Şimdi Ara

Ankaradan İstanbul'a bisikletle gitmek? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
4.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: JAM3Z

çift amortisorlu bisiklet uzun yok için uygun olmaz.. çok ağır oluyor onlar. klasik yarış bisikletiyle gitseniz, %50 enerjiden tasarruf edersiniz. tabi asfalt yoldan gitmek şartıyla.

,
    dogru söylüyorsunda, elimizdekiler bunlar malesef.. yol parasından kurtulup biraz da macera yasamak icin dusunuyoruz o yuzden bisiklet degiştirme sansimiz yok
  • bence bolu yada başka bi yerde bir gün dinlenin hesaplayin ne zaman geceye denk gelir orda dinlenin bi gece
    yoksa telef olursunuz yolda diyim
  • quote:

Orjinalden alıntı: citafettin

bence bolu yada başka bi yerde bir gün dinlenin hesaplayin ne zaman geceye denk gelir orda dinlenin bi gece
    yoksa telef olursunuz yolda diyim

Zaten durmaksızın gidilmez. Gece de o yollarda bisiklet sürülmez. Sarhoşun biri vurur hayatın kayar...

Konaklamaları lazım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: DrynhwyL

quote:

Orjinalden alıntı: Loop

Ya istanbul değil de, ankaradan kazana veya kızılcahamama veya abanta gitmeyi düşünebilirsiniz. İlla istanbul mu olması gerekiyor?

eğer bisiklet ile istanbul'a varabilirsek, istanbulu kafamıza göre dolaşma şansımız da olacak.. orada kalacak yerimiz var ama yolu bedavaya getirmek istiyoruz hem yola para vermek hemde istanbul içinde yol parası vermek bize cok tuzluya patlar

e hocam yolda kamyonculara otostop çekin o zaman. ne para verirsiniz ne pedal çevirirsiniz: kaseyi yaya yaya gidersiniz. ama tabi yolda başınıza neler gelir, ne badireler atlatırsınız, istanbul'a yola çıktığınızdaki halinizle varabilir misiniz bilemem.

• Hocam ne uğraşıcaksınız ya yazık olur.Otobüse binin gidin nülifer olabilir kamilkoç varan öneririm ama delux otobüsleri deri koltuk filan wireless
  • hocam bacaklarına fazla güvenme otobanda daha ankarayı çıkmadan çamlıderedeki rampaya gelince görürsün çoğu araba 4 e düşüyo orda
  • quote:

Orjinalden alıntı: Collezione

hocam bacaklarına fazla güvenme otobanda daha ankarayı çıkmadan çamlıderedeki rampaya gelince görürsün çoğu araba 4 e düşüyo orda

senin arabanda bir sorun vardır...
  • yAA çok güzel bi hayal bunu arkadaşlarımla paylaşıcam ben bunun 20 km liğini denedim burdan ist 750 km way be ne macera oLur xD

Örnek teşkil ettiğin için tşkler :
  • ankara istanbul arası bisikletle yolculuk anlatıyorum dinleyin

2 arkadaş bisikletleriyle garaja gider
    bisikletleri otobüsün bagajına attıktan sonra otobüste yerlerini alırlar
    ortalama 6-7 saat sonra istanbuldalar
  • quote:

Orjinalden alıntı: akglsercan

yAA çok güzel bi hayal bunu arkadaşlarımla paylaşıcam ben bunun 20 km liğini denedim burdan ist 750 km way be ne macera oLur xD

ben eger 450km'lik bu hayalimi gerçekleştirirsem deneyimlerimi sana aktarırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: DrynhwyL

quote:

Orjinalden alıntı: akglsercan

yAA çok güzel bi hayal bunu arkadaşlarımla paylaşıcam ben bunun 20 km liğini denedim burdan ist 750 km way be ne macera oLur xD

ben eger 450km'lik bu hayalimi gerçekleştirirsem deneyimlerimi sana aktarırım

tamam dostum ben seni burdan takip edeceğim

kalbimiz seninle

umarım gerçekleştirirsin

• BAŞKA Bİ ARZUN VAR MI , BİSİKLETLE ANKARA-İSTANBUL GİT BAKALIM DÖNÜŞTE BİSİKLETTE Bİ KAÇ TABUT TAİIMAK ZORUNDA KALIRSIN
  • açıkcası planlı programlı olursa neden olmasın ama 2 kişi tavsiye etmem zaman kötü. biraz daha kalabalık olunacak ve kesinlikle geceleri bir yerde kalınılacak bir otel vb..

Aksi halde gidilmez bence
  • bence gitmeyin gece sarhoşun biri vurur boşver otobüsle git

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DrynhwyL arkadaş 2007 de dşünmüş. Ancak sonra deneyimini paylaşmamış. Ben bir arkadaşımla birlikte geçen yıl İZMİR-Alanya arası gittim. çok güzeldi. Şimdi de İzmit-Ankara arası düşünüyorum. Güzergahı bisiklet ile gitmiş arkadaş varsa önerilerini almak iyi olur. Yarın iki kişi yola çıkmayı planlıyoruz.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.