Reçel aldim. Actim. Tattım ve begenmedim. Fisi ile götürsem parami alabilir miyim. Yoksa açıldi diye almazlar mi < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1/2mv2 -- 24 Mart 2022; 16:58:49 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
BİM Açılan Ürünü İade Alır mı?
BİM, müşteri memnuniyetine büyük önem veren bir perakendecidir. Bu kapsamda, belirli koşullar altında açılmış ürünleri de iade almaktadır.
BİM İade Süresi
BİM'de genel iade süresi, satın alma tarihinden itibaren 14 gündür. Ancak, bazı ürün kategorileri için özel iade süreleri geçerlidir.
BİM Açılmış Ürün İadesi
BİM, gıda ürünleri, içecekler, kozmetik ürünleri ve elektronik cihazlar gibi bazı kategorilerdeki açılmış ürünleri iade almamaktadır. Diğer ürün kategorilerinde ise açılmış ürünlerin iadesi için aşağıdaki koşulların sağlanması gerekmektedir:
- Ürün, satın alındığı haliyle, ambalajında ve faturasıyla birlikte iade edilmelidir.
- Ürün, hasarlı veya kullanılmış olmamalıdır.
- Ürünün iade edildiği tarih, satın alma tarihinden itibaren 14 günü geçmemelidir.
BİM İade Koşulları
BİM'den iade yapabilmek için aşağıdaki genel koşulların da sağlanması gerekmektedir:
- İade, satın alma işleminin yapıldığı mağazaya yapılmalıdır.
- İade sırasında fiş veya fatura ibraz edilmelidir.
- İade edilen ürünün değeri, satın alma sırasında kullanılan ödeme yöntemiyle iade edilir.
BİM İade Alıyor Mu?
Evet, BİM, belirtilen koşullar altında açılmış ürünleri iade almaktadır. Ancak, iade koşullarının ürün kategorisine göre değişebileceğini unutmamak gerekir.
BİM Elektronik İade Süresi
Elektronik cihazlar için iade süresi, satın alma tarihinden itibaren 14 gündür. Ancak, açılmış elektronik cihazlar iade alınmamaktadır.
Herhangi bir sorunuz veya endişeniz varsa, lütfen en yakın BİM mağazasıyla iletişime geçmekten çekinmeyin.