcı adlı yönetici en son girdiğimde yazdığım bir mesajımı ''Utku''ya ''Yaşı ufak bir arkadaşımız'' dediğim için silmiş.Yaşı ufak derken küçümsemekten ziyade olaylara geniş açılı bakabilme,farklı yerlerden değerlendirebilme açısından yazmıştım.Mesajıma kötü niyetli yaklaşan DH yöneticisi 'insanlara yaşı ufak demeniz hoş olmamış. Burada yaşa bakılmaz...' gerekçesiyle silme gibi bir işlemde bulundu.Olabilir dedim,belki ben yanlış bir izlenim yaratmışımdır dedim hoş gördüm.Mesajdaki yöneticiye göre rahatsız edici kısmı silerek mesajı düzelttim.Muhtemelen 'Utku'ya dokunmuş olacak ki şikayet etmiş ve bunun sonucunda böyle bir mevzu yaşandı.

Ben hiçbir mesajı şikayet etmedim.

Ankarada Yollar Felaket

Aslında hiç kayda değer bir mesaj olarak görmediğim için cevap bile vermedim.

Yaşımın da bilincindeyim. Bu sene haziranda 24. yaşımı bitirip, 25'e gireceğim.

Evet, çok küçüğüm.

ekleme: şikayetlerimin genelini başka kişilere yapılan hakaretler oluşturur. Forumda benim hakkımda yazılmış ve silinmemiş pek çok kötü mesaj var.

Yalancı ve abartı dedim çünkü daha önce açmış olduğunuz araba alma konusunu okumuştum.

Bir kısmı alıntı yapayım.

quote:

Hava kararmıştı Sivas'a girdiğimde.Hava sıfır derece,Allah'tan kar yok.Hiç uğraşmadan buldum gideceğim yeri.Yattığım gibi uyumuşum,ertesi gün pencereden dışarı bakınca hayatım karardı(Beyazlaştı)Arabanın üstü bir karış kar olmuş bir günde.Eee yıllardır o taraflardan uzak olunca şaşırıyor insan.Neyse dedşm,zincir var.Çıktım yola,şehiriçinden yola çıkacağım yeri biliyorum ama bir ileri sokaktan dolandım kapalı diye,bu sefer de karıştırdım heryeri.Şehiriçinde kaya kaya sonunda yola çıktım.Yozgata döneceğim,öyle bir viyadük yapmışlar ki kar yağınca oradan geçmek cesaret ister.Hiç temizlememişler,buz tutmuş üstüne.Zaten karanlıkta kalıyor çıkan yer,yukarı eğimli üstelik sola kavisli.Girmeme gibi bir şansım yoktu,zaten girdikten sonra farkettim durumun vahim olduğunu.Dedim al düşük vitese yardır...Yine kaya kaya düzlüğe vardım,patinajdan hiç çıkmıyor araba zaten,bir kıçı bir başı oynuyor.Neyse,Yozgata gelince yine kar kalmadı etrafta.Rahata erdim sonunda.

Ekleme 2: yalancı dediğim için özür dilerim. Ama abartı kısmı aynen geçerli. Klasik bir DH yorumu olduğu da.

Şimdi bak ortada nerenin yalan olduğunu söylememiş ortaya yazmışsın yine.Konuda da belirttiğim gibi,Sivas'a vardığımda kar yoktu.Ertesi gün kalktığımda 15cm kar vardı,bu mu yalan yani.Bunu yazdım.Sana kanıtlayayım noter belgesi ve tarihiyle,forumda beni yüz yüze tanıyan arkadaşlar da var,ismimi de açık bırakayım onlar da onaylasınlar ben olduğumu.Özrümü isterim bu konuda koyu puntoyla ama tamam?

Ahanda konu linkihttp://forum.donanimhaber.com/m_55623017/mpage_1/f_/key_//tm.htm#55623017

Bu arada şikayet meselesine gelirsek,dert değil benim için şikayet meselesi.İstersen et,ben şikayet ettin diye yüklenmedim yukarıda sana.Asıl yönetici açısından durum daha da vahimleşti şimdi,bahsi geçen kişi dahi yazdığımdan rahatsız olmayıp bana o kadar hakaret edilmesine rağmen adminin benim yazdığımı görmesi hiç mi hiç hoş olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Derin Mavi -- 28 Ocak 2012; 23:16:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Utku

quote:

Orijinalden alıntı: altanB
    @Utku'nun koyduğu video ne kadar önemli olduğunu gösteriyor,videoda biraz eğimsiz çıkmış ama o yokuş gerçekten çok eğimli bir yokuş,yazın bile o yokuşu çıkmamak için dolanıyoruz

Evet videoda eğim tam belli olmuyor. Ne kadar dik olduğunu göstermek için yokuşun fotoğrafını koyayım.

