Şimdi Ara

ankaradaki arkadaşların dikkatine

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    arkadaşlar ben uydu alıcısı almaya karar verdim.Bir kaç satıcı nın tavsiyesi ile redline 14500 xx turbo cihazı Ankara Konya Sokak VİCTORİA ELEKTRONİK
    ten almak GAFLETİNDE bulundum.Cihazı denedim ve kitlendiğini gördüm bazı sorunlar yaşadım neyse ertesi gün memnun kalmadığımdan ötürü ben bunu hakkım sanıyordumki değiştirmek,başka memnun olacağım bir cihaz almak amacı ile adı geçen satış yerine gittim ilk gün çeşitli amatör soylemlerle beni ikna ettiler ,daha doğrusu oyaladılar, belki bende hata vardır diyip o cihazı tekrar denedim. Fakat daha beter kitlenmeler olunca,kesin bir kararla değiştirmek için o satıcı diyecem ama KABADAYI arkadaşlara başvurdum.Neyse ben değiştirmeleri için baya bir ısrar ettikten sonra bu kabadayı arkadaşlar beni dövmekle gözümü morartmakla tehdit etti ve kovdu.Neyseki orda yaşca büyük ve biraz daha olgun diyebileceğim sonradan sahibi olduğunu öğrendiğim bi abi sayesinde dayak yemekten kurtuldum.Yani parasıyla dayak yiyecektim.Aman Haaaa siz siz olun ürün aldığınız yeri iyi inceleyin aldım gittim olmuyor bu işler..

• geçmiş olsun dostum
    maalesef böyle insanlar da var recever kitlenme yapıyosa ne işe yararki
    ayrıca tüketici kanunda var mazeret belirtmeden 1 hafta içinde iade bile edebilirsin
    kaldıki sana verdikleri ürün ayıplı mal ama ayıbın kralını onlar yapmış
    düşünürsen eğer tühader(tüketici hakları derneği)var şikayet edebilirsin
    tekrar geçmiş olsun
  • sağol kardeş..
    ama diyorumya bunlar şehir eşkiyası istediğin yere şikayet et diyorlar.
  • vah vah kardeşim geçmiş olsun.bunlara tüketici dernekleri bişi yapamıyo arkadaşlar benim akrabanın da başına geldi hele senet imzaladıysan yandın

• Ne adamlar var ya şu dünyada. Geçmiş Olsun Feto Birader. İşallah bi şekilde değiştirebilirsin cihazını.
    Bende cihazımı Konya Sokak'tan aldım. Aldığım yer gerçekten çok iyi bir yer. Belki de Konya Sokak'taki en ucuz Satıcı olabilir. İsim vermek istemem örtülü reklam yapmış olmayayım.
    Şunu desem bulabilirsiniz zaten. Konya Sokak'taki tek yetkili Next Bayii

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 80theCity -- 4 Nisan 2006; 22:30:48 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: emrahkoc

Ne adamlar var ya şu dünyada. Geçmiş Olsun Feto Birader. İşallah bi şekilde değiştirebilirsin cihazını.
    Bende cihazımı Konya Sokak'tan aldım. Aldığım yer gerçekten çok iyi bir yer. Belki de Konya Sokak'taki en ucuz Satıcı olabilir. İsim vermek istemem örtülü reklam yapmış olmayayım.
    Şunu desem bulabilirsiniz zaten. Konya Sokak'taki tek yetkili Next Bayii

Evet tanıyorum ama ben yalan reklam mağduruyum. o markayı satmıyor die başka yerden aldım bu ürünü o arkadaşta(kemal)
    heralde sıkıntısını bildiğinden bu marka cihazı satmıyor.(red line uydu alıcısı, bu markadan uzak durun bence)

• bu tür yerler her şehirde var istanbulda karaköy ankarada konya sok. izmirde çankaya.Bunların hepsinde aynı mantık var mallarını kakalayıp sonrada kimseyi tanımamak.Eğitimsiz insanlardan oluşan bir grup daha ne olsun..Bizler tüketici olarak bilinçli davranıp nereden ne alacağımız bence araştırmalıyız ve fiyat tek kriterimiz hiç bir zaman olmamalı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Enpara kullananların dikkatine
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: thecooler

bu tür yerler her şehirde var istanbulda karaköy ankarada konya sok. izmirde çankaya.Bunların hepsinde aynı mantık var mallarını kakalayıp sonrada kimseyi tanımamak.Eğitimsiz insanlardan oluşan bir grup daha ne olsun..Bizler tüketici olarak bilinçli davranıp nereden ne alacağımız bence araştırmalıyız ve fiyat tek kriterimiz hiç bir zaman olmamalı.

