Şimdi Ara

ANKARADAN BENQ-SİEMENS E61 veya başka tel İLE TAKASLIK Z2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BENQ-SİEMENS Z2 CUBE MUSİC CİHAZI FORUMDA aytacuzan adlı arkadaşdan 1 hafta önce almış bulunmaktayım cihaz çok temizdir faturasını aytacuzan arkadaş bulamadı için bana yollamadı kutusu data kablosu cd si mevcuttur 512 mb lık kington micro sd hafıza akrtı mevcuttur hafıza kartını 2 gün önce kendim aldım 25 ytl ye ..........kutusunda cd si kitabçığı ip askısı boyun askısı yedek kapağı mevcuttur cihaz ı e61 ile başa baş takas etmek istiyorum..TAKAS ankara içi elden teslim ve başa baş takas tercihimdir cihaz teknosadanb alınmadır aytac uzan kardeşin sölediğine göre 1 senedne fazla garantisi mevcuttur çiziksiz sıfırdan farksızdır....kutusunun açılan kısmında zaten teknosa yazısı amblemi mevcuttur herkese hayırlı satışlar

cihaz in ilgi çekici özellikleri

20 kanal hafızaLI fm radyo

pc ye direk flaş disk olarak bağlanabilme

3d ses efektli 10 kanal ekolayzırlı arka planda çalma özeliğine sahip mp3 çalar

mp3 çalarda çalan şarkının sözleri geçer

1,3 megapiksel flaşlı kamera

262 renk ultra parlak ekrAN

otobüste vb yerlerde müzik dinlemek için uçuş modu

cihaz sadece takaslık olup satış ı yoktur .......gözlerimdeki rahatsızlıktan dolayı fazla pc başında duramıyorum fprumdaysam direk pm atabilirsiniz değilsemde 0543 818 64 04 ü çaldırın veya mesaj atın msn ye gelirim iyi akşamlar bu arada HERKESİN ZAFER BAYRAMI KUTLU OLSUN NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!

ÜRÜNÜN ÖZELLİKERL BU LİNKTE :

http://shiftdelete.net/site/content/view/710/62/

ANKARADAN  BENQ-SİEMENS E61 veya başka tel  İLE TAKASLIK Z2

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anoxor -- 30 Ağustos 2007; 19:01:51 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• quote:

Orjinalden alıntı: anoxor

BENQ-SİEMENS Z2 CUBE MUSİC CİHAZI FORUMDA aytacuzan adlı arkadaşdan 1 hafta önce almış bulunmaktayım cihaz çok temizdir faturasını aytacuzan arkadaş bulamadı için bana yollamadı kutusu data kablosu cd si mevcuttur 512 mb lık kington micro sd hafıza akrtı mevcuttur hafıza kartını 2 gün önce kendim aldım 25 ytl ye ..........kutusunda cd si kitabçığı ip askısı boyun askısı yedek kapağı mevcuttur cihaz ı e61 ile başa baş takas etmek istiyorum..TAKAS ankara içi elden teslim ve başa baş takas tercihimdir cihaz teknosadanb alınmadır aytac uzan kardeşin sölediğine göre 1 senedne fazla garantisi mevcuttur çiziksiz sıfırdan farksızdır....kutusunun açılan kısmında zaten teknosa yazısı amblemi mevcuttur herkese hayırlı satışlar

cihaz sadece takaslık olup satış ı yoktur .......gözlerimdeki rahatsızlıktan dolayı fazla pc başında duramıyorum fprumdaysam direk pm atabilirsiniz değilsemde 0543 818 64 04 ü çaldırın veya mesaj atın msn ye gelirim iyi akşamlar bu arada HERKESİN ZAFER BAYRAMI KUTLU OLSUN NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!

ÜRÜNÜN ÖZELLİKERL BU LİNKTE :

http://shiftdelete.net/site/content/view/710/62/

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

sagol dostum

• SEN SAĞOL SANADA HAYIRLI SATIŞLAR

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.