Şimdi Ara

Ankaradan İstanbul'a bisikletle gitmek?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
4.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar biz iki kafadar bisikletlerle istanbula gidelim diyoruz, ama yolu bir türlü kestiremiyorum, bir gün pedal cevirsek bitermi diye.. bisikletime ve bacaklarıma güveniyorum.. ama bu hayal gerçeklessin mi yoksa hayalde mi kalsın biraz tavsiyeye ihtiyacım var

• bacaklarına güvenmekle olmaz o iş...

ne aralıklarla, ne yoğunlukta bisiklet sürersin...?
  • 1 gün boyunca aralıksız süremezsiniz. Bacaklarınız iflah olur. Kesilirsiniz. Bi kere otobandan gidemezsiniz.

Eski yoldan gitmeniz lazım. Bolu-İzmit-İstanbul istikametini uygulamalısınız.
  • yolda kurtlara yem olursunuz
  • quote:

Orjinalden alıntı: kemalton

yolda kurtlara yem olursunuz

ben de bundan korkuyorum..

bacak olarak da, 9 yıllık bateristim, gerçekten güçlü bacaklarım var.. bolu dagından inmesi kolay da çıkması cok zor, bu yüzden dönüşte tüneli kullanma şansımız olur mu?
  • istersen 90 yıllık atlet ol... bisiklet farklı bir olay. bu işi gerçekten yapmak istiyorsan öncelikle bir aylık bir antrenman programı uygulaman gerekir...
  • bisikletlerinizin markası ne?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Snaqe -- 30 Haziran 2007; 23:18:09 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

• quote:

Orjinalden alıntı: DrynhwyL

quote:

bacak olarak da, 9 yıllık bateristim, gerçekten güçlü bacaklarım var.. bolu dagından inmesi kolay da çıkması cok zor, bu yüzden dönüşte tüneli kullanma şansımız olur mu?

Riske girmeye gerek yok.Başınıza bir iş gelir Allah korusun.Boşver vazgeç bu işten
  • quote:

Orjinalden alıntı: adigehalil

istersen 90 yıllık atlet ol... bisiklet farklı bir olay. bu işi gerçekten yapmak istiyorsan öncelikle bir aylık bir antrenman programı uygulaman gerekir...

zaten düzenli olarak bisiklete biniyorum

quote:

bisikletlerinizin markası ne?

benim bisikletim bianchi mask ama arkadasiminki salcano'nun bir modeli tam hatirlamiyorum ama ikimizinki de çift amortisorlu 26" jant 24 vites vs..
  • bisikletleriniz profesyonel değil yolda kalırsnız
  • saatte 18-20 kilometreden hesapla... günde 7 saat kesintisiz gittiğinizi farz etsek (ki hiç zannetmiyorum) en iyi ihtimalle 3 gün...
  • bence yapmayın önünüzü keserler falan veya araba çarpar vahşi hayvan çıkar bi sürü tehlike var

ama zevkli olur orası ayrı
  • günde ortalama ne kadar ve kaç ortalama ile sürüyorsun...?

ayrıca o bisikletler ile sakın yola çıkmaya kalkmayın. belkide hayatınızda yaşayabileceğiniz en büyük eziyet olur...
  • Antremanlı olsanız bile bu yola bisikletiniz dayanmayabilir.Yedek lastik ve fren pabuçları bulundurmanızda yarar var.Araba olsa yedek parça otoyolda belki bulursunuz ama bisikletin yedek parçasını bulamazsınız.Hem kolay değil dir okadar pedal çevirmek.
  • quote:

Orjinalden alıntı: EneRGy.

quote:

Orjinalden alıntı: DrynhwyL

quote:

Riske girmeye gerek yok.Başınıza bir iş gelir Allah korusun.Boşver vazgeç bu işten

zaten su an gitmek icin ya da vazgeçmek için bir karar almadık, oturup bu maceranın artı ve eksi yönlerini buraya da danışarak kafamda toparlamaya çalışıyorum, eğer fazla riskli gelirse zaten vazgeçeriz.. ama gençken böyle maceralar yaşamazsak ileride torunlara ne anlatiriz ki

• Ya istanbul değil de, ankaradan kazana veya kızılcahamama veya abanta gitmeyi düşünebilirsiniz. İlla istanbul mu olması gerekiyor?
  • yapılamayacak iş değil. aksine gerekli hazırlık yapılırsa çok zevk verecek bir gezi olur...
  • çift amortisorlu bisiklet uzun yok için uygun olmaz.. çok ağır oluyor onlar. klasik yarış bisikletiyle gitseniz, %50 enerjiden tasarruf edersiniz. tabi asfalt yoldan gitmek şartıyla.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Loop

Ya istanbul değil de, ankaradan kazana veya kızılcahamama veya abanta gitmeyi düşünebilirsiniz. İlla istanbul mu olması gerekiyor?

eğer bisiklet ile istanbul'a varabilirsek, istanbulu kafamıza göre dolaşma şansımız da olacak.. orada kalacak yerimiz var ama yolu bedavaya getirmek istiyoruz hem yola para vermek hemde istanbul içinde yol parası vermek bize cok tuzluya patlar
  • 2 japon du sanirim kendi memleketlerinden avrupaya yolculuk yapmislardi aylar surmustu
    ee tabi geze geze paralari da boldur heralde
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.