yalnız arkadaşın ürünü aldığı yer ulus altındağ bölgesi kumrular sokaktaki çankaya bölgesine bakıyor. k.karabekir caddesinden sola ulusa dönüş var. yani tam o köşede solda bir yer bakıyo ulus bölgesine ben bir kere gitmiştim.
quote:
Orjinalden alıntı: h.yilmaz
ne olursa olsun Tüketici haklarına şikayet etmeni tavsiye ederim, ve zaten bu şekilde haklarımızı koruyabiliriz, duyarsız kalmayın. Sen Kumrular sokaktaki kaymakamlığa git ve oraya başvur, giriyorsun içeri merdivenlere çıkmadan sola dön ordaki odalardan birisiydi, biliyorum çünkü arkadaşımın da başına benzer bir olay gelmişti, tabi netice olumlu oldu. Geçmiş olsun...eğer tekrar uydu alcaksan sana yer söyliyim: kaleye çıkan yola gir, sağdaki ilk sokak, ÖZSES ELEKTRONİK Bünyamin Özçim, benim tanıdık, yardımcı olurlar sana, ben ordan Sunny aldım ve gayet memnunum....
quote:
Orjinalden alıntı: serdar2222000
iyi bi arkadaşa benziyon sen
acaba niye böle yaptılar kiii
hocam bunlar iyimi kötümü dinlemiyolar
Aynısı konya sokakta benım bi rkadaşın başına geldi. Ben arkadaşla beraber NEXT marka modelini hatırlamıyorum bi cihaz aldık. (satıcı next in yetkılı bayısı degıl) Arkadaş akşam bağladı 1 saat sonra cihaz kapanmış biraz bekledıkten sonra yıne acmış ama sonuc yıne aynı.Bizde ertesi gün götürdük adamlar yok efendim bunun sorunu yok elektırık dusuyodur yok efedım canak tam ayarlı degıl neyse bız zorla orda denedık ve sonuc aynı kapandı. Adam degısmemek ıcın 40 takla attı ılla garantıye verecekmıs 1 gunluk mal garantıye gıdermı dedık ama tık yok. Neyse adama ya ıade al yada tuktıcı haklarına senı sıkayet ederiz deyınce kem kum ederek mecburen yenısını verdı.Arkdaşalar bizdede fatura yoktu ama kaşeli garanti belgesi vardı biz ordan yırttık.
Siz siz olun ucuz olsun diye faturasız mal almayın sonra hiç bi hak talep edemezsiniz
quote:
Orjinalden alıntı: unsal23
Aynısı konya sokakta benım bi rkadaşın başına geldi. Ben arkadaşla beraber NEXT marka modelini hatırlamıyorum bi cihaz aldık. (satıcı next in yetkılı bayısı degıl) Arkadaş akşam bağladı 1 saat sonra cihaz kapanmış biraz bekledıkten sonra yıne acmış ama sonuc yıne aynı.Bizde ertesi gün götürdük adamlar yok efendim bunun sorunu yok elektırık dusuyodur yok efedım canak tam ayarlı degıl neyse bız zorla orda denedık ve sonuc aynı kapandı. Adam degısmemek ıcın 40 takla attı ılla garantıye verecekmıs 1 gunluk mal garantıye gıdermı dedık ama tık yok. Neyse adama ya ıade al yada tuktıcı haklarına senı sıkayet ederiz deyınce kem kum ederek mecburen yenısını verdı.Arkdaşalar bizdede fatura yoktu ama kaşeli garanti belgesi vardı biz ordan yırttık.
Siz siz olun ucuz olsun diye faturasız mal almayın sonra hiç bi hak talep edemezsiniz
valla bende aynı şeyi söyledim ama bunlar direk dayak moduna geçtiler pek korkmadılar.
quote:
Orjinalden alıntı: feto123
quote:
Orjinalden alıntı: unsal23
valla bende aynı şeyi söyledim ama bunlar direk dayak moduna geçtiler pek korkmadılar.
sen neden modunu değiştirmedin kiii
gecmiş olsn kardes.ama redline iyi cihaz diye biliom.hatta fulxleri 2010 akadar acıyor.
geçmiş olsun
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme