Şimdi Ara

Zorlu Apple Store dan ürün alıp, açıp iade edilebilir miyiz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
1
Favori
3.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün Apple Store dan iPhone 6 nın yanında bir de kılıf aldım. Fakat kılıfla kullanamayacağım galiba, acaba iade alırlar mı?
    Online Destek ile görüştüm, mağazayla görüşmem gerektiğini söylediler. Sabahtan bu yana mağazayı arıyorum ama yoğunluk var sanırım bir türlü bağlanamadım.

Kılıfın kutusunu bilen bilir, yırtmadan açmak mümkün değil. Buna rağmen iade alırlar mı, daha önce deneyen/başına gelen var mı?

• eğer turuncu uçlu şeffaf açma şeridinden açtıysanız yırtılmadan açılmıştır zaten.diğer türlü yırtılmış olabilir bu da iade de sorun yaratabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: prince01010

eğer turuncu uçlu şeffaf açma şeridinden açtıysanız yırtılmadan açılmıştır zaten.diğer türlü yırtılmış olabilir bu da iade de sorun yaratabilir.

"Buradan açın" gibi bir işaret ya da yazı vardı. Yırtılmasın diye oradan açmaya çalıştım ama yırtıldı.
    Burada da cevap yok. Mağazaya telefon düşürmeye çalışacağız artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: W.Amadeus

Bugün Apple Store dan iPhone 6 nın yanında bir de kılıf aldım. Fakat kılıfla kullanamayacağım galiba, acaba iade alırlar mı?
    Online Destek ile görüştüm, mağazayla görüşmem gerektiğini söylediler. Sabahtan bu yana mağazayı arıyorum ama yoğunluk var sanırım bir türlü bağlanamadım.

Kılıfın kutusunu bilen bilir, yırtmadan açmak mümkün değil. Buna rağmen iade alırlar mı, daha önce deneyen/başına gelen var mı?

Problem olmaz bana deneyin beğenmezseniz anında iade edebilirsiniz dendi. Ayrıca 14 gün içinde herhangi bir sorun oluşursa yine iade kabul ediyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatih_h -- 26 Eylül 2014; 22:53:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih_h

quote:

Bugün Apple Store dan iPhone 6 nın yanında bir de kılıf aldım. Fakat kılıfla kullanamayacağım galiba, acaba iade alırlar mı?

Problem olmaz bana deneyin beğenmezseniz anında iade edebilirsiniz dendi. Ayrıca 14 gün içinde herhangi bir sorun oluşursa yine iade kabul ediyorlar.
    14 gün geçmeden git telefonun yenisini veriyorlar onun da verirler muhtemelen.

• quote:

Orijinalden alıntı: fatih_h

quote:

Online store da 14 gun icinde aliyorlar biliyorum, ayni sey magaza icin de gecerli yani.
    Sevindim simdi. Tesekkurler bilgi icin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1 hafta cayma hakkın var almak zorundalar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: General.

1 hafta cayma hakkın var almak zorundalar.
    Almak zorundalar diye bi tabir kullanmak istemiyorum. Ama alacaklarını düşünüyorum, sizi mağdur etmezler
  • Ambalaji yirtildi diye terreddute dustum ama umarim sorun olmaz.

• Amerika'da apple store'dan aldığın herhangi bir üründe ister açılsın ister açılmasın 15 gün içinde iade edebiliyorsun. Ama Türkiye'deki apple store'da var mıdır gidip sorman Lazım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • W.Amadeus kullanıcısına yanıt
    Kilif mi telefon mu iade edecen ayrica kilifi kaca aldnz

• quote:

Orijinalden alıntı: kubra6600

Ben 3-4 kılıf iade ettim. Fatura-kılıf-kutu üçlüsünü götür ve iade et :)
  • quote:

Kılıf iade edeceğim.
    iPhone 6 siyah silikon kılıf. 89 tl fiyatı. Nakit ödemede 85 tl.

Aslında kılıf çok kaliteli ama telefonu kalınlaştırdı biraz. Alışamayacağım sanırım.
    Elbet kilif alacaksiniz bence iade etme hic o telefon kilifsi kullanilmaz ki

• quote:

Elbet kilif alacaksiniz bence iade etme hic o telefon kilifsi kullanilmaz ki

İlk defa ben de bir cihazda "kılıfsız kullanılmaz" düşüncesine kapıldım o yüzden aldım.
    Bugün da spigen marka 3 tane kılıf sipariş ettim. Yarın elimde olacak, 4 kılıftan en incesini seçeceğim artık mecbur...
    Daha onceki cohazn neydi ki kilifsiz kullandn

• quote:

Daha onceki cohazn neydi ki kilifsiz kullandn

Bundan önce iPhone 5 kullanıyordum. Sadece jelatin vardı. Ama şansa kamerada ufak bir sorun çıkınca yenisiyle değiştirdiler.
  • 14 gün sorgusuz sualsiz koşulsuz iade var.
    Nasıl yani kullansam da mı diyorsun, evet tabiki efendim, zaten bu sürenin ve iade prosedürünün amacı ürünü alıp kendi kullanımınızla deneyimlemeniz diyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Onur__

14 gün sorgusuz sualsiz koşulsuz iade var.
    Nasıl yani kullansam da mı diyorsun, evet tabiki efendim, zaten bu sürenin ve iade prosedürünün amacı ürünü alıp kendi kullanımınızla deneyimlemeniz diyorlar.
    Iade edebilirsiniz.

Ben iPad iade ve kılıfını iade ettiğimde kutularından bile çıkarmadılar ürünleri.
  • Samsung veya sony center degil dostum
    Apple store dunyada hic.bir musteriyi uzdugu duyulmusmu ?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.