Sonuna kadar katılıyorum
    Bile bile olur olmadık yerlerden alışveriş yaparsak, sonra tabiki sorunlar yaşarız!
  • Tabiki yanlız şöyle bir şey var.Onlar sen malı alana kadar bir melek görünümünde.Ama alıpta sorun çıktığında cehennem zebanisini andırıyorlar....
  • terbiyesiz adamlara bak tam adreslerini verseydinde bari

gidip ......
  • tuketici haklarina sikayet et sen isin hallolur sakin pesini birakma eger fisin varsa ister parani alirsin ister urunu degistirirsin ben cok mal aldim degistirdim veya iade ettim tshirt ten cameraya hakkini savun boyun egme
  • GEÇMİŞ OLSUN ARKADAŞIM
    BENCEDE PEŞİNİ BIRAKMA TÜKETİCİ HAKLARINA BAŞVUR
    MERAK ETME ONLAR O ZAMAN TEKRAR MELEĞE DÖNERLER.

ŞU NEXT BAYİSİ DEDİĞİNİZ FİRMA NEYDİ.
  • quote:

Orjinalden alıntı: konsey

GEÇMİŞ OLSUN ARKADAŞIM
    BENCEDE PEŞİNİ BIRAKMA TÜKETİCİ HAKLARINA BAŞVUR
    MERAK ETME ONLAR O ZAMAN TEKRAR MELEĞE DÖNERLER.

ŞU NEXT BAYİSİ DEDİĞİNİZ FİRMA NEYDİ.

evet hangi bayii
  • beyler muhtemelen arkadaşa senet imzalatmışlardır senet imzalayınca tüketitici hakları da bişi yapamıyo ancak senetin % 10 unu ödeyip kurtulabilirsin onuda adamı ikna edebilirsen yapar
  • quote:

Orjinalden alıntı: barbaros_8888

beyler muhtemelen arkadaşa senet imzalatmışlardır senet imzalayınca tüketitici hakları da bişi yapamıyo ancak senetin % 10 unu ödeyip kurtulabilirsin onuda adamı ikna edebilirsen yapar

senet falan yok .nakit para verdim .fakat bu arkadaşlarda fiş fatura verme alışkanlığı yok ama garanti belgesini işlettim.Fiş fatura vermedi bende ya unuttum yada boşverdim o an.fatura vermesen şu kdr olsun flan demedim yanlış anlamayın .ama pazarlık yaptım tabi.
    AYRICA ŞUNU ANLIYORUMKİ REDLİNE SERİSİ BERBAT REDLİNE ÜRÜNÜ ALIRKEN Bİ DÜŞÜNÜN DERİM.fORUMLARI ARAŞTIRISANIZ ANLARSINIZ.
    Ürün demeye bile dilim varmıyor Rezalet.
  • quote:

Orjinalden alıntı: feto123

senet falan yok .nakit para verdim .fakat bu arkadaşlarda fiş fatura verme alışkanlığı yok ama garanti belgesini işlettim.Fiş fatura vermedi bende ya unuttum yada boşverdim o an.fatura vermesen şu kdr olsun flan demedim yanlış anlamayın .ama pazarlık yaptım tabi.
    AYRICA ŞUNU ANLIYORUMKİ REDLİNE SERİSİ BERBAT REDLİNE ÜRÜNÜ ALIRKEN Bİ DÜŞÜNÜN DERİM.fORUMLARI ARAŞTIRISANIZ ANLARSINIZ.

yanına bi maliye müfettişi ve ya zabıta al git bak o zaman ne oluyo bi ceza ittirirler aklı başına birdaha hiç gitmemek üzere gelir sanada ceza yazabilirler intikam alacam diyosan benden hukuksal bi öneri yinede sen bilirsin
  • camına taş atıp kaçabilirsin
  • Arkadaşlar kaymakamlık içierisinde tüketici haklarını savunan ve hemen sonuç alacağınız kurum var bence bi başvuru bu işi düzeltir sanıyorum biz muz cumhuriyeti değiliz:)
  • ne olursa olsun Tüketici haklarına şikayet etmeni tavsiye ederim, ve zaten bu şekilde haklarımızı koruyabiliriz, duyarsız kalmayın. Sen Kumrular sokaktaki kaymakamlığa git ve oraya başvur, giriyorsun içeri merdivenlere çıkmadan sola dön ordaki odalardan birisiydi, biliyorum çünkü arkadaşımın da başına benzer bir olay gelmişti, tabi netice olumlu oldu. Geçmiş olsun...eğer tekrar uydu alcaksan sana yer söyliyim: kaleye çıkan yola gir, sağdaki ilk sokak, ÖZSES ELEKTRONİK Bünyamin Özçim, benim tanıdık, yardımcı olurlar sana, ben ordan Sunny aldım ve gayet memnunum....
  • quote:

Orjinalden alıntı: feto123

quote:

Orjinalden alıntı: barbaros_8888

beyler muhtemelen arkadaşa senet imzalatmışlardır senet imzalayınca tüketitici hakları da bişi yapamıyo ancak senetin % 10 unu ödeyip kurtulabilirsin onuda adamı ikna edebilirsen yapar

iyi bi arkadaşa benziyon sen

acaba niye böle yaptılar kiii

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.