Ankarada Yollar Felaket

Siz nerede oturuyorsunuz bu arada?

bu fotoğrafın tam sağındaki site:).

• Hatta ikna olmazsan sana Sivas'ta kaldığım tarihte adıma düzenlenmiş bir belge var,sağda arkada gördüğün yer orduevi,oranın verdiği belgedeki tarihlerin kamera kayıtlarını bulabilirsem hatta kamera kaydına gerek yok hava durumu sitelerinden inceleriz gerçekleşmiş hava durumu ve karın kaç cm olduğunu.
  • quote:

Şimdi bak ortada nerenin yalan olduğunu söylememiş ortaya yazmışsın yine.Konuda da belirttiğim gibi,Sivas'a vardığımda kar yoktu.Ertesi gün kalktığımda 15cm kar vardı,bu mu yalan yani.Bunu yazdım.Sana kanıtlayayım noter belgesi ve tarihiyle,forumda beni yüz yüze tanıyan arkadaşlar da var,ismimi de açık bırakayım onlar da onaylasınlar ben olduğumu.Özrümü isterim bu konuda koyu puntoyla ama tamam?

Ben kar yağmamıştır demedim ki. Yazlık lastikle ne kadar zorlandığınızı anlatmanıza vurgu yaptım. O mesajınız kış lastiğinin boşa para olduğunu savunmanızla uyuşmuyor. Evet marifet sürücüdedir ama ekipman çok önemlidir. Benim o çektiğim videodaki yokuşu o karlı haliyle biri yazlık lastikle çıksın, ehliyetimi kırar, bir daha da direksiyona geçmem.

Ben de 2008-2009 kışında yaz lastiğiyle Ankara İncek'e gidip geldim hafta içi her gün ama tehlikenin farkındaydım. Kazasız belasız o kışı atlattım; ama bununla övünmedim. Ne usta şöförüm vay be demedim. Daha sonraki kış kış lastiği satın aldım ve aynı yolları son derece sorunsuz ve daha kolay gidip gelmeye başladım. Şöför aynı şöför. Yani ben. Kış lastiğiyle daha rahat gidip gelebildiğime göre lastikte de büyük marifet var demek ki.

Yalancı lafı için de özür diledim zaten mesajda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Utku -- 28 Ocak 2012; 23:23:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kocaballi

quote:

İkinci mesajınızı @set hocam değil ben sildim,

Siz, tekrar "ben mesajımı değiştirmiştim ama yine sildiler" dediğiniz için silinse de sistemde kayıtlı olan o mesajlarınızı kelime kelime tekrar kontrol ettim ve aynı mesajı yazdığınızı tespit ettim.

yok "ben mesajı değiştirdim" diye ısrar ediyorsanız forumdesteğe mail atın, mesajlarınız incelensin. Bu sizin en doğal hakkınız..

ancak yorumunuz hiç hoş olmamış, hata yapmış olabiliriz bir mesaj atıp bunu ifade etseydiniz, konuyla ilgilenilirdi...

saygılarımızla...

Sayın kocaballi,bilemiyorum google veritabanından falan ulaşabilir miyim mesajıma ama bende yalan yok.Mesajı tekrar inceleyin,yaş kısmını çıkarıp attım mesajı.Hatta bir sekme açıktı yanda,onda da aynı mesaj vardı kenarda kopyalarım hep bu gibi durumlar için.Sonra mesajı sildi yönetici(Bize gelen mesajda kullanıcı adı yazmıyor,o sıra muhattabım set olduğundan o sildi sandım,bu durumda ona yönelttiğim ithafları size yöneltiyorum,mesaj attım zaten ilgilenmeleri için konu linkini de ekledim mesajımı göreceklerdir muhakkak.)Bir daha mesaj silerken bu gibi durumlara dikkat etmenizi rica ediyorum.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.